Plažni bar Ibiza

  • 1
4.83 | 6 ocena

O nama - PLAŽNI BAR IBIZA


Novootvoreni Plažni Bar Ibiza donosi najbolju zabavu sa popularnog španskog ostrva na obalu beogradskog mora Adu Ciganliju. Naš plažni bar koji je počeo sa radom 8. jula 2017. godine, otvoren je za sve koji žele da dođu da se druže i provedu, uz najbolje koktele i odličnu muziku.

Plažni Bar Ibiza je otvoreni prostor koji obuhvata 400 kvadrata i poseduje kapacitet oko 250 ljudi. Celokupan prostor našeg bara uređen je u beloj boji i oplemenjen brojnim detaljima, poput ribarske mreže, što stvara autentičan morski ambijent koji će Vas potpuno osvojiti.

U ponudi plažnog bara Ibiza očekuje Vas najveći izbor pića, od kafa do koktela, koji će zadovoljiti ukuse i najizbirljivih gostiju. Za savršen početak dana preporučujemo raznovrsne kafe, sveže ceđene sokove, vode, gazirane i negazirane sokove.

Plažni Bar Ibiza predstavlja idealno mesto za predah i opuštanje u vrelim letnjim danima. Vaše uživanje možete upotpuniti vrhunskim točenim pivom Heineken i Krušovice, kao i kvalitetnim žestokim pićima. Sve ljubitelje koktela oduševiće veliki izbor najpopularnijih koktela koje za Vas spremaju iskusni barmeni.

Iako smo tek nedavno počeli sa radom, Plažni Bar Ibiza je postao prepoznatljiv i kao mesto odličnog provoda, uz najbolje žurke u gradu. Puštamo pretežno stranu muziku: elektro house, tropical house, reggae, latino dance, ali pravimo i žurke sa domaćom muzikom. Prelepi prostor našeg bara je pogodan i za organizaciju svih vrsta proslava u jedinstvenom ambijentu.

Najbolji kokteli na Adi Ciganliji, pozitivna atmosfera, odlična zabava, bogata ponuda kafa i pića, glavni su razlog da posetite Plažni Bar Ibiza i prepustite se uživanju u čarima popularnog španskog ostrva. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Kompletan cenovnik Plažnog bara Ibiza pogledajte OVDE!
Cenovnik koktela pogledajte OVDE!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-22h
subota i nedelja od 10-00h

Plažni Bar Ibiza, Ada Ciganlija 2, novobeogradska strana, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.08.2017 02:07
Nikola Petrovic

Tamo gde je pop tdi tamo su i najbolje zurke! odlicni plazni bar

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Plažni bar Ibiza
  • Plažni bar Ibiza,
  • Plažni bar Ibiza Ada,
  • Plažni bar Ibiza Beach Beograd,
  • Plažni bar Ibiza radno vreme,
  • plazni bar na adi,
  • plazni bar ada,
  • Ibiza Beach bar Ada,
  • Ibiza bar