Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Čačak – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Čačak – Beograd

„Vedro nebo bez oblačka, divan dan za put iz Čačka (do Beograda)“, hajde da malo promenimo reči čuvenog Bore Čorbe. Razlog za preseljenje u prestonicu obično je lep, ali je sve ono što prati sam proces selidbe, prilično stresno. 

 

 

Možda imate par mišićavih drugara, jedan od njih ima kamion ili kombi, i mislite da ćete sami sve dobro organizovati, i uspešno se preseliti na novu lokaciju. Ali, avaj! Počinju da se javljaju poteškoće koje niste mogli ni da zamislite.

Kako se obavlja selidba Čačak – Beograd?

Možda ste dugo iščekivali dan kada će vaše stvari konačno biti unesene u novi stan ili kuću u Beogradu, ali kada je došao dan D, odnosno trenutak selidbe, osećate se nervozno, napeto i pod konstantnim ste stresom. 

Sve je to iz razloga jer se niste dobro organizovali. Kompletna usluga preseljenja, ili selidba „ključ u ruke“, lišava vas svih neprijatnih detalja, jer stručna lica sve rade za vas. Pošto ste saznali da ćete svoj život nastaviti u Beogradu, i napustiti rodni Čačak, potrebno je da odmah isplanirate budžet selidbe. 

To se najbolje vrši na taj način što ćete pozvati servis za selidbe, čiji su agenti dostupni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Potom ćete zakazati razgovor, i agent će doći onda kada to vama odgovara. Dogovorićete se o količini stvari koja treba da se preseli; o njihovoj težini, odnosno gabaritu; oko toga da li imate vredne stvari, u smislu umetnina ili antikviteta, ili neke specijalne terete, kao što je klavir, pianino ili možda sef. Agent će proceniti koliko je radnika potrebno angažovati da bi se vaša selidba uspešno odradila, kao i da li je neophodno korišćenje nekih mašina, kaošto je viljuškar, na primer.

Vi ćete izraziti svoju želju da li očekujete da vam pakeri profesionalno upakuju stvari, koristeći specijalne folije, lepljive trake i adekvatne kutije. Potrebno je da znate, da angažovanjem pakera, skoro u potpunosti eliminišete mogućnost da se načini neka šteta, na primer, na lomljivim stvarima, kao što je posuđe, lampe, lusteri, ogledala i slično.

Selidbe Čačak – Beograd – iskustva

Radnici će maksimalno pažljivo izneti stvari iz vaše kuće ili stana u Čačku, pri tome pazeći da se ne ishabaju podovi. Sve će biti uneto u kamion ili kombi, pri čemu će se voditi računa da se prostor maksimalno iskoristi kako se ne bi dolazilo dva puta i troškovi selidbe povećavali. 

 

 

Vozila namenjena poslovima selidbe imaju tapacirane unutrašnje strane, što dodatno umanjuje mogućnost bilo kakvog oštećenja u toku transporta.

Dodatne usluge koje možete iskoristiti su čišćenje prostora u Čačku iz koga se selite, kao i uređenje stana ili kuće u Beogradu, u koju se useljavate. Ukoliko vaš novi prostor još nije spreman za useljenje, ne morate brinuti da ćete sa stvarima morati da ostanete na ulici. Taj problem se jednostavno rešava odnošenjem selidbenih stvari u magacin firme koja preseljenje vrši, odakle će se kasnije obaviti prevoz na vašu novu adresu, kada se za to steknu uslovi. 

U nizu pogodnosti, evo još jedne: ukoliko imate delove pokućstva koji vam nisu potrebni, agencija za selidbu će iste besplatno odvesti.

Kao što vidite, svi su razlozi ZA angažovanje profesionalaca i PROTIV toga da sami pokušavate da se preselite, pri čemu važi ona stara narodna „veća dara nego mera“.

Selidbe Čačak – Beograd – cena:

Kada se za selidbu koristi kamion, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km. 

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Milen Jovanovic
jesu selidbe iz Cacka u Beograd i obratno veoma zahtevne. Ako se vec za njih odlucite, pre ili kasnije sigurno ne biste trebali da se pokajete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
05.05.2017
Marina Zivkovic
Naravno da ove selidbe mogu da budu bas onako kvalitetne kako god da okrenete.
21.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice ove vrste selidbe, odmah cete se opredeliti za kvalitet.
21.04.2017
Jovana Milinkovic
Po pravilu, sto se ovih selidbi tice, sigurno je kvalitet nesto do cega cete pre ili kasnije da dodjete.
07.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, nisu ove selidbe ni malo jednostavne i drugacije to ne moze da funkcionise.
22.03.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo i vise nego zahtevna destinacija u koju zaista ne treba da sumnjate.
22.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego zahtevne selidbe. Ukoliko se bas za njih odlucite, sigurno cete se pre ili kasnije pokajati.
09.03.2017
Simona Vucinic
Naravno da je kvalitet ove slidbe i vise nego vazan i znacajan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbe u koju zaisat treba da imate pno poverenje
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta selidbe. Ukoliko se vec za nju odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se opredelite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Samo treba da spremite dovoljno novca, da probate da bacite stvari koje su vam nepotrebne i zaista vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako vam je vec potrebna selidba na ovoj relaciji, smao treba da znate da je veoma vazno da znate da po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
24.11.2016
Jana Stankovic
realno, mislim da je po pitnjau selidba na relaciji Cacak - Beograd, ubedljivo najbolje resenje da se oko toga posavetujete sa nekim strucim licem kao sto je to primera radi agencija Sans Prevoz.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Sva sreca pa ovo nije u pitnjau jedna velika udaljenost ali je svakako nesot na sta posebno treba da obratite paznju prilikom izbor agencije. Moja preporuka je zato agencija Modern Stil.
15.09.2016
Marko Petrovic
Po pitanju pouzdanih selidbi, svima mogu slobodon da preporucima agenciju koja se zove Balkan Expres. To je agencija u koju mozete da imate puno poverenje ukoliko odlucite da je posetite tokom radnog vremena.
12.08.2016
Dusan Markovic
Cecak je jedan lep grad ali su selidbe u njega/iz njega popirlicno zahtevan postupak. U svakm slucaju, oko toga je potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete imati puno poverenje.
12.07.2016
Marta Dencevic
Cacak je srce Sumadije. Medjutim, sve veci broj ljudi se odlucuje da se preseli iz Cacka u Beograd. Zbog toga obicno saradjuju sa lokalnim agencijama okje pruzaju ovu vrstu usluge.