Dodaj firmu

Zanima vas trosak selidbe Kikinda – Beograd? Često je veoma teško napustiti rodni grad, za koji vas veže pregršt lepih uspomena. Ipak, pri pomisli na bezbroj mogućnosti koje vam se otvaraju u jednom velikom gradu poput Beograda, nostalgija će polako pasti u vodu.

Ipak, prevesti se od tačke A, do tačke B, uz sve selidbene stvari, nije nimalo lako. Imajte na umu, da selidba nije samo čin, već ju je potrebno pažljivo isplanirati i organizovati.

Kako se vrši procena selidbe Kikinda – Beograd?

Ako bi se selidba organizovala “na brzaka“, uvek će iskočiti neki nepredviđeni trošak i neprijatno nas iznenaditi. To je zbog toga što mi posedujemo samo veliku želju da sve bude u najboljem redu, i da se sve završi što brže, kako bismo se oslobodili stresa i razbaškarili u svom novom domu u Beogradu.

Ali, mi nismo profesionalci. I selimo se prvi put. Da li naša imovina, koju smo sticali „znojem lica svog“, godinama i sa ljubavlju, zaslužuje da rukujemo njom na nestručan način? Ne, upravo suprotno – za sebe i svoje selidbene stvari, najbolje što možete da učinite jeste da pozovete profesionalce koji će preseljenje najpre organizovati a potom i obaviti potpuno besprekorno.

Nameštaj često zna da bude veoma težak ili lomljiv. Tu možemo pronaći kabaste regale od punog drveta kojima je potrebna demontaža, a kasnije i montaža, ogromne trpezarijske stolove, ili staklene vitrine, komode kojima se mora rukovati veoma pažljivo.

Zamislite samo da omiljeni komad nameštaja oštetite ili polomite? Naravno, skoro svaka šteta se da sanirati, ali da li je sve to vredno vaših živaca i na kraju, zašto biste bacali novac? Sa profesionalnom uslugom, sve ove neželjene situacije, u potpunosti ćete izbeći.

To je iz razloga što oni znaju kako da nameštaj zaštite, kako se sam ne bi oštetetio, i kako usled svoje težine ne bi ishabao pod, na primer. Sa druge strane, sve selidbene stvari koje se pakuju u kutije, moraju biti raspoređene po nekim pravilima. Recimo, teže stvari u manju kutiju, a lakše u veću. To će sprečiti da ne opteretite veliku kutiju, kojoj usled težine može da pukne dno, a vama poispadaju stvari.

Uslugom profesionalnih pakera se ovakve situacije eliminišu, a dodatno olakšanje jeste što se selidbene kutije obeleže specijalnim nalepnicama i etiketama, tako da se tačno zna šta se u kojoj nalazi. To je veoma značajno, kada krenete sa raspakivanjem stvari u svom novom domu u Beogradu.

Selidbe Kikinda – Beograd – iskustva:

Da biste izbegli sve neprijatnosti, i možda isto tako važno, da biste u startu znali koliko će vas selidba koštati na samom kraju, neophodno je da angažujete profesionalni tim u okviru koga se nalaze agenti kojima je upravo to posao – da procene vaše preseljenje i da isto organizuju. Obratiće se pažnja na mnogo toga, kao što je količina vaših stvari, njihova težina i gabaritnost, da li je potrebno korišćenje nekih mašina, kao što je viljuškar, koje sve dodatne usluge želite (pakovanje stvari, čišćenje prostora, odvoz starih i nepotrebnih stvari i dr), te broj ljudi koji će biti angažovan ali i to kakva je pristupačnost terena u Kikindi, ali i u novom stanu u Beogradu.

Kao što vidite, zaista je mnogo stavki koje utiču na cenu, ali je posao agenta upravo u tome, da vam može precizno u startu reći šta da očekujete, kako bi sve proteklo glatko i bez stresa, a na obostrano zadovoljstvo.

Selidbe Kikinda – Beograd – cena:

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

Transport od gradova u unutrašnjosti prema Beogradu se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a cena zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

Takođe, naveli smo razne usluge koje možete da iskoristite. Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Kao što smo naveli u tekstu, na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane