Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidba štamparija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidba štamparija

Možda o štamparijama ne razmišljamo puno u svakodnevnom životu, ali kada nam zatrebaju vizit karte ili flajeri, shvatimo da su one sasvim neophodne. To je najosnovniji reklamni materijal, i ma kojim poslom da se bavite, vizitke morate imati.

 

 

Baš iz tog razloga, svi mi imamo svoje omiljene štamparije, sa kojima sarađujemo godinama. Međutim, ponekad se pojavi potreba da se štamparija izmesti na neku drugu lokaciju.

Kako se vrši selidba štamparije?

Verovatno ste svi nekada bili u prostoru u kome se štampa reklamni materijal, katalozi, brošure, knjige, časopisi... I samim tim, znate koliko su mašine koje obavljaju taj rad velike i glomazne, te da ih je veoma teško podići bez odgovarajuće opreme.

Upravo je to razlog što selidbu štamparije moraju obaviti stručna lica, koja će znati da vašu opremu sačuvaju od bilo kakvih oštećenja, bezbedno je prenesu na novu adresu, a vama ponude obeštećenje ako ipak dođe do nekog nepredviđenog peha. 

Pošto je svaki radni dan bitan, to servisi za selidbe veoma dobro znaju, te će prevoz mašina obaviti u najkraćem mogućem, dogovorenom roku. Oni su svesni da vaši klijenti čekaju na isporuku naručenog reklamnog materijala, koji je potreban za njihovo poslovanje, iz čega sledi logičan zaključak, da smo svi povezani – štamparija koja se seli, njihovi klijenti, servis koji selidbu obavlja.

Da bi teške mašine bile podignute, biće korišćene male i velike dizalice, viljuškari, paletari, hidraulični liftovi, roboti za stepenice, spoljašnji liftovi, čak i specijalni montažni kranovi, ukoliko je potrebno. Sve napomenuto se ubraja u najsavremeniju opremu za prenos teških tereta, sigurno i bez ikakvog oštećenja. 

Selidbe štamparije

Možda vam je potrebno preseljenje u veoma kratkom roku? U tom slučaju, odabrani servis za selidbe izvršiće procenu vašeg preseljenja u roku od 24 časa i to svih sedam dana u nedelji. Potom, možete se odlučiti za selidbu štamparije po sistemu „ključ u ruke“, čime ste lišeni svakog stresa, a celokupna briga pada „na pleća“ odabrane agencije.

 

 

Ukoliko je situacija takva da morate da se iselite iz prostora u kome ste do sada radili, a novi lokal još nije spreman, možda će vas uhvatiti panika gde ćete sa štamparskim mašinama? Ovaj tekst tome i služi, da vam ukaže na sva rešenja mogućih problema, pa tako i na pomenuti.

Ako se desi da nemate prostor za mašine, možete koristiti skladište agencije za selidbe, koje je obezbeđeno video nadzorom, tako da će vaš inventar biti na sigurnom. Mašine ćete preuzeti onda kada se steknu uslovi da budu preseljene na vašu novu lokaciju, gde nastavljate svoj biznis.

Kamioni kojima se obavlja selidba poseduju nosivost od jedne do petnaest tona, a sve vaše mašine će biti adekvatno zaštićene. Oni imaju lift nosivosti od 1,5 tone. Pri tome se štiti i pod od mogućeg habanja, kako prostora koji napuštate, tako i prostora u koji se useljavate. 

Zahvaljujući specijalnim mašinama za prenos teških tereta, moguća je selidba „od vrata do vrata“, čime je olakšan utovar i istovar. 

Štamparske mašine će se postaviti na ranije dogovorena mesta, definisana planiranjem selidbe. Kada o vašoj selidbi brine tim koji je obavio nekoliko hiljada sličnih preseljenja, ostaje samo da se opustite useljeni u novi prostor i da nastavite sa pružanjem usluga štampe svojim klijentima. 

Selidba štamparija – cena:

Cena za selidbu štamparije zavisi od više parametara:

- broj mašina i njihova težina;

- pristupačnost terena;

- broj radnika koji je potreban da bude angažovan;

- mašine koje će se koristiti prilikom selidbe štamparije;

- razdaljina između tačke A i B, odnosno stare i nove lokacije.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Nikola Majstorovic
Po pitanju selidbi stamparija, mislim da je idelano resenje kada biste posetili stampariju profi Selidbe i bas se taom licno uverili u kvalitet.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Po mnogo cemu je ova stamparija i vise nego zahtevna. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim jedno gubljenje vremena i nista vise od toga. Sve ostale stvari su samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
05.05.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, svaka selidba ove vrste mora dobro da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nist vise sem toga.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Ako je nesto bitno za selidbu stamparija onda je to kvalitet koji treba i mora da bude prisutan uvek na licu mesta.
07.04.2017
Simona Vucinic
Po pravilu, sto se ove stamparije tice, sigurno je kvaliet nesto sto je pre ili kasnije i vise nego vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
22.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo selidba koja nije bas nesto narocito jeftina.
09.03.2017
Marta Dencevic
Mislim da kako god da okrenete, ovo vise nije toliko cest slucaj selidbe.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo u svakom slucaju treba da se debelo plati.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Gotovo sam ubedjen i 100% siguran da je ovo selidba koja u svakom slucaju mora dosta da kosta.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto se ove selidbe tice, koliko mi se samo cini, najbolje je da se sami uverite u kvalitet. Sve ostalo zapravo onda u tom slucaju i nije toliko vazno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Definitivno seldiba stamparija jeste nesto sto moze ako mene pitate, poprilicno da kosta.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da po pitanju selidbi stamparija definitivno treba da pronadjete neku agenciju koja ima bas onako jak i veliki kamion.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju selidbi stamparija, mislim da je idelano resenje kada biste posetili stampariju profi Selidbe i bas se taom licno uverili u kvalitet.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Posto su sve to uredjaji koji su poprilinoc kabasti, ubedljivo bi najbolje bilo za vas da posetite ABC Stosic i tamo se dogovorite oko svega.
15.09.2016
Marko Petrovic
Mislim da se ovo u danasnje vreme uglavonm ne praktikuje vise toliko cesto. Pre svega, stamparije se anas uglavom bore za neku dobru lokaciju i kada dodjudo nje, onda je veoma tesko ispustaju.
12.08.2016
Dusan Markovic
Nekada kada su postojale one stare stamparije sa starim i glomaznim uredjajima selidba stamparije je bila slozen zadatak. Medjutim, sada su uglavnom stamparije opremljene sa onim malim uredjajima koji su u stanju cudo da naprave.