O nama - CAFFE CITY ANGEL


City Angel caffe počeo je sa radom 2010. godine u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save na Vračaru. Pored prijatne atmosfere i jedinstvenog enterijera obogaćenog autentičnim antikvitetima iz Francuske, Nemačke i Austrije, našu oazu dobrog raspoloženja karakteriše izvrsna ponuda kafa, hrane i pića.

Enterijer caffe-a City Angel predstavlja originalan spoj modernog i tradicionalnog stila, kapaciteta 80 sedećih mesta. Ceo prostor oplemenjuju brojni retro detalji: lampe, lusteri, starinski zidni sat, figurice anđelčića..., koji su nabavljani po antikvarnicama širom Evrope.

Centralno mesto u kafeu City Angel zauzima šank sa zlatnim okvirima, specijalno rađen kao replika jedinog takvog šanka koji se nalazi u Rimu. Zahvaljujući velikim zidovima od stakla i toplim bojama, lokal odiše svetlošću, a lagana muzika, uglavnom ambijentalna, omogućava prijatan razgovor sa prijateljima ili kolegama.

City Angel caffe je prepoznatljiv po vrhunskoj espreso kafi vodećih svetskih proizvođača: ILLY, LAVAZZA sa 2 ukusa TOP CLASS i CREMA, kao i još jedan sjajni italijanski ukus FILICORI kafe... Ono što našu kafu čini tako jedinstvenom jeste činjenica da se kafa melje u novim aparatima, tek u trenutku kada se poruči, bez taloženja.

Iako smatramo da je italijanska espresso kafa najbolja i da jednostavno nema alternativu, sa željom da izađemo u susret brojnim ljubiteljima domaće, tj. turske kafe, u našu ponudu smo uvrstili kafu kompanije BEAN&LEAF, koja ima preporuku Prestolonaslednika Srbije, Njegovog kraljevskog VISOČANSTVA Aleksandra II.

Što se tiče kuhinje, u City Angel restoranu zastupljena je mešavina kontinentalno internacionalne i mediteransko morske varijante. Idejni tvorac našeg jelovnika je MASTER CHEF Ljuba Stojanović, legenda srpske kuhinje koji je radio u renomiranim restoranima, kao što su: Kalemegdanska Terasa, Butik, Balkan Ekspres...itd.

Kada poželite da se zasladite, naša preporuka su kolači bogatog ukusa, među kojima se posebno izdvajaju: čokoladni mus, čizkejk, čoko-višnja, moka, reforma torta, nugat, kesten kolač, francuska krempita. Sve ljubitelje sladoleda, u City Angel caffeu očekuje 16 vrsta sladoleda koji se pravi po originalnoj recepturi.

Radno vreme:
svaki dan od 07:30-24:00h

City Angel caffe, Katanićeva 16, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.01.2020 12:37
Neregistrovan korisnik

Cafe na svetskom nivou!.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe City Angel
  • Caffe City Angel,
  • Caffe City Angel Vračar,
  • Caffe na Vračaru,
  • Kafić na Vračaru,
  • Kafić City Angel,
  • City Angel Beograd,
  • Caffe City Angel radno vreme,
  • Kafić kod Hrama Svetog Save