Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe Šabac – Beograd
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Selidbe Šabac – Beograd

Saznali ste da ćete život sa svojom porodicom nastaviti u velikom gradu, prestonici Srbije. U Šapcu ste se rodili, završili školu, a sada je došao trenutak da možda nastavite studije, započnete novi posao usled napredovanja u karijeri, ili ste jednostavno kupili nekretninu u Beogradu, gde želite početi novo poglavlje života, jer su tu mogućnosti brojne.

 

 

Šta god bio razlog za preseljenje, vas očekuje selidba. Za nju bi se trebalo pripremiti i psihički i fizički i novčano, ali da li je baš sve tako ozbiljno?

Procena selidbe Šabac – Beograd

Na cenu će uticati, kao prvo, kilometraža između dva grada. Ali, to je samo jedna stavka, kojoj moraju biti pridodate i mnoge druge. Spomenimo za početak pristupačnost terena. Recimo, vaša kuća u Šapcu je prizemna, u toj ulici saobraćaja nema mnogo i veoma lako joj se prilazi. 

Sa druge strane, u Beogradu, život ćete nastaviti na trećem spratu zgrade koja nema lift, i koja se nalazi u sred prometnih saobraćajnica. Sve ovo je veoma važno iz dva razloga. Prvi je da agencija za selidbe mora bit informisana o režimu saobraćaja na lokaciji u Beogradu, da bi se proverilo eventulano ograničenje kretanja teretnih vozila, te da se izabere najbolje vreme za istovar selidbenih stvari. 

Drugi razlog jeste taj što je mnogo lakše nositi stvari sa jednog pristupačnog terena na drugi isti takav, nego u pomenutom slučaju na treći sprat zgrade bez lifta. Sve to podrazumeva upotrebu više radne snage, možda čak i specijalnih mašina, kao što je viljuškar ili hidraulični lift. Ovo spada u posebne zahteve koji se na drugi način tarifiraju, pa prirodno, povećavaju cenu selidbe. Ali, sa druge strane, garantuju da će ista biti obavljena veoma uspešno i sa nultim oštećenjem na selidbenim stvarima.

Pristupačnost terena je samo jedna stavka, a tu su i specijalni tereti. Nije isto kada se vrši selidba prosečnog stana, i onog koji ima razne vredne predmete kao što su umetničke slike, skupi antikviteti... Tada se pomenute stvari moraju upakovati i zaštititi na poseban način, što za sobom povlači uslugu pakera. 

Selidbe Šabac – Beograd – iskustva

Ljude ponekad uplaši činjenica da se moraju iseliti iz kuće u Šapcu, a pri tome stan u Beogradu još nije spreman za useljenje. Gde sa stvarima? Da li će se morati iznajmljivati i skupo plaćati nenamešten stan ili postoji neko drugo rešenje? 

 

 

Naravno, da svako pitanje ima odgovor, pa tako i ovo. Agencije za selidbe raspolažu sa skladišnim prostorom, koji je po pravilu dobro obezbeđen, između ostalog i video nadzorom, tako da opušteno možete u njega smestiti i veoma vredne stvari, poput spomenutih umetničkih slika. Dogovorićete se sa agencijom o ceni korišćenja prostora, a kada prestanu razlozi za to, jednostavno će se obaviti prevoz od skladišta do vaše nove lokacije u Beogradu. 

Da biste znali tačnu cenu unapred, a ne da se neprijatno iznenadite na kraju, kada ona bude veća barem 30% od onoga što ste očekivali, potrebno je da pozovete agencije za selidbe, da bi se izvršila procena vašeg preseljenja. Agenti su dostupni 24 časa dnevno, svakog dana, tako da možete zakazati dolazak u terminu koji vama odgovara. 

Stručna lica znaju unapred da vam kažu koliko će sve koštati na kraju, upravo iz razloga koje smo naveli tokom teksta, a utiču na cenu selidbe. Ljudi koji su dugo u tom poslu, mogu da predvide i neke neželjene okolnosti i da ih preduprede, što u suštini, čak snižava cenu selidbe, ako se ona obavi na najbolji i najlakši mogući način, ali samo uz stručnu uslugu profesionalnog tima za selidbe.

Selidbe Šabac – Beograd – cena:

Transport od gradova u unutrašnjosti prema Beogradu se tarifira po pređenoj kilometraži u oba pravca, a cena zavisi i od dimenzija tovarnog prostora i tonaže vozila.

Naveli smo razne usluge koje možete da iskoristite. Primera radi, ako vam je potrebna demontaža i montaža nameštaja, možete računati sa sledećim cenama: bračni krevet, od 1000 do 1500 dinara, dvokrilni ormar od 1500 do 2000 dinara, trokrilni od 2000 do 2500 din, američki plakar, od 2000 do 3500 din, montaža kuhinjskih elemenata i polica na zidove, od 600 do 1000 dinara po elementu. 

Na cenu utiče ukupna količina vaših selidbenih stvari, da li imate specijalne terete, kao što su sef, TA peć ili klavir, na primer, te da li je potrebna upotreba određenih mašina, kao što je viljuškar, i od broja uposlenih radnika. Važna je i pristupačnost terena, tačke A i tačke B. 

Kamionske selidbe se u proseku naplaćuju od 60 do 90 dinara po pređenom kilometru, dok za kombi selidbe treba izdvojiti u proseku 40 din. po jednom km. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta.  

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2017
Mihajlo Nastasovic
Sabac jeste odlicna destinacija. Mada po pitanju zivota i nije bas nesto sa cime bi mogla da se ponosi. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jedno gubljenje vremena i nista vise od toga.
21.04.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje i nisu bs previse jeftine.
07.04.2017
Todor Markovic
Zaisat ne mogu da shvaitm ljude koji zele iz Sabca da se presele u Beogradu kada je ziveti u tom gradu jako lepo i u svakom slucaju se i vise nego isplati.
22.03.2017
Marta Dencevic
Sto se tice ove selidbe, kvalitet je u svakom slucaju nesto do cega cete kad - tad doci.
09.03.2017
Janko Zivanovic
Naravno da je sot se ove selidbe tice, kvalitet veoma vazan. Sve ostalo je po meni cisot gubljenje vremena.
03.03.2017
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je takvo da su ove selidbe veoma vazne i da vise nista od toga nije toliko bitno.
14.02.2017
Petar Jankovic
Sto se ove selidbe tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
18.01.2017
Nikolina Pantelic
Ne znam, zbog cega bi se samo neko selio iz Sabca u Beograd kada je vec i poprilicno organizovana auto industrija u ovom gradu u smislu prodaje polovnih automobila.
28.12.2016
Ivan Stojanovic
Sabac nije toliko udaljen od Beograda ali verovali ili ne, svako ce na neki nacin pokusati da vas po ovom pitanju odere.
24.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna selidba na ovoj relaciji, ipak po tom pitanju traba da se posavetujete sa takvim licem. Primer takve agencije je svakako i agencija Cargo Belair.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vec treba da se selite na ovoj relaciji, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite agenciju Ivanovic Darko u kju zapravo mozete da imate puno poverenje.
15.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko se odlucite da uradite neku kvalitetnu sleidbu na relaciji Sabac - Beograd, onda u svakom slucaju po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje da ce sve uraditi kao sto je potrebno.
12.08.2016
Dusan Markovic
Udaljenost izmedju Sabca i Beograd nije preterano velika ali može nastati poseban problem ukoliko imate odta stvari. U tom slucaju je svakako potrebno da nagazujete neki manji ili veci kamion a sve to u krajnjem slucaju kosta.