Dodaj firmu

Zanima vas trosak selidbe Pozarevac – Beograd? “Ko se seli, taj se ne veseli“ – kaže jedna narodna izreka. Ali, zašto bi to bilo tako? Ne selite se vi sa lošeg na gore, već naprotiv – iz jednog manjeg grada idete u velegrad, gde otpočinjete novi život, koristeći sve benefite koje vam pruža velika gradska sredina.

Ako tražite posao, lakše ćete ga naći u Beogradu. Ako želite da studirate, Univerzitet u Beogradu je najprestižniji u Srbiji. Ako ste kupili nekretninu da biste imali, uz sve ostalo, i dinamičan kulturni i noćni život, Beograd je prava stvar za vas.

Procena selidbe Požarevac – Beograd

Pošto ste se odlučili na jedan tako važan životni korak, kao što je napuštanje rodnog Požarevca i selidba u metropolu, preostaje vam samo da obavite čin selidbe. Verujemo da su vam se naši redovi svideli, ali samo do ovog trenutka. Sada vam je oblak zabrinutosti prekrio lice.

Za vas imamo dobru vest, a to je da ne mora ništa da bude stresno, napeto, pod tenzijom i slično, već opušteno, veselo i sa osmehom na licu. Pitate se kako? Jednostavno. Tako što ćete angažovati profesionalni tim za selidbe, kojima je preseljenje iz unutrašnjosti u prestonicu Srbije nešto što obavljaju veoma često, pa to za njih predstavlja rutinu.

Kada je nekome nešto rutina, onda sve teče glatko. Ne postoje prepreke koje nisu već viđene, i koje ne mogu biti unapred predupređene. Iz tog razloga, ono što zanima najveći broj naših čitalaca, a to je cena selidbe Požarevac – Beograd, može se saznati u samom startu. 

Privilegija koju imate jeste da iznos koji će vam biti rečen prilikom procene, neće biti menjan na kraju, zato što su se pojavili skriveni troškovi. Ovo nijedan klijent ne voli da čuje, i odlika je neprofesionalnosti. 

Selidbe Požarevac – Beograd – iskustva

Naravno, svaka selidba je drugačija, pa će tako i vaša biti jedinstvena. Razlozi zašto ne postoji fiksna cena za selidbu Požarevac – Beograd, jeste taj što nema svako domaćinstvo istu količinu pokućstva, neko živi na pristupačnom terenu, a neko ne, pojedini ljudi imaju veoma kabaste i teške predmete koje je teško nositi, poput sefa, TA peći ili klavira.... Neko se seli iz omanje kuće, a neko iz kuće od 400 kvadrata...

Iz tog razloga bi trebalo da pozovete agenta odabranog servisa za selidbe, koji će izvršiti procenu u vašem slučaju. Na taj način, bićete u mogućnosti da planirate budžet u startu, i da ne budete iznanađeni neprijatno na kraju. 

Dodatne usluge koje se nude su na primer, odvoz starih i nepotrebnih stvari. Naš narod ima običaj da sve čuva, „jer će to možda nekada zatrebati“. Obično nikada ne bude potrebno, pa se pojavi kao hrpa starudije koja se mora izbaciti kada napuštate kuću u Požarevcu. Agencije za selidbe neretko vrše odvoz starih stvari potpuno besplatno, a pored toga možete koristiti i uslugu čišćenja kuće  u vašem starom kraju i novog stana u Beogradu. U žaru preseljenja, gde je pomešano uzbuđenje i radost, verujemo da vam baš i nije do metle, četke i krpe. Vredne spremačice će od ćoška do ćoška pospremiti vaš prostor, pa ćete i izaći iz čistog i ući u čisto. Time ostavljate lep utisak na porodicu kojoj ste prodali svoju staru kuću.

Nemojte dozvoliti da vas bilo šta iznenadi, i unese stres u zapravo, radostan događaj kao što je preseljenje. Jer, selidba se skoro uvek obavlja iz lepih razloga. Stoga, angažujte profesioanalce, a vi uživajte samo u onoj lepoj strani priče koja se zove selidba Požarevac – Beograd.

Selidbe Požarevac – Beograd – cena:

Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. Bitna je i pristupačnost terena.

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

Transport od gradova u unutrašnjosti prema Beogradu se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a cena zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane