Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe prodavnica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe prodavnica

Svi mi imamo svoju omiljenu prodavnicu u kraju, do koje skoknemo da kupimo hleb, mleko ili cigarete. Sa vlasnicima i prodavcima, mi smo se zbližili, pa su nam postali drage komšije. Ipak, ponekad se javlja potreba da se sedište mini-marketa, trgovinske radnje ili prodavnice, izmesti na neku novu lokaciju.

 

 

Često je u pitanju atraktivnije mesto koje može doneti veći broj kupaca i samim tim i prihode, ili možda zajedno sa tim, i niža cena zakupa lokala. Dešava se i da ljudi kupe svoj poslovni prostor u kome će obavljati trgovinsku delatnost, pa je to razlog preseljenja.

Kako se obavlja selidba prodavnica?

Šta god bio razlog, vas očekuje selidba. Selidba je po definiciji – stresna. Ali, da li baš tako mora da bude?

Mora, ako sve radite sami. Ne mora, ako angažujete profesionalce.

Objašnjenje za našu tvrdnju je jednostavno – ozbiljne poslove trebalo bi prepustiti stručnim licima, kojima je to rutina, nešto što rade svakoga dana, unazad dugi niz godina. Zamislite da vi prepustite da neki laik vodi vašu prodavnicu? To je isto kao i primer za selidbe.

Ako rizikujete da sami prenosite teške terete koji se u svakoj prodavnici nalaze, kao što su frižideri, zamrzivači za sladoled, vitrine za delikates i slično, prvo što će se verovatno dogoditi jeste da se ti vredni predmeti oštete, a vi ćete biti isfrustrirani, nervozni i svakako na novčanom gubitku. Dupli stres i gubitak novca – svakako vam nisu potrebni.

Ukoliko angažujete stručan tim, bukvalno ni o čemu ne morate razmišljati. Najpre, pozovite profeisonalce da besplatno procene vašu selidbu prodavnice. Potom će se napraviti plan po kome će ista biti obavljena. Sledeće je nabavka kutija potrebnih veličina, kao i lepljive trake i pucketave folije.

Mora se voditi računa, da jedna prodavnica ima mnogo inventara, to jest, robe, pa je sve potrebno veoma pažljivo spakovati, što je veliki posao. U tom smislu će kutije biti obeležene etiketama i nalepnicama, kako bi na novoj lokaciji, sve bilo lako raspakovano i pregledno.

Selidbe prodavnica – iskustva

Frižideri, zamrzivači i rashladne vitrine, biće zaštićene na pravi način, tako da prilikom pomeranja ne ishabaju pod, ni lokala iz koga odlazite, ni lokala u koji se useljavate. Ukoliko je potrebno, biće angažovan viljuškar za teške predmete. 

Selidbe prodavnica „ključ u ruke“ su veoma popularne, jer se vi bukvalno distancirate od čitave te frke i stresa i dođete „na gotovo“. Na kraju, vaš posao i jeste da budete trgovac i vodite prodavnicu, a ne da obavljate selidbu, zar ne?

 

 

Pošto je u pitanju preseljenje poslovnog prostora, agencije za selidbe svojim klijentima garantuju apsolutnu diskreciju, kao i obeštećenje ako do neke neželjene štete ipak dođe. Selidba će biti obavljena uz pomoć voznog parka u kome se nalaze kombi vozila i kamioni, koji poseduju lift nosivosti do 1,5 tone. 

Koriste se i hladnjače sa temperaturnim zapisom, kao i kamioni sa utovarnom rukom. Možda će vam biti potrebna usluga skladištenja stvari, u slučaju da morate napustiti prostor u kome je bila prodavnica, a novi još nije spreman. Ni tada ne morate brinuti, jer će sav inventar biti premešten u odgovarajuće prostore, koji su obezbeđeni video nadzorom, pa će sve biti na sigurnom, dok se ne steknu uslovi da preuzmete inventar i smestite se u vaš novi lokal.

Selidbe prodavnica – cena:

Kada govorimo o ceni selidbe prodavnice, ona će zavisiti od više faktora, kao što su razdaljina između mesta sa koga se selite i nove lokacije, mašine koje se koriste za prenos frižidera, zamrzivača, rashladnih vitrina i sl, broj angažovanih radnika, pristupačnost terena...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Zeljana Jeremic
Ukoliko trazite kvalitetne selidbe po pitnaju prodavnica, onda je u tom slucaju definitivno najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Selidbe prodavnica su nesto sto se i nesrece previse tesko koliko samo mogu da vidim. Selidbe prodavnica su retke pre svega zbog toga sto ako jednom pronadjete dobru lokaciju zaista ne biste trebali tek tako da je napustite.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, ove selidbe moraju da se dobro plate ukoliko smatrate da neko treba da vam ih kvalitetno uradi.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
One u svakom slucaju moraju da budu nesto kvalitetno.
07.04.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrene, selidbe prodavnica trebaju lepo da se plate. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
22.03.2017
Todor Markovic
Sto se ove selidbe tice, sigurno cete pre ili kasnije doci do nekog kvaliteta.
09.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo nisu ni malo jednostavne selidbe. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Stvar je pre svega u tome da one uvek moraju da se lepo plate.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Najvaznije od svega je da se odmah prenese ona roba koja se najbrze pokvari. Od toga ne postoji bolje resenje.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, po ovom pitanju samo treba sami da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju selidbi prodavnica, samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako je prodavnica bas puna robe, onda je njena selidba ipak nesto posebno. To u svakom slucaju moze da bude bas onako veliki izazov.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju selidbi prodavnica, svakako treba da posetite agenciju Dule i vise nista po tom pitanju nemate da se brinete.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Kvalitetne seldibe prodavnica su ipak nesto u sta treba da imate puno poverenje da ce vam u agenciji Net sve dobro uraditi.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko trazite kvalitetne selidbe po pitnaju prodavnica, onda je u tom slucaju definitivno najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
12.08.2016
Dusan Markovic
Po pitnjau selidbi prodavnica situcaija je po meni poprilicno specificna. Pre svega, smatram da je potrebno da pornadjete neku kvlitetnu agenciju za selidbe kako vam se ne bi desilo da vam neku pokrade robu.
12.07.2016
Marta Dencevic
Cula sam da agencija za selidbe trans 011 ima veoma povoljne cene za selidbe prodavnica. Ima takodje i adekvatna teretna vozila i koja moze da stane velika kolicina robe.