Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Selidbe antikviteta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kompletna selidba za veća domaćinstva!

Akcija -20% 120 Din.
Kompletna selidba za veća domaćinstva! - 120 evra! ABC agencija za selidbe Stošić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Selidbe antikviteta

Možda ste ljubitelj starina, odnosno vrednih starih predmeta, koji ulepšavaju vaš dom, dajući mu duh prošlih vremena. Svaku od tih sitnica, vi ste prikupljali godinama, pažljivo i strpljivo, i one imaju pre svega emotivnu vrednost za vas, pored one praktične, a to je materijalna. 

 

 

Međutim, u životu svakog čoveka, u nekom trenutku, javi se potreba da se izmesti na drugu lokaciju, usled kupovine boljeg i većeg stambenog prostora ili promene posla. Kada vam je dom ispunjen vrednim stvarima, koje veoma volite, sasvim je logično i razumljivo da imate dodatni pritisak kada je u pitanju prenos takvih stvari na novu lokaciju.

Selidba antikviteta

Prvo što ljudi rade u takvim situacijama, jeste da odlažu selidbu, ili pomišljaju da istu obave sami, jer smatraju da će se o svojim antikvitetima oni najbolje brinuti. 

Naravno, to je velika greška. Odlaganjem selidbe, gubite vreme, stalno ste pod tenzijom, a ona se kad-tad mora obaviti. Ako pred sobom imamo neprijatan zadatak, bolje je da ga obavimo što pre, pa da posle budemo mirni i opustimo se.

Sa druge strane, takođe je pogrešno, ako biste sami selili antikvitete u novi životni prostor, jer ma koliko ih voleli i pazili, vi niste iskusni u tom poslu, pa ne znate vredne stvari da zaštitite na pravi način, niti da baratate njima prilikom iznosa iz stana, utovara u kombi ili kamion, te istovara i unosa u novi prostor.

Da ne biste očajavali, skratite sebi muke i pozovite profesionalni servis koji pruža ovu vrstu usluge. Oni će brinuti o vašim starim i skupim stvarima kao da su njihove, dok ćete vi biti lišeni svakog stresa.

Kako se obavlja selidba antikviteta?

Antikviteti su vrlo stare stvari, velike vrednosti, veoma osetljive i koje više nigde ne možete pronaći. Kada angažujete stručan tim, za njih ne postoji dovoljno nepristupačan teren, kao što je sedmi sprat zgrade bez lifta i slično, da selidba skupih stvari ne bi mogla biti obavljena. Naprotiv, otežani uslovi su samo dodatni motiv i izazov profesionalcima, da posao završe na najbolji mogući način. 

 

 

Iz svega navedenog, vidimo da ne postoji toliko komplikovana selidba antikviteta i umetnina, koja ne može biti uspešno obavljena i sa nultim oštećenjem. 

Tim koji obavlja selidbu sačinjavaju veoma pažljivi i stručni ljudi, tako da se možete u potpunosti opustiti, jer su vaše vrednosti u sigurnim rukama. Recimo, pre same selidbe, antikvitete je potrebno pravilno zaštititi.To će učiniti tim iskusnih pakera, pri čemu će koristiti specijalne zaštitne folije i lepljive trake, kao i posebne kutije. Jednostavno, oni znaju kako treba rukovati antikvitetima i skupim stvarima prilikom preseljenja 

Druga stvar, pored pakovanja, gde biste vi pogrešili ako biste odlučili sami da se selite, jeste vozilo koje će prevoziti vrednosti. Svakako vi ne posedujete namenski opremljen kombi, kao što to ima stručan tim za selidbe. Njihova kombi vozila su iznutra tapacirana, što dodatno eliminiše mogućnost da se dogodi neka neželjena šteta. 

Da biste unapred isplanirali svoj budžet, dovoljno je da pozovete agenta izabrane agencije za selidbe, koji je dostupan 24 časa, sedam dana u nedelji. On će kod vas doći u terminu koji vama odgovara, pa ćete se dogovoriti o ceni i svim ostalim detaljima vezanim za selidbu antikviteta, kako bi ista bila obavljena uspešno i na obostrano zadovoljstvo.

Selidbe antikviteta – cena:

Orijentacionu cenu je veoma nezahvalno određivati, pošto sve zavisi od broja vaših vrednih stvari, pristupačnosti terena sa koga se odnose antikviteti i na koji se donose, te od broja angažovanih radnika, i naravno, udaljenosti između tačke A i tačke B. Najbolje je da pozovete firme oglašene ispod teksta i dogovorite se besplatnoj proceni selidbe antikviteta.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za selidbe oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Milana Aleksic
Selidbe antikviteta su poprilicno zahtevna aktivnost posto se podrazumeva da antikviteti imaju odredjenu materijalnu i estetsku vrednost.
11.09.2017
Filip Milutinovic
Uvek je dobro da vam ovako nesto uradi zaista jedan veliki profesionalalac. Samo takav profesionalac ce moci definitivno da se uradi na jedan kvalitetan nacin i da vise nista dalje oko toga ne brinete.
05.05.2017
Jovana Milinkovic
Po meni, u svakom slucaju ove selidbe trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
21.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo selidbe koje nisu ni malo jeftine, kako pre tako i kasnije.
07.04.2017
Lea Stankovic
Po meni, kako god da okrenete, ove selidbe su zaisat nesto posebnu u sta ni u kom slucaju ne treba ni pre a ni kasnije da sumnjate.
22.03.2017
Todor Markovic
Ova vrsta selidbi je u svakom slucaju nesto sto dosta kosta i sto treba da se dosta plati.
09.03.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju su ovo posebne vrste selidbi u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
03.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se ovih selidbi tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
14.02.2017
Ljubinka Sreckovic
ovde zaista ne biste smeli da nesto rpevise stedite novac.
18.01.2017
Petar Jankovic
Najbolje bi bilo kada biste po pitanju antikviteta, sve od samog pocetka spremili, obezbedili i spakovali tako da sam prevoznik moze da u potpunosti skine odgovornost sa sebe.
28.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovo mogu da budu veoma nezgodne seldibe posebno zbog toga sto onaj koji je odredjenim antikvitet kupio, sigurno da ne zeli da mu se razbije tokom prevoza.
12.12.2016
Ivan Stojanovic
Selidbe antikviteta su i te kako osetljive selidbe. Samo, ipak treba da pronadjete neke profesionalce.
24.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko su vam vec potrebne kvalitetne selidbe antikviteta, u svakom slucaju je najbolje resenje za vas da posetite agenciju Mima. To je mesto koje u toj oblasti ima jedno visegodisnje iskustvo.
07.11.2016
Biljana Brankovic
Selidbe antikviteta su uglavnom veoma posebne selidbe. U njih u svakom slucaju mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
15.09.2016
Marko Petrovic
Selidbe antikviteta, jednostavo mogu da budu veoma zahtevne selidbe posto je potrebno strogo paziti da se bukvalno nista ne osteti.
12.08.2016
Dusan Markovic
Selidbe antikviteta su poprilicno zahtevna aktivnost posto se podrazumeva da antikviteti imaju odredjenu materijalnu i estetsku vrednost.
12.07.2016
Marta Dencevic
Antikviteti su zaista jedna posebna kategorija za selidbe. Pre svega, zbog svoje veliek umetnicke ali i emocionalne vrednosti. Zbog toga je najbolje da iznajmite agenciju koja ce vam taj posao uradite savesno i odgovorno. Pre svega, bez ostecenja.