Lorca organic cafe

  • 1
5.00 | 2 ocena
  • Ulica: Kralja Petra 23 (ugao sa Knez Mihailovom)
  • Opština: Stari grad
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj
  • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - LORCA ORGANIC CAFÉ


Lorca Organic cafe koji se nalazi u ulici Kralja Petra, broj 23, jedinstveno je mesto u gradu na kome možete probati isključivo organske proizvode. Naš design tim se intezivno zalaže za promociju organske proizvodnje, očuvanje prirode i biodiverziteta. Takođe, vrlo smo aktivni u borbi protiv GMO.

Linija Lorca Design Organic materijala (lan i konoplja) proizvedeni u Belgiji korišćeni su za tapaciranje naše kafeterije. U jedinstvenom ambijentu možete uživati u velikom izboru organskih proizvoda, kao što su: sveže ceđeni sokovi, organski šejkovi, čajevi, kao i raznovrsni organski zalogaji.

Organski proizvodi su bezbedni i zdraviji, jer su bez prisustva veštačkih materija i hemijsko-sintetičkih pesticida. Nutritivna vrednost organskih proizvoda je mnogo veća i oni sadrže više minerala, vitamina, omega masnih kiselina i antioksidanata, kalcijuma, gvožđa, kalijuma i cinka, nego konvencionalno gajeni proizvodi. Organski proizvodi zbog načina dobijanja koji je u harmoniji sa prirodom imaju veću životnu energiju, pomažu održavanju vitalnosti i jačanju imuniteta.

Ukoliko želite da započnete dan zdravim doručkom, nudimo Vam posebno osmišljen Lorca Organic doručak: Glutenfree Cornflex, Glutenfree Granola, organski hleb bez aditiva, sa dodatkom himalajske soli, u kombinaciji sa džemom i kokosovim puterom, veliki izbor sireva, organski domaći ajvar, gibanica i proja.

Za sve one koji ne mogu bez grickalica, nudimo Vam veliki izbor organskih čipseva i slatko-slanih kokica. Na našem meniju se nalaze mnogobrojni organic deserti bez upotrebe šećera koji je veliki neprijatelj našeg zdravlja i imunog sistema.

Svim ljubiteljima čajeva nudimo raznovrsnu ponudu organskih čajeva od kamilice, nane, šumskog voća, borovnice, šipka, brusnice, cveta zove, kao i zeleni, beli, staroplaninski, bronhi i Antistres čaj. Takođe, u našoj ponudi se nalazi i organsko kravlje mleko, rižino mleko i organski jogurt.

Ako želite da uživate u kvalitetnim organskim proizvodima i na taj način doprinesete unapređenju Vašeg zdravlja, posetite Lorca Organic cafe i dajte Vaš doprinos očuvanju planete i prirode.

KUPUJTE ORGANSKO KAD GOD MOŽETE. I GDE GOD MOŽETE.
I ne zaboravite, izborima koje pravimo, stvaramo sopstvene živote, svakoga dana...

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:
Tel: 011/ 30 36 950

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/pages/LORCA-organic-caffe/610754992303954?sk=info&tab=overview

Lorca Organic cafe, Kralja Petra 23, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

25.04.2015 02:56
Natasa Petrusic

Lorca organic cafe ima veliki izbor cajeva i organskih grickalica. Odlicna ponuda i veoma eobicna!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lorca organic cafe
  • Lorca organic cafe,
  • Lorca organic cafe Beograd,
  • Lorca organic kafeterija