Agora Snack bar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kapetan Mišina 13
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Agora Snack bar
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

AGORA SNACK BAR

Agora Snack bar nalazi se na Dorćolu, u jednom od najlepših delova Beograda i predstavlja potpuno nov i jedinstveni koncept u našem gradu. U prijatnom ambijentu našeg kafića možete da sednete i uživate u izvrsnim specijalitetima, po uzoru na nekadašnje ekspres restorane koji su pružali kompletan i kvalitetan obrok, po pristupačnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost dostave hrane na kućnu adresu.

Enterijer našeg kafića uređen je u kombinaciji cigle i drveta, pružajući ugodan ambijent i odličnu atmosferu. Kapacitet snack bara Agora je 35-40 mesta, a tokom lepih dana svi naši gosti mogu da uživaju u bašti koja se nalazi na uglu ulica Kapetan Mišine i Jovanove, što ih stavlja u sam centar svih zbivanja.

S obzirom da je doručak najvažniji obrok u toku dana, Agora Snack bar nudi Vam posebno osmišljen meni koji se služi u periodu od 10-13 časova. Iz naše ponude posebno izdvajamo izvrsni omlet, po više nego popularnoj ceni od 140 dinara. Ukoliko je Vaš izbor sendvič, kod nas možete probati tradicionalni klub sendvič sa piletinom. Takođe, za sve one koji vole zdravo da se hrane, tu su nezaobilazne žitarice.

Ukoliko želite da probate najukusnije tortilje u gradu, Agora Snack bar je pravo mesto za Vas. U našoj ponudi nalaze se najuksnije domaće tortilje sa piletinom i junetinom, kao i vegetarijanska tortilja sa paprikom, šampinjonima i feta sirom.

Svim ljubiteljima burgera, Agora Snack bar preporučuje pikantni juneći burger sa cacikijem i dolap čipsom. Svaki naš burger pravi se od najkvalitetnijeg junećeg mesa koje ne sadrži nikakve veštačke dodatke. Za najslađi završetak Vašeg obroka spremili smo ukusne galete sa eurokremom i keksom.

Ako niste u mogućnosti da dođete do nas i uživate u prijatnom ambijentu našeg kafića, Agora Snack bar nudi Vam mogućnost dostave hrane na kućnu adresu. Za minimalnu porudžbinu od 500 dinara, dostava je besplatna na teritoriji opštine Stari grad.

Radno vreme:

Ponedeljak – četvrtak od 08-00h

Petak od 08-01h

Subota od 09-01h

Nedelja od 12-00h

Agora Snack bar, Kapetan Mišina 13, Dorćol, Beograd.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Žitarice
180 din
2. Prženice
250 din
3. Jaja + slanina
190 din
4. Jaja (na oko, omlet)
140 din
5. VAFLE (galete sa eurokremom i keksom)
160 din
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  Kafić U prolazu, Knez Mihailova 48, Stari grad, Beograd
  Informbiro lounge bar, Uskočko sokače bb, Beograd, Stari grad, Beograd
  Lorca organic cafe, Kralja Petra 23 (ugao sa Knez Mihailovom), Stari grad, Beograd
  Cafe Open House, Simina 9a, Stari grad, Beograd
  Sport pub, Nikole Spasica 1, Stari grad, Beograd
  Sinatra jazz bar, Žorža Klemansoa 10, Stari grad, Beograd
  Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane