Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Novi Pazar – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Novi Pazar – Beograd

Možda je mnogima iz Beograda prva asocijacija na Novi Pazar dobar teksas, a Novopazarcima, dobar noćni provod u glavnom gradu. Moguće da vas u prestonicu privlače razne mogućnosti zaposlenja ili najprestižniji Univerzitet u Srbiji. 

 

 

Da biste izbegli sve ono što selidbu čini tako ozloglašenom, naša preporuka je da se obratite agenciji za selidbe koja ima višegodišnje iskustvo, što svim dosadašnjim i budućim klijentima uliva poverenje. 

Kako se obavljaju selidbe Novi Pazar – Beograd?

U životu se dešavaju razne situacije, pa tako i ta da morate, iz određenih razloga, da napustite stan ili kuću u kojoj ste živeli, a da novi prostor još uvek nije spreman za useljenje. 

Neće biti neophodno da iznajmljujete nenamešten stan da biste smestili selidbene stvari, biće dovoljno da servis za selidbe vaše pokućstvo smesti u određeno skladište, koje je obezbeđeno na najboji mogući način, između ostalog i video nadzorom. Tako možete biti u potpunosti mirni, čak i ako imate neke veoma vredne stvari, poput umetnina ili antikviteta. 

Kada se za to stvore uslovi, jednostavno će se izvršiti prevoz od skladišta do vaše nove adrese.

Ako u Novom Pazaru imate višak pokućstva koje vam nije potrebno, opet se možete osloniti na usluge agencije, jer će odvoženje nepotrebnih stvari često biti obavljeno i gratis. Ukoliko želite da iza sebe ostavite čist prostor, nema potrebe da se mučite sami, radnici servisa za selidbe će očistiti kuću iz koje se selite, kao i vaš novi dom u Beogradu.

Selidbe Novi Pazar – Beograd – iskustva

Iskustva će vam svakako biti pozitivna, ako ne radite sve na svoju ruku, jer u želji da uštede novac, ljudi ga najčešće gube. Razlog je jednostavan – svako bi trebalo da obavlja posao za koji je stručan, a vi svakako niste osoba koja ima iskustva u pravilnom pakovanju, potom, zaštiti nameštaja i bele tehnike, podova od habanja, lomljivih i skupih stvari; možda biste se našli u situaciji da nemate lepljive trake, specijalne folije ili adekvatne kutije, što bi sve usporilo ceo proces selidbe a vama unelo dodatnu nervozu.

 

 

Selidba bez stresa – definitivno je dobra krilatica kojom bi trebalo da se rukovodi svako od nas. A to se postiže samo na jedan način, odnosno angažovanjem agencije za selidbe. Te firme, tokom dugog niza godina poslovanja, stekle su svoje stalne klijente, što sve pruža utisak ozbiljnosti, pri čemu se konstantno grade čvrste poslovne veze zahvaljujući profesionalnosti, lojalnosti i međusobnom poverenju.

Klijenti najviše vole da čuju realnu cenu preseljenja, pri čemu se ona neće menjati u toku selidbe, tako što će se povećavati usled nekih skrivenih troškova. To je odlika neprofesionalnosti, a stručna lica znaju da unapred predvide šta bi sve moglo da se dogodi, tako da ćete konačnu cenu čuti prilikom procene vaše selidbe, kada agent odabranog servisa dođe kod vas radi dogovora. 

Jednostavno, ne postoji problem koji ne može da se reši, niti toliko komplikovana selidba, da za nju ne može biti osmišljeno pravo selidbeno rešenje. Čak naprotiv – što je preseljenje komplikovanije, to predstavlja veći izazov profesionalcima, da bi rezultat svega na kraju bilo vaše zadovoljstvo i uspešno preseljenje iz Novog Pazara u Beograd.

Selidbe Novi Pazar – Beograd – cena:

Primera radi, demontaža i montaža dvokrilnog ormara je od 1500 do 2000 dinara, bračnog kreveta, od 1000 do 1500 din, američkog plakara od 2000 do 3500 dinara, radni sto, u proseku 500 din. To su cene koje se dodaju na cenu pređene kilometraže u oba pravca. 

Na cenu još utiče i količina selidbenih stvari, određeni specijalni tereti, kao što je TA peć, sef, klavir i slično, upotreba određenih mašina, npr. viljuškara; koliko ćete platiti zavisi i od broja angažovanih radnika, te pristupačnosti vašeg terena sa koga se selite i na koji se doseljavate. 

Cene kamionskih selidbi se kreću od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru. Kombi selidbe su u proseku 40 din/km, dok se u oba slučaja (kamion i kombi) transport tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a sama cena može da zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila. 

*Za preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Filip Milutinovic
Jeste Novi Pazar poprilcino daleko od Beograda ali je po meni daleko veci problem u tome sto ova selidba nije ni malo jeftina posebno zbog toga sto se sve obracunava u odnosu na predjene kilometre.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Tesko da u Beogradu mozete da pronadjete nekog po povoljno moze da odradi ovakvu jednu selidbu.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo i vise nego zahtevne selidbe. Mogu one da budu u svakom slucaju i vise nego kvalitetne.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po pravilu je ovo veoma nezahvalna selidba. Ukoliko se na kraju krajeva bas za nju odlucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati. Pre svega u Beogradu su vam mnogo vece sanse za uspeh.
22.03.2017
Todor Markovic
Sto se ovoga tice, sigurno je da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je samo pitajne vremena.
09.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta selidbe sa kojom zaista treba umeti.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se ovih selidbi tice, kvaltiet je i vise nego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, sve selidbe na ovoj relaciji, moraju posebno da se plate. Sve drugo je daleko manje vazno.
18.01.2017
Petar Jankovic
Sto se tice ove vrste selidbi, najvaznije je da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista nije vise vazno po tom pitanju.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Cesto je zapravo problem i u tome sto vam nece svako reci kakvi su to tacno troskovi u pitanju.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Sto se tice selidbi na ovoj relaciji, samo treba da znate da je veoma vazno da se dobro unapred raspitate o svim troskovima.
24.11.2016
Jana Stankovic
Ovo je ipak po nekim mojim kriterijumima selidba, koja bas mora da bude kvalitetna, odnosno morate da angazujete mesto koje ima dovoljno spremna vozila po ovom pitanju. Primer takve agencije je i agencija DTV.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko pricmao o kvalitetnim selidbama na ovoj relaciji, onda je definitinvo najbolje resenje za vas da posetite agenciju Beo Selidbe i da se tamo licno uverite u kvalitet.
15.09.2016
Marko Petrovic
Uglavnom se na ovoj relaciji u danasnje vreme sele studenti. Pri tome, relacija Novi Pazar - Beograd je po tom pitanju i vise nego zahvalna destinacija.
12.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko govorimo o seldibi na relaciji Novi Pazar - Beograd, treba u svakom slucaju da imate na umu da se u ovom slucaju radi o jednoj porpilicnoj zahtevnoj selidbi. Ukoliko se odlucte da je sprovedete u delo sigurno se necete pokajati ali zato necete bas ni jeftino proci.
12.07.2016
Marta Dencevic
Ovo je bas jedna daleka destinacija. Cene se razlikuju od slucaja do slucaja. Mada, na kraju se uvek postavi pitanje da li ce neka agencija iz Beograda da prihvatiti ovaj posao, zbog toga sto se cesto desavalo da su kamioni sa beogradskim tablama kamenovani.