Code caffe

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 160
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Code caffe
Mobilni: 064/

O nama

CODE CAFFE


Smešten u jednom od najlepših delova grada, na Voždovcu, caffe CODE je idealno mesto za prijatne trenutke provedene u društvu Vaših prijatelja, kolega sa posla ili voljene osobe. U prelepom ambijentu našeg caffe-a možete uživati u raznovrsnoj ponudi pića, kafa, alkoholnih i bezalkoholnih koktela, po pristupačnim cenama.

Enterijer našeg kafića uređen je u modernom stilu kojim dominiraju svedene boje i dizajn, kao i moderan nameštaj jednostavnih linija. Ceo prostor odiše toplinom i prijatnom atmosferom, a naše ljubazno i uvek nasmejano osoblje uvek je tu da Vas srdačno dočeka.

CODE caffe je idealno mesto za najbolji početak dana, uz prvu jutarnju kafu i novine. U našoj ponudi nalazi se izvrsna ponuda raznih vrsta kafa koji će učiniti da uživate u svakom trenutku provedenom u prelepom ambijentu našeg kafića.

Sa željom da pripadnicima svih generacija ponudimo mesto na kome će moći da uživaju i opuste se od svakodnevnih problema, caffe CODE nudi izvrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama.

Tokom večeri, caffe CODE je savršeno mesto za uživanje u raznovrsnim koktelima kao priprema za lude noći širom grada. Kod nas možete pronaći veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela koje za Vas spremaju naši iskusni barmeni. Takođe, svakog drugog vikenda organizujemo promocije raznih vrsta pića, uz zvuke popularne muzike koje za Vas puštaju najbolji DJ-evi uživo.

Ako priželjkujete mesto na kome možete da se tokom dana opustite od svakodnevnih obaveza ili da se tokom večeri zabavite u društvu Vaših prijatelja, caffe CODE je prava adresa za Vas. Posetite nas i uživajte u prijatnoj atmosferi i zagarantovano dobrom provodu, uz najveći izbor pića, po povoljnim cenama.

Biće nam drago da Vas ugostimo!

CODE caffe, Vojvode Stepe 160, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kafe Bilijar Santa Fe, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd
  Kafe Krug, Voždovački kružni put 17a, Voždovac, Beograd
  NewsBar Kafić, Braće Jerković 134, Voždovac, Beograd
  Koktel bar Konjarnik, Ustanička 170e, Zvezdara, Beograd
  Cafe Pasha, Djordja Kratovca 67, Voždovac, Beograd
  Cafe Leonidas, Brace Jerkovic 201a, Voždovac, Beograd
  Forest caffe, Ustanicka 125, SC Sumice, Voždovac, Beograd
  Lounge bar Baza, Vladimira Gaćinovića 32, Savski venac, Beograd
  Caffe Cattaro, Šumatovačka 94, Vračar, Beograd
  Alphonse De Lamartine Caffe, Đorđa Vajferta 30, Vračar, Beograd