Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Kraljevo – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Kraljevo – Beograd

Često se dešava da lep osećaj zbog dobijenog novog posla, ili upisa na fakultet u Beogradu, pomalo pomuti činjenica da ćemo morati da obavimo selidbu. Sada se postavlja pitanje: da li je preseljenje baš tako strašno, kao što u prvi mah izgleda?

 

 

Naravno da nije, i to je svakodnevni posao agencija koje se bave organizovanjem i izvođenjem selidbi. Dovoljno je okrenuti njihove telefone, i sa odabranim agentom se dogovoriti oko svih detalja.

Kako se obavljaju selidbe Kraljevo – Beograd?

Selidba, kao i svaka druga, zavisi od nekoliko činilaca kao što su količina i gabaritnost stvari koje selite. Ponekad se ljudi preseljavaju iz garsonjere, a nekada iz četvorosobnog stana. Na cenu će uticati i to da li imate specijalne terete, poput sefa, TA peći ili klavira, koji mogu biti izuzetno teški i nezgodni za nošenje, pa će biti angažovano više ljudstva, ali i koristiće se razne mašine, kao što je viljuškar ili hidraulični lift. 

Takođe, možda živite u Kraljevu u prizemnoj kući, kojoj je lako prići, a doseljavate se u stan u Beogradu, na deseti sprat zgrade koja nema lift. Kao što vidimo iz ovog primera, na cenu će uticati takozvana pristupačnost terena.

Ako se selidba obavlja kombijem, potrebno je da znamo da je njegov donji deo širi od gornjeg. To je veoma važno kod unosa selidbenih kutija u vozilo, koje je potrebno pravilno rasporediti. Ipak, za ovako duge relacije, obično se preporučuje kamionski prevoz, jer kamion ima veći gabaritni prostor, pa sve stvari mogu stajati uspravno. Primera radi, ako želite da frižider visine 1,8 metara ubacite u kombi koji je visok isto toliko, to nećete moći, a sa druge strane, frižider ne smete da položite. 

Kamion ima još prednosti, poput toga da se nećete neprijatno iznenaditi jer sve stvari nisu stale odjednom, pa se vozilo mora vraćati, što duplira troškove. Cena kamionskog transporta jeste nešto viša, ali se na kraju ispostavi da je ekonomičnija.

Selidbe Kraljevo – Beograd – iskustva

Vremenom, agencije za selidbe su došle do zaključka da je najbolje ponuditi klijentima kompletnu uslugu preseljenja ili takozvanu selidbu “ključ u ruke“. Sve je uključeno, od pakovanja vaših stvari uz pomoć stručnih lica koja se nazivaju pakeri, preko zaštite podova od habanja usled prenosa nameštaja, do čišćenja i objekta koji napuštate u Kraljevu, i objekta u koji se useljavate u Beogradu. 

 

 

Zaista, ne morate misliti ni o čemu, a to je upravo ono što ste želeli, da budete oslobođeni stresa i briga. Servis za selidbe ima radnike koji takve poslove obavljaju svakoga dana, pa to za njih nije stresno, već običan rutinski posao.

Svi znamo da kada smo nervozni, pravimo brzoplete greške, a to je upravo ono što bi se desilo vama ako biste hteli sami da se selite, da biste uštedeli, a na kraju, kada sve saberete, bili biste u debelom minusu.

Agencije za selidbe zato i postoje – ne samo da prevezu stvari od tačke A do tačke B, već i da organizuju sve ostalo što jednu selidbu prati, kako vi ne biste imali bespotrebne glavobolje, već samo radost zbog dolaska u veliki grad.

Selidbe Kraljevo – Beograd – cena:

Uzmimo za primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na konačnu cenu će uticati i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Filip Milutinovic
Po pitanju selidbe iz Kraljeva u Beograd samo treba da unapred spremite dovoljno novca i da nista dalje po tom pitanju ne brinete. Sve druge stvari su koliko mi se samo cini jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Morate po pitanju ovihg selidbi pre ili kasnije sigurno da dodjete do kvaliteta.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo veoma nezahvalne selidbe. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
07.04.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovo je veoma nezahvalna selidba u koju je najbolje da se sami uverite. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
22.03.2017
Todor Markovic
Nije ovo bas toliko velika medjusobna udaljenost ili kilometraza.
09.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbe. Sve ostalo je sto se mene tice cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se Kraljeva tice, naravno da ej veoma udaljeno od Beograda. Zbog toga ce skoro svako da vas odere.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem da je ovo posebna vrsta selidba koja zahteva zaista jednu posebnu paznju.
18.01.2017
Petar Jankovic
Ovo i nije bas seldiba na previse blizu relaciji, tako da nije realon ocekivati da cete po tom pitanju moci da relativno jefitno prodjete.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovoh vrsta selidbi samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako mene budete slusali u tom pogledu se sigurno necete pokajati.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o selidbi na ovoj relaciji, samo treba da znate da nije ni malo jednostavno i da je zaista potrebno da dobro znate sta radite.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju selidbi na relaciji Kraljevo - Beograd, mislim da bi realno bilo da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je to primera radi agencija Dule.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Selidba na ovoj relaciji je ipak nesto sto moze da bude veoma kvalitento. Slobodno zbog toga trebad a posetite agenciju Panco i da se tu licno uverite u kvalitet.
15.09.2016
Marko Petrovic
Selidbe Kraljevo - Beograd, nisu bas toliko ceste selidbe ali je po tom pitanju i vise nego potrebno da pazite sta radite kako se slucajno ne bi desilo da vam naplate i vise nego sto to stvarno kosta.
12.08.2016
Dusan Markovic
Znate kako ide ona pesam, Kraljevo . . . Valjevo. Malo teze da ce se neko iz Kraljeva tek tako preselite u Valjevo, ali zato svakako hoce u Beograd.U tom smislu je po meni najbolje resenje da iznajmite neki veci kamion i zavrsite sve sta vam je potrebno.
12.07.2016
Marta Dencevic
Ista situacija je kao i sa Cackom. Jedina je razlika u tome sto su cene u Kraljevu nsto jeftinije. U svakom slucaju je bolje da iznajmite neku agenciju iz Kraljeva a ne iz Beograd. Trebalo bi mnogo bolje da prodjete.