Caffe & bar FortUNA

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CAFFE & BAR FORTUNA


Ukoliko razmišljate gde da proslavite punoletstvo ili rođendan, organizujete žurku, ili ste diplomirali, rezervišite svoj termin u Caffe&bar FortUNA u Batajnici.

Za Vaš dan radosti, slavlja i nezaboravnog provoda mi Vam nudimo prostor površine od oko 100 kvadrata i plus još 40 kvadrata na galeriji.

Pored ugodnog prostora i naših uslužnih i šarmantnih konobarica, ukoliko želite, možemo da Vam obezbedimo i didžeja ili muziku uživo. Takođe, ako Vam uz prostor treba i iće i piće, onda ste na pravom mestu, jer mi Vam sve to možemo ponuditi.

Ukoliko, pak, Vam je potreban samo prostor, to nije uopšte problem, pozovite nas ili nas posetite, i o svemu ćemo se dogovoriti. Mi smo tu uvek za Vas, jer mi smo poznati i po tome što se kod nas rado slave rođendani, pogotovu od 18 godina pa naviše.

Caffe&bar FortUNA u ponudi ima razne vrsta kafa od domaće, espresa, kapućina i drugih. Iamo i najrazličitija žestoka pića i domaće rakije, kao i više vrsti piva.

I to nije sve, jer Caffe&bar FortUNA u ponudi ima i pice, paste, sendviče. Naravno imamo i poslastice kao što su palačinke i kolači.

Pored idealnog mesta za Vaše proslave Caffe&far FortUNA je mesto u koje rado dolaze naši gosti da pijuckaju kafu i prelistaju dnevnu štampu, ali i da se osveže u svako doba dana, kao i da prezalogaje ili da se zaslade.

Takođe, naš kafe ima i terasu od pedesetak kvadrata gde posetioci mogu uživati u odmaranju i ćaskanju sa svojim prijeteljima, društvom, kolegama ili svojom drugom polovinom.

Posetite nas i uveritete se u kvalitet naše ponude i usluge.

Radno vreme:
ponedeljak-četvrtak: od 08 do 24h
petak i subota: od 08 do 03h
nedelja: od 08 do 24h


Caffe&bar FortUNA, Braće Smiljanić 3, Batajnica

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe & bar FortUNA
  • Caffe bar FortUNA,
  • Caffe & bar FortUNA Batajnica,
  • Caffe and bar FortUNA Beograd,
  • Kafici u Batajnici,
  • Caffe bar FortUNA radno vreme