Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe kozmetičkih salona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe kozmetičkih salona

Svaka žena ima svoj omiljeni kozmetički salon. Ulepšavanje je mnogo više od maski za lice, masaža ili manikira i pedikira. U ovim oazama lepote, pripadnice lepšeg pola opuštaju duh i telo, vraćaju energiju izgubljenu usled obaveza na poslu i prema porodici, a tu se i prepričavaju razni tračevi, koji su vrlo zdravi za psihu, što je i naučno dokazano, iako vam se možda čini da se šalimo.

 

 

Međutim, naš omiljeni salon možda mora da promeni adresu, jer su vlasnici odlučili da kupe ili zakupe novi lokal, gde će imati veći promet, manju konkurenciju, potencijalni razlozi zaista mogu biti brojni.

Selidba kozmetičkog salona

Sve ovo bi značilo da ćete možda morati da putujete malkice dalje da biste nastavili sa tretmanima ulepšavanja kod osoblja kod koga ste navikli, ali za njih, sve je to jedan stres, dok se ne nastane u novom poslovnom prostoru.

U kozmetičkom salonu pronaći ćemo raznoraznu opremu, tako da su tu aparati za tretmane lica i tela, kozmetičke police i kolica, kozmetički kreveti, masažne fotelje, stolovi za masažu, stolice, stolovi za manikir, solarijumi...

Kao što vidimo iz nabrojanog, sve je ovo veoma skupa i osetljiva oprema, pa je njome potrebno pažljivo rukovati. Ako uđete u avanturu da sami selite svoj kozmetički salon, verovatno ćete napraviti štetu na aparatima ili delovima nameštaja, koja iznosi mnogo više od novca koji biste izdvojili angažovanjem profesionalaca. O izgubljenim živcima da i ne govorimo.

Kako se obavlja selidba kozmetičkog salona?

Možda ni ne mislite na neke detalje koji su i te kako bitni, recimo – veoma je važno zaštititi pod od habanja, kako lokala iz koga se iseljavate, tako i prostora u koji se useljavate. To se postiže na taj način što se pravilno zaštiti sva oprema i nameštaj.

 

 

Postoji niz sitnica, kao što su kutije za pakovanje, koje se koriste prilikom svake selidbe. Na primer, ako biste upakovali stvari u njih, a pri tome ih ne obeležite kako treba, kada budete u novom poslovnom prostoru, imaćete veliki problem i gubitak vremena oko toga da se snađete gde je šta.

Profesionalni pakeri koriste specijalne etikete i nalepnice, pa je sve uredno i pregledno sortirano, što će znatno olakšati raspakivanje.

Vozila koja će obaviti selidbu kozmetičkog salona, opremljena su i na taj način što su tapacirana iznutra, što pruža dodatnu zaštitu. 

Bitno je da pozovete profesionalni servis za selidbe, da bi oni izvršili besplatnu procenu, što možete učiniti tokom čitave nedelje, u toku 24 časa. Potom će se napraviti putanja kretanja vozila, i uzeti u obzir pristupačnost terena tačke A, sa koje se polazi, i tačke B na koju se dolazi.

Specijalne mašine za prenos teških tereta, kao i stručno obučeni radnici, omogućavaju uslugu selidbe „od vrata do vrata“, čime je sve znatno olakšano. Ukoliko bi se dogodila takva situacija, da morate da se iselite iz lokala u kome ste radili, a da novi prostor još nije spreman za useljenje, ne morate brinuti gde ćete sa svojom opremom i nameštajem. Sve će biti uskladišteno u određenim prostorijama, koje su opremljene video nadzorom, tako da možete biti sigurni.

Kada se za to stvore uslovi, jednostavno će se obaviti prevoz od skladišta do nove lokacije, u kojoj ćete ponovo očekivati zadovoljne mušterije na tretmanima ulepšavanja.

Selidbe kozmetičkih salona – cena:

Cena će zavisiti od eventualnog korišćenja specijalizovanih mašina prilikom preseljenja kozmetičkog salona, te angažovanog ljudstva, pristupačnosti terena, i težine same opreme. Na primer, preseljavati solarijum je veoma kompleksno i zahteva posebnu pažnju. Takođe, razdaljina igra svoju ulogu u konačnom formiranju cene. Najbolji savet jeste da pozovete servise za selidbe radi tačne procene. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Marina Dakic
Selidbe kozmetickih salona su veoma slozen i zahtevan posao. Kao sto nam je svima poznato, kozmeticki saloni (oni kvalitetni) imaju dosta kvalitetne opreme. Zbog toga je ovoj proceduri potrebno posvetiti dovoljnu paznju.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Samo treba da gledate i da se trudite da kozmaticki saloni zaista budu onako ozbiljno dobro opremljeni. Medjutim, treba i da se potrudite da zaista pronadjete neku ozbiljnu lokaciju kako se kasnije ne biste pokajali i morali da selidbe sto u slucaju kozmetickog salona nije ni malo naivno.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ove selidbe nisu bas previse zahtevne.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje trebaju da se lepo plate. Sve drugo je po meni samo nesto sto predstavlja cist gubitak vremena.
07.04.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ove selidbe su zaista nesto posebno u sta nikako ne treba da sumnjate.
22.03.2017
Todor Markovic
Po mom misljenju su ovo posebno dobre selidbe. Sve drugo je sto se mene licno tice, cisto gubljenje vremena.
09.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebno velika vrsta selidbe u koju treba da imate puno poverenje.
03.03.2017
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta selidbe.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju su kozmeticki slaoni ako dobro rade prepuni opreme. Bas iz tog razloga je bitno pronadjete za njih zaista jedan veliki kamion.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, kozmeticki saloni mogu da imaju bas onako dobru i ozbiljnu opremu. Jedini je problem u tome sto ovo i nije bas oprema za svakoga.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, bolje je da platite coveku koji to radi da vam to uradi po nesto skupljoj ceni nego da se opredelite za nekog ko ce manje da vam uzme ali na kraju da se ipak desi da ne prodjete dobro.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Ove selidbe takodje mogu da budu bas onako zahtevne posto i kozmeticki saloni mogu da imaju dosta razlicite opreme.
24.11.2016
Jana Stankovic
Ovo jeste zahtevna selidba, cesto zbog veoma velikih i rekla bih kabastih predmeta. Zato ipak treba da angazujete profesionalce kao sto su to primera radi agencija Dule.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju selidbi kozmetickih salona, ubedljivo je po meni najbolje resenje da posetite agenciju Panco u koju definitivno mozete da imate pno poverenje
15.09.2016
Marko Petrovic
Selidbe kozmetickih salona bi u svojoj sustini trebalo da budu iste vrste selidbi ali ono po cemu mogu da se razlikuju je to da onaj ko vam radi tu selidbu moze nesto vise para da naplati kada vidi da imate kozmeticki salon, posto se podrazumeva da tu u danasnje vreme leze pare.
12.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da je generalno po pitajnu kozmetickih salona najbolje resenje za vas da se ne selite. Pre svega, mislim da ljudi najvise vole kada su na jednom mestu po pitanju kozmetickih salona.
12.07.2016
Marta Dencevic
Selidbe kozmetickih salona su veoma slozen i zahtevan posao. Kao sto nam je svima poznato, kozmeticki saloni (oni kvalitetni) imaju dosta kvalitetne opreme. Zbog toga je ovoj proceduri potrebno posvetiti dovoljnu paznju.