Dodaj firmu

3D ultrazvuk Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

3D ultrazvuk Fertilitet Centar za lečenje steriliteta

Centar za lečenje steriliteta i druge ginekološke intervencije nalazi se u Beogradu. Kompletna podrška u svim fazama roditeljstva od pripreme za začeće do vođenja trudnoće i pregleda nakon trudnoće
Pročitaj više

Durmitorska 2
Savski venac, Beograd

3D ultrazvuk Pro Femine

Ginekološka ordinacija Pro Femine nudi širok spektar usluga, pregleda i intervencija iz oblasti ginekologije i akušerstva, primenom najsavremenije opreme. Na čelu ordinacije nalazi se vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim stažom u GAK Nar...
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 204z
Palilula, Beograd

3D ultrazvuk Gracia Medika poliklinika

Prepustite brigu o Vašem zdravlju vrhunskom timu stručnjaka, posetite polikliniku Gracia Medika koja se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu nudimo Vam konsultacije i preglede iz hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazv...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

3D ultrazvuk Euromedik Zvezdara

U Euromediku, na tri lokacije, naći ćete najkvalitetnije ginekološke ordinacije kada je Beograd u pitanju. Prepustite brigu o svom reproduktivnom zdravlju stručnjacima.
Pročitaj više

Vatroslava Jagića 1
Zvezdara, Beograd

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica

Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica pruža Vam kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, ultrazvučnu dijagnostiku, praćenje trudnoće, kao i konsultacije u vezi sa planiranjem por...
Pročitaj više

Braće Jugovića 21
Stari grad, Beograd

3D ultrazvuk Radojčić

Ginekološko akušerska ordinacija Radojčić pruža zdravstvene usluge iz ginekologije i akušerstva, lečenje steriliteta, lečenje seksualno prenosivih bolesti, rano otkrivanje raka materice i jajanika, 4D ultrazvuk, praćenje trudnoće.
Pročitaj više

Braničevska 2
Vračar, Beograd

Danas se drugo stanje ne može zamisliti bez praćenja uz pomoć usluge 3D ultrazvuk. Radi se o aparatima koji budućim roditeljima mogu obezbediti da vide trodimenzionalnu sliku svoje buduće bebe, a to je, priznaćete, jedinstveno iskustvo i divan osećaj. 

Roditelji svoju bebicu mogu da razgledaju iz svih uglova, a često ovaj pregled znatno olakšava analizu spoljašnjeg izgleda ploda, i može se obaviti u bilo kom periodu trudnoće. Ono što je veoma značajno napomenuti, jeste da vaš lekar kasnije može analizirati detalje snimka, bez vašeg prisustva. 

3D ultrazvuk prednosti 

2D ultrazvučni aparat je dugo godina u upotrebi. Kao što mu ime kaže, on daje dvodimenzionalnu sliku. Lekar može videti sve što je potrebno, kao što je gestacijska strost trudnoće, veličinu bebe i postojanje potencijalnih problema. Može se videti čak i pol bebe, ako je „raspoložena“ da se lepo „namesti“, međutim, buduća mama tu često ne može razaznati šta je šta, pa njena znatiželja, neće biti u potpunosti zadovoljena, kao korišćenjem 3D ultrazvučnog aparata. 

3D ultrazvuk – kako se radi?

Ultrazvučni talasi struje kroz stomak i eho se vraća nazad. Lekari, mame i tate, mogu da posmatraju bebine pokrete: beba može da im se nasmeje, pokaže kako ume da sisa palac ili da im mahne. Slika 3D ultrazvuka može imati bilo koju boju, ali je u većini slučajeva korišćena zlatnožuta jer je svojim izgledom najprijatnija.

3D ultrazvuk u trudnoci

Slika bebe se može videti mnogo jasnije i realnije, tako da je 3D ultrazvuk u savremenoj medicini sasvim neophodan. Kada majka posmatra svoju bebu na ovaj način, gledajući realističnu sliku i kada ima osećaj da može da je dodirne, lekari su primetili, da se stvara posebna veza između trudnice i njene buduće bebe, te da žena počinje da vodi više računa i o svom zdravlju i o bebi.

Veoma je važno istaći da je ultrazvuk potpuno neinvazivna metoda, ne postoje kontraindikacije, ni za majku, ni za buduću bebu. Može se raditi mnogo puta, sam pregled je jednostavan, brz, bezbolan i nimalo neprijatan.

Ono što je lekarima važno, jeste da korišćenjem 3D ultrazvuka mogu odrediti prilično tačno težinu bebe i mogu kontrolisati njene vaskularne karakteristike. Navešćemo primer, da se kod malignog tumora u neovaskularizaciji obično stvaraju brojni krvni sudovi koji se nepravilno granaju. Korišćenjem 3D ultrazvuka omogućen je novi način da se uvidi pojava i način grananja krvnih sudova, što je potencijalno od velikog značaja i za lekare i za roditelje.

Iz svega navedenog, nadamo se da ćete sebe obradovati zakazivanjem 3D ultrazvučnog pregleda, jer su beneficije mnoge, kako u medicinskom smislu, tako i u emotivnom – svakako jedva čekate da se beba rodi, pa evo prilike da je vidite i pre tog srećnog momenta.

3D ultrazvuk – cena

Cene se kreću u rasponu od 3500 do 3800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ginekoloske ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane