Varadero Bar

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - VARADERO BAR


Restoran "Varadero Bar" smešten je na samoj obali popularng beogradskog kupališta Ade Ciganlije, na Makiškoj strani. Sa svojim radom naš restoran započeo je 2008. godine i za relativno kratko vreme posato nezaobilazno mesto za izlazak velikog broja naših sugrađana.

Okružen prirodom i njenim lepotama, restoran u neposrednoj blizini centra grada, pružiće Vam mogućnost da uživate u nesvakidašnjoj idili dovoljno udaljeni od gradske buke i vreve.
Mala oaza harmonije i mira, pravo je mesto za Vaš odmor i uživanje u izvrsnim jelima i kvalitetnom piću.

Kada poželite da sa Vama dragim osobama provedete prijatno popodne, naša srdačna preporuka Vam je da svratite do našeg restorana i uživate u našoj bogatoj ponudi. Prijatna atmosfera, ljubazna usluga i odlična muzika, dočekaće Vas u našem restoranu.

Oplemenićemo Vaša čula neodoljivim pastama, mesom sa roštilja, velikim izborom raznovrsnih salata, voćnim kupovima i voćnim salatama, kao i obimnom ponudom kvalitetnih domaćih i stranih pića. Prostor našeg restorana savršen je za sve Vaše prilike i okupljanje sa dragim osobama.

Kada poželite da se osvežite tokom vrelih letnjih meseci, naš restoran "Varadero" je pravi izbor za Vas. Zagolicaćemo Vašu maštu mnoštvom hladnih napitaka, koktela i voćnih poslastica. Izlazak sa voljenom osobom, porodični ručak ili provod sa prijateljima, na Vama je da odlučite, a mi ćemo se potruditi da se kod nas osećate prijatno i udobno.

Kompletan prostor restorana pokriven je besplatnim brzim WiFi internetom, koji po želji možete koristiti tokom Vašeg boravka kod nas.

Nismo zaboravili ni na one najmlađe, kojima smo namenili prostrano dečije igralište u kom mogu da borave i da se igraju, dok Vi uživate u šoljici Vaše omiljene kafe. Dečije igralište je ograđeno, što svu decu čini zaštićenom i Vama pruža mogućnost da se opustite posmatrajući njihovu igru.

Radno vreme:
- od ponedeljka do cetvrtka od 08 - 23h
- petkom i subotom od 08 - 01h
- nedeljom od 08 - 23h

Brojni su restorani na Adi Ciganliji, ali je samo jedan - "Varadero"!
Biće nam čast da budete naši gosti.
Očekujemo Vas.

Restoran "Varadero Bar" Makiški put, na Adi Ciganliji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Varadero Bar
  • Varadero Bar,
  • Varadero Bar Ada Ciganlija,
  • Bar na Adi,
  • Barovi na Adi Beograd,
  • Varadero Bar Beograd,
  • Varadero Bar radno vreme