Scenograf Cafe

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kraljice Natalije 14
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Scenograf Cafe
Mobilni: 063/

O nama

SCENOGRAF CAFE

Scenograf Cafe je nov, multifunkcionalni prostor u samom centru Beograda koji je stvoren za uživanje. Uz fantastičan pogled na prelepi Terazijski park, naš kafić je zamišljen kao multimedijalni prostor u kome se organizuju umetničke izložbe, muzičke večeri sa DJ-evima, TV i filmska snimanja, kao i razne vrste proslava: rođendani, promocije, eventi, druženja, žurke, uz ketering i najbolju muziku uživo.

Enterijer kafića Scenograf uređen je u modernom industrijskom stilu, kojim dominiraju svetle boje i mnoštvo cveća koje Vas očekuje na svakom stolu. U skladu sa imenom, posebno ističemo originalnu scenografiju zatvora iz filma “Papilon” koji se smatra jednim od najboljih američkih filmova 70-tih godina 19. veka. Zahvaljujući velikom zidu od stakla koji se kompletno otvara, u prostoru ima dosta svetlosti i sunca.

Iako smo tek nedavno počeli sa radom, cafe Scenograf je ubrzo postao prepoznatljiv po odličnoj kafi, za koju kažu da je jedna od najboljih u Beogradu. Iz naše ponude posebno izdvajamo Scenograf art kafu, a za redovne goste svaka 8. kafa je gratis. Ukoliko ste u žurbi, kod nas možete kupiti isto tako dobru kafu za poneti.

Pored odlične kafe, u našoj ponudi očekuje Vas i zavidna vinoteka sa preko 164 različitih vrsta vina iz svih delova sveta. Osim uživanja u vinu na čašu ili flašu, kod nas možete i kupiti flašu omiljenog vina, po pristupačnim cenama. Nismo zaboravili ni sve ljubitelje piva kojima nudimo šest vrsta točenih piva koje teče iz 5 točilica.

Cafe Scenograf nudi i mogućnost organizovanja različitih vrsta proslava, promocija, izložbi, muzičkih večeri, u jedinstvenom i komfornom prostoru u samom centru grada. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini kafića nalaze se dve javne garaže, u ulici Kraljice Natalije i ispod pijace Zeleni venac.

Posetite našu oazu dobrog ukusa i režirajte najlepše trenutke u društvu Vaših prijatelja, kolega ili voljene osobe, uz jedinstvenu scenografiju u gradu. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone ili e-mail:
011/407-59-28
063/264-180
scenograf.cafe@gmail.com

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 08-24h
petak i subota od 08-01h

Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook:
Instagram:

Scenograf Cafe, Kraljice Natalije 14, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  18.05.2017 11:49

  Posetite njihovu oazu dobrog ukusa i rezirajte najlepse trenutke u drustvu vasih prijatelja,kolega ili voljene osobe,uz jedinstvenu scenografiju u gradu.Njihovo ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da vas srdacno doceka i ugosti.

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  IQ sport plus caffe, Kraljice Natalije 54, Savski venac, Beograd
  Old London Pub, Gavrila Principa 46, Savski Venac, Beograd, Savski venac, Beograd
  Kafić U prolazu, Knez Mihailova 48, Stari grad, Beograd
  Informbiro lounge bar, Uskočko sokače bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Kafe Trenutak, Balkanska 21, Stari grad, Beograd
  Sport pub, Nikole Spasica 1, Stari grad, Beograd
  Kvart Cafe, Hilandarska 8, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane