Azra Pab kafe bar

3.5 | 2 ocena
Ulica: Majke Jevrosime 8
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Azra Pab kafe bar
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

AZRA PAB KAFE BAR

Ljubitelji "Azre" i Rocken rolla uživaju u našem ambijentu i muzici od 2015. godine. Azra pab kafe bar nalazi se u samom centru grada i ko želi da nas nađe neće mu biti teško.

Naše malo mesto ima 50m2 i sastoji se iz dve prostorije koje su obasjane Džonijevim muralima i Azrinim pločama. U opuštenom i prijatnom ambijentu našeg kafića možete da uživate u širokom asortimanu alkoholnih i bezalkoholnih pića, uz zvuke najbolje domaće rok muzike.

Za dobro jutro naši konobari pripremaju kafu po vašoj želji. Prepoznatljiva Julius Meinl sa raznim akcijama limunade, ceđene pomorandže, cedevite i dr. Naravno, tu je i domaća kafa, kao i razne druge vrste kafe za svačiji ukus.

Azra pab kafe bar nudi pažljivo odabranu ponudu domaćih rakija i vina kojima možete da upotpunite Vaše poslepodnevno druženje sa prijateljima ili kolegama nakon posla. I za kraj smo ostavili najbitnije – pivo.

Naša ponuda obuhvata veliki izbor flaširanih piva: Lav, Zaječarsko, Laško, po ceni za vas od 150 dinara. Ako ste više ljubitelj točenog piva, naša preporuka su točeni Kozel svetli/tamni i točeni Tuborg, kao i još veliki broj drugih...

Za sve koji žele zabavu u pravom rokerskom stilu, Azra pab nudi mogućnost organizovanja različitih vrsta proslava u ograničenom broju, shodno kapacitetima. Naše ljubazno osoblje je uvek tu da vas srdačno dočeka i omiljeno piće servira uz osmeh.

Azra pab kafe bar, Majke Jevrosime 8, Stari grad, Beograd

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  IQ sport plus caffe, Kraljice Natalije 54, Savski venac, Beograd
  Kafić Tri lepe bašte, Dalmatinska 12, Beograd, Palilula, Beograd
  Caffe Gioconda, Cvijiceva 72, Palilula, Beograd
  Kafe Trenutak, Balkanska 21, Stari grad, Beograd
  Kvart Cafe, Hilandarska 8, Stari grad, Beograd
  Scenograf Cafe, Kraljice Natalije 14, Savski venac, Beograd
  Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane