Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Skladištenje stvari
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Skladištenje stvari

Zamislite situaciju da ste upravo prodali svoj stan, a da niste još kupili drugi, ili da ne možete odmah da se uselite. Tada se postavlja logično pitanje – gde ćete smestiti stvari, nameštaj, pokućstvo..? Ovo ne mora da bude nikakav problem, kada znamo da postoje firme koje se bave uslugom skladištenja stvari.

skladištenje stvari

 

Više o ovoj temi pročitajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Skladištenje stvari iskustvo

Ono što svako želi da zna, to je da će stvari koje ostavi u određenom prostoru biti sigurne i bezbedne. Druga bitna stavka je vreme. Ljudi vole da znaju da stvari mogu da ostanu na istom mestu onoliko koliko je to potrebno i da u dogovoreno vreme mogu da budu preuzete.

Firme obično nude velike magacinske prostore, i oni su u stanju da prime individualne predmete, ali i čitava pokućstva, kao i kancelarijski inventar. Vremenski period tokom kojeg će stvari biti u magacinu određujete vi sami.

Skladištenje starih stvari

Osim navedenih uobičajenih stvari, postoje skupoceni predmeti, kao i oni kojima se rukuje na određen način. Takođe, neki predmeti zahtevaju redovne provere. Sve to bi trebalo naglasiti kada se vrši dogovor o čuvanju, tj. skladištenju stvari.

Ipak, u svakodnevnom životu, najveći predmet predstavljaju suvišne stvari kod selidbi. Sve to se uspešno rešava odlaganjem pokućstva u magacinima, do trenutka dok se ne pronađe adekvatno mesto na kome će ostati trajno.

Skladištenje nepotrebnih stvari

Korisno je da znate, da firme koje se bave skladištenjem stvari rade i pakovanje, montažu i demontažu, prevoz, utovar, istovar... Magacinski prostori u kojima se čuvaju stare i nepotrebne, kao i druge vrste stvari, mogu da imaju površine i preko 1000 metara kvadratnih. Magacini su uređeni prema najvišim standardima, a prisutne su i mašine poput viljuškara, što značajno olakšava rukovanje teretima.

skladištenje stvari cena

 

Skladištenje vrednosnih stvari

Kada imamo stvari veće vrednosti, koje moramo da ostavimo uskladištene na nekom mestu, tada nam je pre svega bitna – bezbednost. Magacini koji čuvaju vrednosne stvari su obezbeđeni na adekvatan način, i njima rukuju obučeni i odgovorni radnici. Takođe, pravi se popisna lista, a posebno je bitno napomenuti da ste zaštićeni i osiguranjem robe tokom čitavog boravka stvari u skladištu. U slučaju da se dogodi neka neželjena situacija, obavlja se naknada štete.

Skladištenje stvari cena

Koliko ćete platiti uslugu skladištenja stvari, pre svega zavisi od toga koja količina stvari je u pitanju, kao i koja je vrsta. To je zbog toga što nije isto skladištiti i čuvati pokućstvo, vrlo vredne stvari, ili možda nepotrebne i stare predmete. Kao što smo naveli, postoje stvari koje zahtevaju redovnu kontrolu i proveru, kao i pažljivo rukovanje. Neke stvari imaju veliku težinu, tj. gabarit, tako da ih može pomeriti samo viljuškar.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.