Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe ordinacija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe ordinacija

Poseta privatnim lekarskim ordinacijama je postala uobičajena modernom, zaposlenom čoveku, jer su usluge profesionalne, bez čekanja, uz zagarantovanu ljubaznost osoblja. Ipak, iako je u pitanju očuvanje zdravlja, lekarske ordinacije se nalaze u svetu biznisa, pa je ponekad potrebno preseljenje usled boljih uslova na novoj lokaciji ili su vlasnici ordinacije kupili svoj lokal u kome će dalje obavljati delatnost.

 

 

Kod preseljenja lekarske ordinacije, imamo situaciju da se radi o seljenju medicinske opreme, koja je po pravilu veoma skupa. Iz tog razloga je potreban stručan tim da ovaj posao obavi.

Selidba ordinacije

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i više stotina obavljenih selidbi ordinacija, za stručna lica ovo neće biti nikakav problem, već pozitivan profesionalni izazov. Bez obzira da li se radi o stomatološkoj ordinaciji, internističkoj, oftalmološkoj, dermatološkoj, laboratoriji ili bilo kojoj drugoj, usluga će biti obavljena uz maksimalnu zaštitu medicinske opreme.

Selidbe ordinacija nikada nisu rutinske, i potrebno je pažljivo isplanirati svaki segment. U tu svrhu, koristi se specijalizovana oprema za selidbe koja je neophodna da se posao glatko obavi.

Medicinska oprema je veoma osetljiva, pa se sve radi u dogovoru sa vama, koristeći postupke rukovanja i prilagođene procese posebno osmišljene i dizajnirane, da bi bila pružena usluga sa nultim nedostacima.

Pored medicinskih aparata, biće preseljen i nameštaj i medicinski pokretni inventar, kao što su specijalizovani ormarići za skladištenje instrumenata, lekova i slično.

Selidbe ordinacija – iskustva

Stručni tim profesionalaca je specijalno obučen za ovakve vrste selidbi, pri čemu im je poznata važnost pouzdane isporuke bez oštećenja, tranzita u vremenski definisanom roku, reagovanja u realnom vremenu, obostrane komunikacije, kako bi preseljenje na novu lokaciju bilo uspešno obavljeno.

 

 

Iskustvo govori da je svaka selidba ordinacije jedinstvena i specifična i zahteva pažljivo planiranje, zaštitu medicinske opreme i inventara, kao i sačinjavanje putanje kretanja vozila. Veoma je važna pristupačnost terena, kao što je spratnost, zgrade sa liftom ili bez, težina same medicinske opreme, broj angažovanih radnika, te specijalne mašine koje će tom prilikom biti korišćene, što sve utiče na formiranje krajnje cene ka vama.

Pažljivo rukovanje opremom ordinacije, poštovanje rokova, blagovremena isporuka bez oštećenja, a pre svega ljubazna i profesionalna usluga, razlozi su koji preporučuju agencije za selidbe ordinacija, koje svakom poslu pristupaju kao novom profesionalnom izazovu.

U tom smislu, ma koliko selidba ordinacije bila komplikovana i složena, uvek je moguće pronaći određeno selidbeno rešenje, tako što se napravi plan selidbe, a sve može biti organizovano i po sistemu „ključ u ruke“. 

Tada ste sve, od početka do kraja, prepustili u ruke profesionalaca, koji pored svega garantuju i obeštećenje ako do nekog neželjenog peha ipak dođe. Međutim, bolje je da se okrenemo lepšoj strani priče, a to je da dok se planira vaša selidba, vi već možete početi da zakazujete termine pregleda na novoj lokaciji, pošto ste uvereni da će sve biti obavljeno maksimalno profesionalno i u dogovorenim rokovima.

Selidbe ordinacija – cena:

Za selidbu stomatološke ordinacije, primera radi, potrebno je izdvojiti od 130 do 170 evra, što je najviše uslovljeno težinom stomatološke stolice, ali i brojem radnika koji selidbu vrše, te udaljenošću između lokacija. Taj primer se odnosi i na svaku drugu lekarsku ordinaciju, dakle cena će zavisiti od kompleksnosti prenosa i transporta medicinske opreme, kao i drugog inventara koji posedujete. Naravno, bitna je i udaljenost, te eventualno korišćenje specijalizovanih mašina prilikom selidbe. 

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Matija Lukic
Selidbe ordinacija su veoma slozen i zahtevan posao. Pre svega, ti uredjaji su veoma osteljivi i zaista zahtevaju posebni brigu i negu. Zbog toga je bolj emalo vise platiti ali zato biti 100% siguran.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Svaka selidba ordinacija je kako god da okrenete nesto sto je svim potrebno kako pre tako i kasnije. Nista tu po meni nije previse neobicno.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ove selidbe nisu ni malo jeftine.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ovo su selidbe koje trebaju i moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po pravilu su ove selidbe zaisat nesto posebno u sta nikako ne treba da sumnjate.
22.03.2017
Todor Markovic
Po meni su ovo posebno zanimljive ordinacije od kojih zaista ne postoji nista bolje.
09.03.2017
Simona Vucinic
Ove su selidbe u svakom slucaju nesto sto treba da se posebno plati.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbi u koju zaista trebad a imate puno poverenje.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Nisu ovo selidbe koje su bas nesto posebno jeftine. Pre svega ce svako gledati da vas sto vise za njih odere.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, po ovom pitanju je najbolje da se sami uverite u kvalitet. Sve ostalo van toga i nije bas toliko vazno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Samo profesionalac i niku drugi ovo ne moze da vam uradi kako treba.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o selidbama ordinacija, samo treba da znate da nikako ne biste po ovom pitanju trebali da se oslonite na neko pogresno mesto - agenciju.
24.11.2016
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim selidbama ordinacija, licno mislim da je ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Lugi san i da vise nista oko toga ne brinete.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Kada pricamo o nekoj kvalitetnojh i pouzdanoj selidbi ordinacija, smatram da je ubedljivo najbolje da posetite agenicju Beo Selidbe. To je jednostavno agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
15.09.2016
Marko Petrovic
Uvek se svaki lekar nalazi u posebnom stresu kada mu se seli ordinacija posto u tom slucaju sve moze da bude popirlicno zahtevno, posebno zbog preosetljivosti aparature.
12.08.2016
Dusan Markovic
Zbog toga ja nikada ne bih smeo, kada bih imao ordinaciju, da njenu selidbu poverim nekim ne strucnim licima.
12.07.2016
Marta Dencevic
Selidbe ordinacija su veoma slozen i zahtevan posao. Pre svega, ti uredjaji su veoma osteljivi i zaista zahtevaju posebni brigu i negu. Zbog toga je bolj emalo vise platiti ali zato biti 100% siguran.