Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe dečijih igraonica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe dečijih igraonica

Dečije igraonica su prava mala dečija carstva, da li prilikom proslava rođendana ili svakodnevno, radi igre i zabave. Tamo se nalazi sve što ne postoji u kući, kao što su razni zamkovi na naduvavanje, tobogani, bazeni sa lopticama i još mnogo toga drugog što je potrebno da zadovolji dečiju maštu.

 

 

Ipak, i dečije igraonice se nalaze u svetu biznisa i novca, pa se tako javljaju razlozi da se one izmeste sa jednog mesta na drugo. Razlog može biti najprostiji, kao što je kupovina novog poslovnog prostora umesto korišćenja zakupljenog, kao do sada. Takođe, na nekoj drugoj teritoriji možda postoji veća cirkulacija dece ili je lokacija atraktivnija, što sve mogu biti neki od razloga da vam zatreba usluga selidbe.

Kako se obavlja selidba dečijih igraonica

Ovo nije nimalo mali i naivan posao, međutim, prepušten u ruke profesionalaca, izgledaće prilično jednostavno, jer je njima to rutina. Najpre je bitno da pozovete odabrani servis koji će vršiti selidbu dečije igraonice, da vam pruži besplatnu procenu ove usluge. 

Potom, ako se odlučite za varijantu selidbe „ključ u ruke“ (što je uvek najbolje rešenje), biće napravljen detaljan plan selidbe, sa putanjom kretanja vozila i tačnim rokom kada će sve biti obavljeno. Profesionalci znaju da je vreme jednako novac, pa iz tog razloga se ne sme dozvoliti da vaša firma trpi, zato što neće poslovati nekoliko dana, na primer. 

Tim profesionalnih pakera pažljivo će upakovati sav vaš inventar u specijalne kutije, koje su označene etiketama i nalepnicama, što sve pomaže kasnije, kada se radi otpakivanje.

Često je potrebna demontaža opreme koja se nalazi u dečijoj igraonici, da bi uopšte bila moguća selidba, te će to stručni tim odraditi za vas, kao što će opremu montirati na novoj lokaciji na koju se selite, pa vi jednostavno samo možete početi sa radom.

Selidbe dečijih igraonica – iskustva

Ovakvu vrstu selidbe najbolje je obaviti kamionom, upravo zbog veličine prostora kojom on raspolaže. Tako da u zavisnosti od veličine i zapremine, u kamion mogu stati stvari težine od jedne do petnaest tona. Može biti angažovan i manji kamion, u koji može stati dosta stvari, ukoliko se upakuju na pravi način, jer nestručnim pakovanjem se značajno gubi na prostoru, pa se vozilo mora vraćati dva puta što povećava troškove selidbe.

 

 

Naravno, vi o ovome ne morate brinuti, kada ste već angažovali profesionalni tim. Pri tome, mogu biti upotrebljene specijalne mašine za utovar i istovar, čime je omogućena selidba „od vrata do vrata“, čak i kada je reč o najzahtevnijoj opremi dečijih igraonica.

Može da se dogodi i takva situacija, kada se morate iseliti iz prostora u kojem ste boravili do sada, a da nova lokacija još uvek nije pripremljna za useljenje. Sada se postavlja pitanje: gde sa inventarom dečije igraonice? Srećom, servisi za selidbe i ovde nude adekvatna rešenja, tako što će sva oprema igraonice biti uskladištena u odgovarajućem prostoru, koji je obezbeđen video nadzorom, i tu može ostati do trenutka kada vi budete spremni da istu preuzmete. 

Od skladišta do novog lokala gde će se nalaziti igraonica, biće izvršen prevoz, i oprema montirana, pa će sve biti spremno za zakazivanje prvih dečijih žurki i rođendana.

Selidbe dečijih igraonica – cena:

Cena preseljenja dečijih igraonica zavisi od više faktora, kao što su pristupačnost terena sa koga se selite i na koji se doseljavate, broj radnika potreban da selidbu izvrši, mašine koje se eventualno koriste tom prilikom, razdaljina između stare i nove lokacije...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Miodrag Kostic
Nemam nikoga ko ima neko konkretno iskustvo po pitanju selidbi decijih igraonica. Medjutim, u svakom slucaju je najbolje da pozovete neku od agenicija kao sto je primera radi S Trans 011 ili Atom selidbe.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Nikada selidbe decijih igraonica nisu bile bas toliko teske i zahtevne kao sot se mozda sada cini. Problem je pre svega u tome da su ove igraonice nekada veoma opterecene sa razlicitim stvarima a ona je upravo jedna od njih.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
retko ko moze ove selidbe da uradi na jedan kvalitetan nacin.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko nesot vec valja u celoj prici, onda su to sigurno selidbe decijih igraonica.
07.04.2017
Lea Stankovic
One moraju lepo da se plate kako god da okrenete. Takodje je i kvalitet tu nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo po meni je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
22.03.2017
Todor Markovic
zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi ovo neko radio.
09.03.2017
Simona Vucinic
Sto se ovih selidbi tice, naravno da je kvlaitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Ove selidbe u svakom slucaju dosta kostaju.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem da je veoma bitno da po ovom pitanju pronadjete zaisat jedne dobre igraonice.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih igraonica toce, koliko mogu da vidim one su sve popularnije i ljudi se sve cesce bas za njih odlucuju.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovo je sigurno nesto sto bi bas moglo da kosta.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako pricamo o decijim igraonicama, onda je to sigurno mesto u ciji kvalite zaista ne treba da sumnjate.
24.11.2016
Jana Stankovic
Posto su sve to kabasti predmeti, najbolje je da se po tom pitanju opredelite za neku agenciju koja ima nesto vece kamione. Zato je po meni idealno resenje za vas agencija Lugi San.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Selidbe decijih igraonica mogu da budu posebno kvalitetne i da se poprilicno dobro urade u agenciji Dule i to po veoma povoljnim cenama.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ovo mogu da budu poprilicno skupe selidbe posto ta oprema za decije igraonice moze da bude poprilicno kabasta.
12.08.2016
Dusan Markovic
ovo generalno po meni ije preterano tezak posao ali ono sto svakako moze da ga zakomplikuje su one razne drangulije koje su poprilcno kabaste. Mada, mislim da vecina tih stvari okje se nalaze u decijim igraonicama mogu lako da se sklope i zaklope.
12.07.2016
Marta Dencevic
Nemam nikoga ko ima neko konkretno iskustvo po pitanju selidbi decijih igraonica. Medjutim, u svakom slucaju je najbolje da pozovete neku od agenicija kao sto je primera radi S Trans 011 ili Atom selidbe.