O nama - KOMBI SELIDBE GORAN JEVREMOVIĆ


Transport robe svake vrste (do 1,2 t) ne treba da Vam predstavlja problem bilo gde u Srbiji, jer uvek možete da računate na nas. Kombi prevoz Gorana Jevremovića garantuje Vam sigurnu i bezbednu uslugu, kao i veoma povoljne cene.

Prevoz robe kombijem moderan je, praktičan, brz i jednostavan način da se preselite bez mnogo stresa i razmišljanja na željenu lokaciju. Dostavni kombi FIAT Ducato ima dimenzije i kapacitete dovoljne da sve Vaše stvari mogu da se smeste odjednom, bez nepotrebnih troškova.

Unutrašnji prostor našeg kombija ima dimenzije: dužina 3,20 cm; širina 1,80 cm; visina 1,85 cm, i u njega može da se spakuje bukvalno sve - garnišne, ormari, prostrani francuski ležajevi, kreveti, dušeci, police, ugaone garniture i svi sitniji i krupniji kućni aparati, bez bojazni od bilo kakvog oštećenja.

Nudimo Vam:

  • - prevoz robe do 1,2 t
  • - selidbe
  • - utovar i istovar robe
  • - montažu i demontažu nameštaja

Kada govorimo o prevozu robe, postoji mogućnost da uz našu pomoć obezbedite i profesionalnu radnu snagu za utovar i istovar, bez obzira o kojoj robi je reč, kao i stručnu montažu i demontažu Vašeg pločastog nameštaja i drugih stvari, ukoliko je reč o selidbi.

Svoje usluge napaćujemo svega 40 din po tzv. gaženom kilometru za bilo koje mesto u Srbiji, dok prevoz robe na području Kragujevca možete da obezbedite po fiksnoj ceni već od 1.000 din, odnosno selidbu od 1.500 din.

Proverite, sigurno nećete naći ni bolje ni povoljnije. Za veće udaljenosti odobravamo i dodatne popuste. Nazovite, svaki dogovor je moguć.

Kombi selidbe i prevoz robe Goran Jevremović na raspolaganju Vam je svakog dana u godini, tokom 24 sata na dan. Dobitnici smo prestižnog sertifikata Firma od poverenja za 2018. godinu koji se svake godine dodeljuje najpouzdanijim preduzećima u Srbiji.

Kombi selidbe i prevoz robe Goran Jevremović, Dedinje 25, Kragujevac

Radno vreme:
non - stop 00 - 24h

Iskustva i preporuke posetilaca

23.07.2019 05:14
Draga Jerotić

Sve najlepse mogu reci o ovoj agenciji za selidbe i transport. Preselili su me Stanova u Vinograde. U jednom danu je ceo posao bio odradjen, brzo profesionalno i posteno. KOme god trebaju selidbe u Kragujevcu prepoucila bih ovu agenciju.

15.07.2019 02:16
Dušica Despotović

Najpovoljnije selidbe u gradu! Jako sam zadovoljna uslugom za selidbu stana, Goran i njegova ekipa su mi maksimalno izašli u susret.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Selidbe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kombi selidbe i prevoz robe Goran Jevremović
  • Kombi selidbe Goran Jevremović,
  • Kombi prevoz Goran Jevremović,
  • prevoz robe Kragujevac,
  • Kombi selidbe Kragujevac,
  • selidbe kombi prevozom na teritoriji cele Srbije,
  • Kombi selidbe Goran Jevremović radno vreme