Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Smederevo – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Smederevo – Beograd

Smederevo je komšija Beogradu, pa će ovo biti selidba koja podrazumeva kraću relaciju. Ipak, potrebno je znati da na cenu selidbe ne utiče isključivo razdaljina između tačke A i tačke B, već mnogo toga. 

 

 

Nastavite da nas čitate, i saznajte kako na najbolji i najekonomičniji način da organizujete selidbu iz Smedereva do Beograda.

Kako se vrši procena selidbe Smederevo – Beograd?

Naravno, vi ne možete znati koliko će vas koštati selidba, ako samo jednostavno pomnožite cenu jednog kilometra sa razdaljinom između dva grada. Tu je još mnogo toga. Kao prvo, bitno je koliko će radnika učestvovati u realizaciji vaše selidbe. To mogu biti dve, četiri ili više osoba, u zavisnosti iz kolikog prostora se selite, tj. koliko selidbenih stvari imate.

Postoje osobe koje se nazivaju pakeri, i njima je posao da na najbolji način upakuju, tj. zaštite vaše stvari od eventualnog lomljenja ili oštećenja. Oni će to učiniti koristeći specijalne folije, lepljive trake i odgovarajuće kutije, koje će obeležiti etiketama i nalepnicama. Možda to u startu ne izgleda tako važno, ali biće, kada stignete u Beograd, pa krenete da raspakujete stvari, i pri tome znate gde vam se šta nalazi.

Takođe, nameštaj mora biti zaštićen na adekvatan način, da prilikom pomeranja ne bi ishabao pod, što je veoma bitno. Pakovanje selidbenih stvari u kamion ili kombi koji obavljaju selidbu isto se radi po određenim pravilima. Ako bi se to činilo nestručno, ostalo bi mnogo slobodnog prostora, pa bi se vozilo možda moralo vraćati dva puta, što duplira troškove selidbe. To vam zaista nije potrebno. Zato je usluga profesionalaca bitna, jer oni vode računa o svim detaljima.

Selidbe Smederevo – Beograd – iskustva

Da biste u startu znali kolika će cena selidbe biti na kraju, potrebno je da pozovete agente odabranog servisa radi procene selidbe. Na taj način neće biti neprijatnih iznenađenja po završetku, kao što je viša cena usled skrivenih troškova. Odlika profesionalnosti jeste i pridržavanje unapred postignutih dogovora, što sve preporučuje agencije za selidbe kao vaš izbor prilikom planiranja preseljenja u glavni grad Srbije. 

 

 

Kamion je uvek bolji izbor od kombi vozila, osim u slučajevima kada imate zaista malo selidbenih stvari, pa će prostor koji ima kombi biti dovoljan. Gabaritni prostor kamiona omogućava da se selidba obavi u jednom potezu, pri čemu se prostor maksimalno iskorišćava. Na primer, kombi vozila su šira pri dnu, dok se pri vrhu sužavaju, što ostavlja prazan i neiskorišćen prostor. Iako je cena kamionske selidbe skuplja u odnosu na selidbu kombijem, na kraju će biti ipak ekonomičnija. 

Pored usluga profesionalnog pakovanja i čišćenja prostora u Smederevu, kao i novog stana u Beogradu, tu je i mogućnost odvoza starih stvari. Ponekad je ta usluga besplatna, pa se raspitajte kod odabrene agencije. 

Agente servisa možete dobiti svakoga dana u sedmici, 24 časa dnevno, a dolazak zakažite u vreme koje vama odgovara. Prilikom posete i razgovora, bićete informisani o svim detaljima, saznaćete krajnju cenu, tako da neprijatnih iznenađenja neće biti.

Ne morate koristiti sve usluge koje će vam agent ponuditi, ali je to ipak poželjno, jer su selidbe „ključ u ruke“ postale najpopularnije, pošto to podrazumeva kompletnu organizaciju i brigu o svemu, dok se ne opustite u udobnosti svog novog doma u Beogradu.

Selidbe Smederevo – Beograd – cena:

Za kamionsku selidbu, potrebno je izdvojiti od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Za kombi selidbu, u proseku 40 din/km.

Koliko ćete platiti zavisi i od količine selidbenih stvari, određenih specijalnih tereta, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotrebe određenih mašina, npr. viljuškara; cena zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate.

Na primer, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Marina Zivkovic
Smederevo jeste veoma lep grad ali po mnogo cemu koliko samo mogu da vidim nije ni malo po mnogo cemu naivan. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
05.05.2017
Filip Milutinovic
Naravno da je sto se ovih selidbi tice, sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, ove selidbe nisu bile bas toliko voljene i pozeljne.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo i vise nego dobre selidbe. Ukoliko se vec za njih odlucite, sigurno se necete orpedeliti za neki mnogo los kvalitet.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po pravilu sto se tice selidbi u Smederevo, sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga po meni.
22.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje su pre ili kasnije veoma zahtevne.
09.03.2017
Simona Vucinic
Naravno da je sto se ove selidbe tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
03.03.2017
Janko Zivanovic
naravno da je sto se ove seldibe tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Sva sreca pa je smederevo relativno blizu Beogradu, cas posla autoputem.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto pre odlucite da se ovde odlucite za kvalitet, onda je u tom pogledu to ipak za vas sasvim dovoljno resenje.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
zaista je i vise nego pozeljno da se po ovom pitanju opredelite za kvalitet. U tom pogledu se sigurno necete pokajati.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i da sami znate da se sigurno necete pokajati.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju selidba na ovoj relaciji, najbolje je da posetite agenciju Cargo Belair i da se po tom pitanju licno uverite u kvalitet.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vec treba da se selite na relaciji Smederevo - Beograd, onda je definitivno najbolje resenje da se po tom pitnaju obratite agenciji Atom.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko trazite neku manju agenicju koja moze da vam kvalitenot uradi selidbu na nekoj manjoj relaciji kao sto je primera radi Smederevo - Beograd, onda je definitivno najbolje da se po tom pitanju obratite agenciji Balkan Expres. To je agencija u koju mozte da imate puno poverenje.
12.08.2016
Dusan Markovic
Koliko je min poznato to je ste neka prosecna cena koju je potrebno da izdvojite ukoliko mislite da se preselite iz Smederava u Beograd i obratno. E sad, koliko je meni poznato ljude za njihove ruke je potrebno dodatno platiti.
12.07.2016
Marta Dencevic
Smederevo se nalazi u neposrednoj blizini Beograd. Cene se obicno krecu oko 150 dinara po predjenom kilometru a kod nekih agencija mozete i da castite ukoliko vam istovare stvari.