Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe medicinske opreme
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe medicinske opreme

Ponekad se događa da se lekarska ordinacija mora premestiti sa jednog mesta na drugo. Svi znamo da je ovo posao koji ne bismo smeli sami da obavljamo, upravo iz razloga što se radi o opremi koja ima veliku vrednost.

 

 

Pošto greške ne sme da bude, jedino logično rešenje jeste angažovati stručan tim koji će obaviti selidbu medicinske opreme.

Selidba stomatološke ordinacije

Kada se odlučujete za servis koji će izvršiti ovu uslugu za vas, birajte profesionalce sa višegodišnjim iskustvom. Oni će znati da preduprede probleme i pre nego što oni uopšte nastanu, a vi ćete biti spokojni da će skupa oprema biti u najboljem redu.

Izazovi koje obuhvata selidba napredne medicinske tehnologije, mogu biti složeni skoro isto toliko koliko i sama oprema. Iz tog razloga, agencija koja vrši selidbu stomatološke ordinacije, poseduje ekspertizu, osoblje, kao i specijalizovanu opremu koja je neophodna da se preseljenje obavi veoma glatko i jednostavno.

Selidba bolnice 

Ponekad je potrebno izmestiti čitavu bolnicu. Možda se hvatate za glavu pri samoj pomisli koliko to komplikovano može biti i koliko je skupa medicinska oprema koja se u zdravstvenoj ustanovi koristi. 

Ipak, to tako deluje iz ugla medicinskih radnika, ali iz perspektive stručnih lica kojima je selidba bolnice nešto što su obavili mnogo puta do sada, to izgleda daleko lakše. Veoma je važna pouzdana isporuka bez oštećenja, sa definisanim vremenom tranzita, reagovanjem u realnom vremenu, proaktivnom komunikacijom, stručnim licima koja poseduju znanje, tokom celog vremena kada se radi o osetljivoj medicinskoj opremi jedne bolnice. 

Dodatno, seli se i medicinski nameštaj i medicinski pokretni inventar, kao što su bolnički kreveti, specijalizovani ormarići za skadištenje medicinske opreme i lekova i drugo.

Selidbe rendgen aparata

Postoje posebni prilagođeni procesi i postupci rukovanja koji su namenski osmišljeni i dizajnirani da obezbede uslugu sa nultim nedostacima za specifičnu opremu, kao što je recimo, rendgen aparat.

 

 

Pored ovog aparata, uspešno se preseljavaju laboratorijski instrumenti, uključujući sisteme za automatsko rukovanje uzorcima, centrifuge i mnoge druge analitičke uređaje. 

Selidbe dijagnostičkih aparata

Prilikom preseljenja dijagnostičkih aparata, stručni tim se vodi stavom da je svaka pošiljka medicinske opreme jedinstvena, tako da bez obzira šta je u pitanju, ista će biti transportovana i isporučena uz najveću pažnju, efikasnost i preciznost. 

Pošto je u pitanju oprema za dijagnostiku, timu koji obavlja selidbu veoma je jasna potreba pacijenata koji čekaju tretman ili pregled, pa je zbog toga bitno da se sve obavi u dogovorenom vremenu. 

Selidbe medicinske opreme – iskustva

Ako vam je potrebna ovakva vrsta usluge, nemojte oklevati i pozovite najbolje, odnosno profesionalce koji će sa najvećom pažnjom i brigom postupiti prema vašim proizvodima, medicinskoj ili laboratorijskoj opremi. Pri tome, nije važno koliko je situacija složena i komplikovana, to je samo dodatni pozitivan izazov za profesionalce. 

Ponekad je za izmeštanje medicinske opreme potrebno pronaći specijalizovana selidbena rešenja, pa se uvek možete osloniti na iskustvo stručnog tima, koji će pažljivo rukovati vašom opremom, isporučiti istu bez oštećenja, a sve uz stalnu komunikaciju sa vama i uvek prisutnu ljubaznost, pri čemu će selidba medicinske opreme proteći veoma glatko, uspešno i bez stresa.

Selidbe medicinske opreme – cena:

Primera radi, preseljenje stomatološke ordinacije iz Mirijeva do Novog Beograda, iz prizemlja u prizemlje, uz angažovanje jednog kamiona, koštalo bi od 130 do 170 evra, ali cena varira u zavisnosti od težine same stolice, kao i prateće opreme koju imate, te broja angažovanih radnika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Zorica Simic
Sto se tice selidbe medicinske opreme, zaista nemam neke blize informacija. Pre svega, mislim da po pitanju selidbe medicinske opreme najbolje resenje predstavlja da potrazite neku kvalitetnu agenciju koja je u stanju da adekvatno, savesno i odgovorno obavi svoj posao.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Naravno da je kako god da okrenete medicinska oprema nesto sto je veoma vazno ali i pored toga ukoliko realno pogledate niko ne moze tek tako da se usudit da sa ovom opremom funkcionise na jedan pravi nacin.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju ove selidbe nisu ni malo jeftine kako god da okrenete.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su selidbe ove vrste nesto sto psoebno moze i mora da valja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po meni ove selidbe i nisu bas toliko jednostavne ako sto mi se mozda na prvi pogled i cini.
22.03.2017
Todor Markovic
Ova vrsta selidbi je nesto sto u svakom slucaju treba da se dosta plati.
09.03.2017
Simona Vucinic
Koliko mi je samo poznato, za ovo je u svakom slucaju potrebno imati posebno ovlascenje.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Zaista ne mogu da shvatim zbog cega zapravo neko ima potrebu da uradi ovu vrstu selidbe.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice ovih selidbi, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
18.01.2017
Petar Jankovic
Ovo su veoma zahtevne selidbe i bas iz tog razloga one i nisu bas za svakoga.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Ne moze ovo bas svako ovo kvalitetno da uradi. Ukoliko se ipak odlucite za tako nesto sigurno se necete pokajati.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju selidbi medicinske opreme, samo treba da znate da po tom pitanju, morate obavezno da angazujete profesionalnce.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju ovih vrsta selidbi, definitivno je po meni najbolje resenje da posetite agenciju DTV i vise nista oko toga nemate sta da se brinete.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Uglavnom selidbu medicinske opreme bez problema moze da vam izvede agencija Lug San. To je definitinvo agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
15.09.2016
Marko Petrovic
ovo ipak moraju da budu jedne posebne selidbe koje podrazumevaju transport u posebnim kovcezima i predmetima.
12.08.2016
Dusan Markovic
U principu, koliko je meni poznato ovu vrstu selidbe moze da uradi vecina agencija. Po pitanju medicinske opreme, veoma je vazno da se naglasi kako se radi o premi koja lako moze da se osteti pa cak izazove i opasnost po zdravlje coveka.
12.07.2016
Marta Dencevic
Sto se tice selidbe medicinske opreme, zaista nemam neke blize informacija. Pre svega, mislim da po pitanju selidbe medicinske opreme najbolje resenje predstavlja da potrazite neku kvalitetnu agenciju koja je u stanju da adekvatno, savesno i odgovorno obavi svoj posao.