Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe kafića
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe kafića

Kafići su verovatno prva mesta na koja smo počeli da izlazimo u tinejdžerskim danima. Tu su se rađale naivne ljubavi i padali nevešti poljupci. Često smo emotivno vezani, trenutno ili uspomenama za omiljeni kafić, kao za mesto gde se okuplja naše društvo, ali se ponekad ipak javi potreba da on bude izmešten na drugu lokaciju.

 

 

Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, ali je najčešći odabir još bolje lokacije, sa prostorom koji nudi bolje uslove, a sve to zajedno obećava bolje razvijen biznis i shodno tome, veće prihode.

Kako se obavlja selidba kafića?

I tako, vi ste odlučili da preselite svoj kafić, koji je svakako manji od prosečnog restorana, pa mislite da možete sami, uz pomoć par prijatelja. Verujte nam, poslednje što želite jeste da se na vašem inventaru napravi neka materijalna šteta, ili da se prilikom prenosa stvari ošteti lokal koji napuštate.

Šta se onda dešava? Ne samo što vi sami imate trošak oko saniranja oštećenja stolova, stolica, rashladnih tela i slično, već ste možda ishabali i pod, pošto nameštaj prilikom prenosa nije bio adekvatno zaštićen. Da li vam je potrebno da sve ovo plaćate, što sve zajedno može izaći isto kao i trošak selidbe koji imate ako angažujete profesionalce, koji to rade svakoga dana i kojima je to rutina, a da vi pri tome nemate nikakvih glavobolja?

Kada malo razmislimo, vidimo da su svi razlozi da angažujemo stručna lica, i to možda najbolje po sistemu „ključ u ruke“.

Selidba kafića ključ u ruke

Ljudi posebno vole kada se posao sklapa na taj način. To je iz razloga što vi dajete slobodu profesionalcima da sve obave onako kako oni misle da je najbolje, a u vašu korist, a sa druge strane, vi ste oslobođeni svih stresova, muka, nervoze i jednostavno na kraju, kada sve bude gotovo, samo uđete u svoj novi lokal predviđen za kafić.

Tamo će već biti postavljen sav inventar, sve je na svom mestu, kao što je unapred dogovoreno kada je vršena besplatna procena selidbe i napravljen plan po kome će ona biti izvedena.

Selidbe kafića – iskustva

Još jedan od razloga zašto ne bi trebalo da maltretirate svoje prijatelje da vam pomažu već da pozovete agenciju, jeste što servisi poseduju razne mašine kojima se podižu teški tereti, bez oštećena. Možda su vaši drugari snažni, nabildovani momci, ali ipak nisu jaki kao viljuškar, paletar ili hidraulični lift. 

 

 

Nije samo stvar u tome preneti težak teret, već ga je neophodno ubaciti u kamion, koji bi trebalo da bude tapaciran iznutra, da bi dodatno zaštitio robu koja se prevozi.

Ako angažujete profesionalne pakere, oni će pažljivo i pedantno svu robu staviti u odgovarajuće kutije, koje su obeležene etiketama i nalepnicama, pa ne postoji mogućnost da se pomešaju i da na kraju ne znate gde vam je šta.

Sa druge strane, roba u kutijama je zaštićena pucketavim folijama, lepljivim trakama, jer se u kafiću koriste čaše, šolje, tacne, tanjiri i drugi lomljivi predmeti. 

Vrlo je važno obaviti selidbu kafića u dogovorenom roku, jer vama svakako ne ide u prilog da ne radite, recimo, nedelju dana, što automatski znači izgubljen novac. Preseljenje se obavlja brzo, efikasno i profesionalno, tako da vaš biznis ne trpi, već napreduje na novoj lokaciji na kojoj će biti lociran kafić.

Selidbe kafića – cena:

Vrlo je teško dati čak i orijentacionu cenu za selidbu kafića, pa će biti najbolje da kontaktirate firme ispod našeg teksta, koji će procenu obaviti besplatno. To je iz razloga što cena zavisi od mnogo faktora: pristupačnost terena, udaljenost lokacija A i B, broj angažovanih radnika na selidbi kafića, mašine potrebne za prenos inventara...

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Uros Filipovic
Po pitanju seldibi kafica je skoro ista situacija kao i po pitanju selidbi restorana. Samo su zbog obima i kolicine inventara nesto mozda malo nize cene. U svakom slucaju je najbolje da pozovete licno i sami se raspitate.
11.09.2017
Marina Zivkovic
Ako se kafic nalazi na nekoj bas dobroj lokaciji i nije bas toliko realno da ocekujete da se po tom pitanju opredelite za neki veliki kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga koliko samo mogu da vidim.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Selidbe kafica jesu nesto sto je posebno znacajno i zanimljivo ali su u isto vreme i nesto sto emotivno moze ipak da bude veoma zahtevno. Sve drugo je licno smatram jedno gubljenje vremena i nista vise od toga.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju slabo ko moze bas ovako kvalitetno da uradi ovakve jedne selidbe.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, one su nesto sto mnogo treba da valja kako pre tako i kasnije.
07.04.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, nisu ove selidbe ni malo jednostavne. Posebno sto je namestaj uglavnom lep pa ga treba i sacuvati.
22.03.2017
Todor Markovic
Po pravilu su cesto ove selidbe i vise nego zahtevne zbog dosta kabastog namestaja.
09.03.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju su ovo veoma zahvalne selidbe.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, naravno da je ovde kvalitet i vise nego vazan. SSve drugo je cisto gubljenje vremena.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko je kafic mali onda to i nije bas toliko veliki problem. Sve van toga je daleko gore resenje.
18.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, kafic nije bas toliko lako seliti. Pre svega, ako mene pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet, ostalo nista vise nije vazno.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Zaista ne razumem zbog cega bi bneko uopste da se odluci da seli kafic. Mada, lokacija je cudo.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Kada pricao o selidbama kafica, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
24.11.2016
Jana Stankovic
Po ovom pitanju, mislim da je generalno jedno od najboljih mesta agenciaj Sans prevoz. U svakom slucaju je to agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Uglavnom kafici nisu preterano teski za selidbu. Ukoliko se vec odlucite da tu selidbu i uradite, onda je najbolje da posetite agenicju Milan Rancic.
15.09.2016
Marko Petrovic
Koliko je meni poznato, kafici se zaista ne sele cesto. Oni se ili zatvaraju ili ponovo otvaraju.
12.08.2016
Dusan Markovic
Sa tim se u potpunosti slazem. Pored svega toga, mislim da je veoma vazno da se savesno i odgovorno sprovrde ta selibda kako bi svim bili srecni i zadovoljni. Veoma je vazno da se inventar sacuva.
12.07.2016
Marta Dencevic
Po pitanju seldibi kafica je skoro ista situacija kao i po pitanju selidbi restorana. Samo su zbog obima i kolicine inventara nesto mozda malo nize cene. U svakom slucaju je najbolje da pozovete licno i sami se raspitate.