Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Labioplastika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Uvećanje usana hijaluronom

Akcija -32% 170 Din.
Uvećanje usana hijaluronom - 170 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Labioplastika

Postoji mnogo žena koje nisu zadovoljne izgledom svoje vagine, tj. stidnih usana. Reč – labia – na latinskom jeziku znači usne, a usne su deo stidnice. Plastica, je naziv za hiruršku intervenciju kojom će nešto biti promenjeno.

labioplastika

 

Šta je labioplastika?

Dakle, labioplastika bi bila korekcija stidnih usana.

Labioplastikom ser adi korekcija stidnih usana, tako da se postiže drugačiji, lepši i željeni estetski oblik. To bi značilo da se stidne usne mogu umanjiti, ili se na neki način preoblikuju do očekivanog izgleda. Zbog oblika stidnih usana, žene mogu da imaju nelagode i razne smetnje prilikom seksualnog odnosa, zbog čega se najčešće i odlučuju za ovu vrstu intervencije.

Labioplastika pre i posle

Ova korekcija traje između pola sata i sat vremena. Kako izgledaju stidne usne, zavisiće od žene do žene, što znači da mogu da imaju drugačiju boju, veličinu, oblik. Primera radi, uvećane stidne usne su kod nekih pripadnica lepšeg pola karakteristika koja je jednostavno urođena, a kod drugih dama razni drugi faktori su uticali na promenu izgleda, kao što je starenje, efekti gravitacije ili porođaj. Usled svega navedenog, izgled ovog dela tela kod žene može da bude estetski narušen.

Labioplastika laserom

Ipak, trebalo bi imati u vidu da kada su stidne usne uvećane, da to nije samo estetska smetnja, već može da bude i funkcionalna. Razloga ima dosta koji odvode žene kod hirurga. Već smo naveli da je to nelagoda i neprijatnost, kao i bol tokom seksualnog odnosa, smetnje prilikom sportskih i fizičkih aktivnosti, osećaj nelagodnosti kod nošenja odeće koja je uskog kroja, na primer – helanke, uske farmerke, kupaći kostimi..

Uvećane stidne usne takođe utiču i na psihologiju žene, jer ona može osećati manjak samopouzdanja prilikom kontakata koji su intimni i zbog toga želi da njena vagina estetski deluje lepše. Uz sve navedeno, osoba može da ima poteškoća kod održavanja lične higijene.

labioplastika cena

 

Labioplastika oporavak

Korekcija stidnih usana je jedan relativno jednostavan postupak, i može da se izvede u lokalnoj ili opštoj anesteziji. Uobičajenim aktivnostima pacijentkinje mogu da se vrate nakon pet dana od izvedene intervencije, uz preporuku da prvih tri do četiri dana miruju, i da se suzdržavaju od seksualnih odnosa u periodu od pet do šest nedelja.

Korekcija stidnih usana

Neophodno je da se održava stroga higijena mesta intervencije, i da se tokom mesečnog menstrulanog ciklusa koriste ulošci umesto tampona. Sama priprema za operaciju podrazumeva pregled i konsultacije. Praktično, to bi značilo da možete lekara da pitate sve što vas zanima oko intervencije, koliko će trajati oporavak, sama operacija, da li postoje određene komplikacije i slično. Naravno, savet je uvek da se ova operacija obavi izvan perioda menstrualnog ciklusa.

Labioplastika cena

Cena ove intervencije je od 1300 do 1500 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate lekarske ordinacije koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.