Caffe VIP Impress

  • 1
4.00 | 1 ocena

O nama - CAFFE VIP IMPRESS


Smešten u samom srcu Zemuna, u okviru SRC Pinki, caffe “VIP Impress” je odličan izbor za kratak predah u toku dana, ali i savršen prostor za organizaciju različitih vrsta proslava. Jedinstven ambijent, bogata ponuda hrane i pića, profesionalna usluga i ljubazno osoblje, garantuju da ćete uživati u svakom trenutku provedenom kod nas.

Enterijer kafića “VIP Impress” uređen je modernom stilu i u svakom smislu je podređen Vašem uživanju. Sofisticirani i pažljivo birani elegantni detalji stvaraju prijatnu atmosferu i neponovljivi doživljaj. Iz kafića postoji i direktan izlaz na zatvoreni bazen i galeriju, a gosti mogu da se opuste i u prostranoj bašti.

Caffe “VIP Impress” je idealno mesto za početak Vašeg dana uz jutarnju kafu i novine, dnevni predah od svakodnevnih obaveza uz ukusan ručak, ali i večernje uživanje u društvu Vaših prijatelja. Naša ponuda obuhvata širok asortiman pića, od velikog broja specijaliteta od kafe i široke lepeze čajeva, shake napitaka i selekcije vrhunskih domaćih i stranih vina.

Na meniju restorana "VIP Impress" nalaze se poznati specijaliteti evropskih kuhinja koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. U našoj ponudi očekuju Vas lagani obroci: salate, sendviči, paste, pizze, kao i specijaliteti od mesa, koji će Vas oduševiti svojim neponovljivim ukusom i mirisom.

Ukoliko Vam je potreban adekvatan prostor za proslavu, “VIP Impress” caffe je pravi izbor za Vas. U klimatizovanom prostoru našeg restorana možete organizovati proslavu preduzeća, doček Nove godine, rođendan ili manja svadbena veselja.

Smeštajni kapacitet prostora je oko 100 mesta, a gostima je na raspolaganju i brz Wi-Fi internet. Svima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je veliki parking prostor.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
tel: 011/377-15-15
mob: 060/828-61-68
e-mail: impress.zemun@gmail.com

Radno vreme: 08-00h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/impress.zemun
Instagram: www.instagram.com/impresszemun

Caffe VIP Impress, Gradski park 2, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe VIP Impress
  • Caffe VIP Impress,
  • Caffe VIP Impress Zemun,
  • Caffe VIP Impress Hala Pinki,
  • Caffe VIP Impress SRC Pinki,
  • Kafe VIP Impress,
  • Caffe VIP Impress Beograd,
  • Caffe VIP Impress radno vreme