Sport pub

5.0 | 1 ocena
Ulica: Nikole Spasica 1
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Sport pub
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

SPORT PUB

Beograd je dobio još jedan stadion smešten u samom centru – Sport Pub. U pravoj atmosferi i duhu fer pleja, ljubitelji sporta mogu da isprate svaku utakmicu, trku, meč, ali i da sami učestvuju u raznim disciplinama kao što su pikado, stoni fudbal, beer pong.

Za razliku od pravog stadiona, kod nas konzumiranje alkohola nije zabranjeno, nego se podrazumeva i podržava, velikim izborom piva, žestokih pića i koktela, uz česte popuste i akcije. Tokom sunčanih dana naši gosti mogu da uživaju u prelepoj bašti.

Na radost svih ljubitelja ječmenog napitka, u ponudi Sport pub-a nalazi se preko 50 vrsta flaširanog i točenog piva, vodećih domaćih i svetskih proizvođača. Takođe, nudimo sva žestoka pića, kao i mnogobrojne koktele koje za Vas spremaju iskusni barmeni.

Ukoliko od ovoliko dobre ponude pića ogladnite, tu su naši kuvari koji uvek daju 110% svojih mogućnosti i ostavljaju srce u kuhinji kako bi hrana bila dostojna šampiona. Bilo da su Vaš izbor, burgeri, krilca, rebarca, kobasice, takosi, burito ili razne salate, sigurni smo da ćete uživati u njihovom neodoljivom mirisu i ukusu.

Sport Pub je prepoznatljiv i kao mesto dobrog noćnog provoda, uz tematske muzičke večeri, pab kviz i beer pong. Istinski ljubitelji sporta kod nas mogu organizovati žurku ili proslaviti rođendan, kao i ispratiti svaki mogući sportski prenos.

Možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer smo pet friendly. Cene hrane i pića su nam vrlo popularne, a primamo i sve vrste kartica. To znači da se slobodno možete opustiti, bez brige za ceh.

Sport Pub Beograd – mesto gde gosti svakog trenutka i svakog dana mogu naći zabavu!

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 10-01h
petak i subota od 10-02h

Posetite našu Facebook stranicu:

Sport Pub, Nikole Spasića 1, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Borislav Milic
  18.05.2017 11:46

  Na radost svih ljubitelja jecmenog napitka,u ponudi Sport puba nalazi se preko pedeset vrsta flasiranog i tocenog piva,vodecih domacih i svetskih proizvodjaca.Takodje,nude sva zestoka pica,kao i mnogobrojne koktele koje za vas spremaju iskusni barmeni.

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  Kafić U prolazu, Knez Mihailova 48, Stari grad, Beograd
  Informbiro lounge bar, Uskočko sokače bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Lorca organic cafe, Kralja Petra 23 (ugao sa Knez Mihailovom), Stari grad, Beograd
  Cafe Open House, Simina 9a, Stari grad, Beograd
  Agora Snack bar, Kapetan Mišina 13, Stari grad, Beograd
  Scenograf Cafe, Kraljice Natalije 14, Savski venac, Beograd
  Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane