Informbiro lounge bar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Uskočko sokače bb, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Informbiro lounge bar
Telefon: 065/
Mobilni: 065/

O nama


Informbiro lounge bar smešten je u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice i predstavlja pravo mesto za sve ljubitelje dobrog provoda. Naš loung bar je popularno urbano mesto na kome možete uživati u najboljoj hrani, vinima i koktelima.

Za sve one koje vole da popiju kafu sa prijateljima, kolegama sa posla ili voljenom osobom, Informbiro lounge bar pruža mogućnost užitka u najkvalitetnijoj kafi. Pored standardne ponude pića, u Informbiro lounge baru, svako može da izabre nešto po svojoj volji iz velike ponude vina, šunki, sira ili deserata.

Osim zatvorenog dela, lounge bar Informbiro poseduje prelepu baštu, koja je zaklonjena od gradske gužve. Naša bašta, ušuškana u zelenilo, tokom letnjih meseci predstavlja pravo mesto za beg od gradske gužve. Kao centar svih zbivanja, u bašti bara Informbiro možete uživati u kvalitetnoj hrani, desertima, vinima, kao i raznovrsnoj ponudi koktela.

Za sve one koji uživaju u dobrom noćnom provodu, Informbiro bar se svakog četvrtka, petka i subote, pretvara u pravi noćni klub u kome će Vaša zabava trajti sve do jutra. Enterijerom bara dominira veliki šank dug 13 metara, iza koga najbolji barmeni u gradu prave vrhunske koktele koji će podići Vaše raspoloženje. Odličan provod u Informbiro-u zagarantovan je svim ljubiteljima dobre muzike, koji mogu zagrejati uz nastup nekog od poznatih gradskih DJ-eva i uživati u dobrom provodu tokom cele noći.

Ukoliko ne želite da se Vaš provod prekine ni nakon ponoći, Informbiro lounge bar, dva sata posle ponoći, nastavlja sa radom kao Chillout mesto, što ga svrstava, rame uz rame sa poznatim evropskim barovima.

Informbiro lounge bar se razlikuje od drugih sličnih mesta i zbog činjenice da svi ljubitelji pozorišta i dobre muzike, kod nas mogu kupiti karte za koncerte, pozorišne predstave, kao i koncerte beogradske Filharmonije.

Bilo da želite da uživate u kafi preko dana ili u dobrom noćnom provodu, Informbiro lounge bar prestavlja pravo mesto za Vas. Naše ljubazno i profesionalno osoblje, uz prijatnu atmosferu i dobru muziku, učiniće Vaš boravak u našem baru nezaboravnim iskustvom.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon:
011/ 262 94 91

Radno vreme:
Svakog dana od 08:30h-22h

Informbiro lounge bar, Uskočko sokače bb, Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Jovic
  25.04.2015 02:38

  Informbiro lounge bar ima najkvalitetnije kafe i veliki izbor koktela. Osoblje je veoma ljubazno. Sve pohvale..

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  Kafić U prolazu, Knez Mihailova 48, Stari grad, Beograd
  Lorca organic cafe, Kralja Petra 23 (ugao sa Knez Mihailovom), Stari grad, Beograd
  Cafe Open House, Simina 9a, Stari grad, Beograd
  Agora Snack bar, Kapetan Mišina 13, Stari grad, Beograd
  Sport pub, Nikole Spasica 1, Stari grad, Beograd
  Scenograf Cafe, Kraljice Natalije 14, Savski venac, Beograd
  Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane