Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe fitnes klubova
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe fitnes klubova

Mnogi ljudi, bez obzira na godine, su pravi „manijaci“ kada je u pitanju lepo oblikovano telo. A to svi želimo, zar ne? Razlika između onih u top formi i debeljuca je u tome što prvopomenuti imaju volju i želju da se pokrenu a ovi drugi više vole da gledaju TV program, udobno zavaljeni u fotelji, uz čips i pivo, pa se posle pitaju, odakle im stomak?

 

 

Svakako imate svoj omiljeni fitnes klub u kraju, ali možda će doći trenutak kada će on morati da promeni svoju lokaciju. Razlozi za to mogu biti brojni, kao što je kupovina novog lokala i prestanak razloga za iznajmljivanje, ili možda mnogo bolja i atraktivnija pozicija...

Selidba fitnes kluba

Sve u svemu, spremite se da malo više pešačite, vozite bicikl ili trčite do novog prostora fitnes kluba, a to vam sve još više ide u prilog pošto želite lepo telo bez celulita i vretenaste mišiće. 

Pogledajmo sad drugu stranu priče, iz ugla vlasnika fitnes centra. Za njih, selidba će biti stres. U fitnes klubu imamo mnoge sprave koje su vredne i sa kojima bi trebalo pažljivo rukovati tokom transporta, pa se često javlja briga, da li će sve proteći glatko i bez ikakvih neželjenih oštećenja?

Odgovor je DA, ako angažujete stručni tim koji obavlja selidbe, jer je to njima rutina, posao koji obavljaju svakodnevno, dugi niz godina unazad, i odgovor je NE, ako pokušate sami da se igrate prenosa vrednih sprava, pri čemu je velika verovatnoća da nešto krene kako ne želite.

Kako se obavlja selidba fitnes kluba?

U fitnes centru ćemo zateći trake za trčanje, sobni bicikl, tegove i bučice, benč klupu, klupu za trbušnjake, i mnoge druge sprave namenjene sticanju kondicije, zatezanju tela i gubljenju kilograma. 

Vi sami znate koliko ste uložili u opremu za svoj fitnes centar, pa vam je sada izuzetno važno da sve prođe u najboljem redu i da se ona bezbedno prebaci na novu lokaciju.

 

 

Prvi korak koji je potrebno da preduzmete, jeste da pozovete odabranu agenciju za selidbe, koja će poslati svog agenta da izvrši besplatnu procenu preseljenja fitnes centra. To možete učiniti tokom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a termin dolaska agenta je kada to vama odgovara. Na ovaj način možete blagovremeno planirati svoj budžet namenjen za selidbu, a mi vam savetujemo varijantu „ključ u ruke“, gde sve, od početka do kraja, prepuštate stručnim licima, čime ste u potpunosti oslobođeni brige i stresa.

Selidbe fitnes klubova – iskustva

Ovakva usluga podrazumeva najpre pravljenje detaljnog plana vaše selidbe, putanje kojom će se kretati vozilo od tačke A do tačke B, broj ljudi koji će tom prilikom biti angažovan, uz procenu pristupačnosti terena na obe lokacije – one sa koje se selite i druge, na koju se doseljavate.

Oprema vašeg fitnes kluba biće na najbolji mogući način zaštićena, sa njom će se rukovati maksimalno pažljivo, dok dodatnu zaštitu pružaju tapacirana vozila, kombi i kamion. 

Sve će biti obavljeno u unapred definisanim rokovima, jer profesionalci znaju da posao ne sme da trpi ako se selidba čeka. 

Ukoliko je situacija takva, da morate da se iselite iz starog prostora, a u novi još uvek ne možete da se uselite iz bilo kog razloga, postoji varijanta da opremu fitnes kluba odložite u skladište agencije koja obavlja selidbu. Ovakvi prostori su obezbeđeni video nadzorom i na druge načine, tako da možete biti mirni kada je u pitanju sigurnost skupih sprava. 

Kada se za to steknu uslovi, samo će se obaviti prevoz opreme fitnes centra od skladišta do nove lokacije, na kojoj ćete nastaviti sa radom. 

Selidbe fitnes klubova – cena:

Da biste dobili čak i orijentacionu cenu, najbolje je da pozovete agencije koje vrše uslugu selidbe da bi obavile besplatnu procenu. To je iz razloga što će na cenu uticati više faktora kao što je težina sprava koje se prenose, broj angažovanih radnika servisa, pristupačnost terena, kao i udaljenost između dve lokacije.

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Jovana Stefanovic
Kada pricamo o selidbama fitnes klubova, zbog kabastih sprava i mnogih drugih problema koji se pri tome mogu pojaviti, realno mislim da je jedno od boljih resenja da posetite agenciju Ivankovic Darko i da se bas u njoj uverite u kvalitet.
11.09.2017
Jovana Milinkovic
Jesu kada realno pogledate ovo klubovi koji moraju da imaju neku svoju posebnu cenu da bi mogli da funkcionisu na jedan pravi nacin. Cene koje za njega postoje su pre ili kasnije sigurno nesto sto je posebno znacajno mada nije fizicki ni malo lako ili lagano.
05.05.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju nisu one ni malo naivne kako god da okrenete.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po meni, kako god da okrenete, ove selidbe su nesto sto treba da se pre ili kasnije plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
22.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju su one nesto sto je posebno zahtevno.
09.03.2017
Simona Vucinic
Sto se fitnes klubova tice, naravno da je lokacija veoma vazan tako da je veoma bitno da znate da je od pocetka izaberete da se ne biste stalno selili.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, stvar je pre svega u tome da su ovo klubovi koji moraju debelo da se plate.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ipak su fitnes klubovi nesto posebno. Sve drugo je daleko manje vazno.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih klubova tice, najbolje je da odmah pronadjete neke dobre i bogate sponzore.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Sve vise se orbaraju ali i zatvaraju fitnes klubovi. Samo sigurno da cene selidbi na ovoj relaciji bas nisu zgodne.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Samo po ovom pitanju treba da potrazite neko strucno lice i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.
24.11.2016
Jana Stankovic
Kada pricamo o selidbama fitnes klubova, zbog kabastih sprava i mnogih drugih problema koji se pri tome mogu pojaviti, realno mislim da je jedno od boljih resenja da posetite agenciju Ivankovic Darko i da se bas u njoj uverite u kvalitet.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Koliko mi je po znato, to po pravilu moraju da budu selidbe koje su veoma zahtevne. Ukoliko se odlucite da je sprovedete u delo, onda slobodon treba da posetite agenicju A Trans 011.
15.09.2016
Marko Petrovic
Fitnes klubovi generalno nisu toliko zahtevni za seljenje ali je u svakom slucaju potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim ko se u to razume kako bi ste se najbolje moguce organizovali.
12.08.2016
Dusan Markovic
Selidbe fitnes klubova takodje mogu biti veoma znacajna i teska aktinovst. Ukoliko se vec odlucte da ih prakzitujete, onda je u svakom slucaju potrebno da se o tome posavetujete sa nekim lice koje je strucno u ovoj oblasti.
12.07.2016
Marta Dencevic
ista je situacija kao i po pitanju sportskih klubova. S tim da ovde naglasak treba staviti na sprave za teretanu, koje mogu da budu narocito teske i zahtevne.