Zanzi Bar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Niška 29-31
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Zanzi Bar
Mobilni: 063/

O nama

ZANZI BAR

Smešten u samom srcu Vračara, Zanzi Bar privlači hedoniste svih generacija koji mogu da uživaju u prijatnom ambijentu, uz izvrsnu ponudu hrane i pića. Naš kafić je prepoznatljiv i po bogatom zabavnom programu, tako da Vas svake nedelje očekuju neka nova i interesantna dešavanja.

Jedinstveno i moderno uređen enterijer kafića Zanzi Bar kapaciteta 50 sedećih mesta garantuje prijatne trenutke u društvu prijatelja ili kolega. Pored udobnih separea u kojima mogu da se opuste, gostima su na raspolaganju barske stolice i obično sedenje. Posebnu atmosferu stvara interesantno osvetljenje koje naročito dolazi do izražaja u večernjim časovima.

Zanzi Bar ima standardnu ponudu pića, po pristupačnim cenama: kafe, topli i hladni napici, ceđeni sokovi, piva, žestoka pića, kokteli, vina… Uz omiljeno piće možete uživati i u nargilama različitih ukusa. U letnjem periodu piće možete popiti u prelepoj bašti kapaciteta 30 mesta.

Kada ogladnite kod nas možete naručiti odlične pice iz Pizza Fabrike koje predstavljaju idealnu kombinaciju italijanske tradicije i vračarskog šarma. Ako ste više ljubitelj špageta, naša preporuka su paste iz Pasta Bara Bulevar, koje će Vas osvojiti svojim neodoljivim mirisom i ukusom.

Ljubitelji karaoka u Zanzi Baru mogu da se zabave pevajući omiljene hitove. Karaoke večeri održavaju se svake druge srede, a za nastupe je obezbeđena prava bina. Takođe, redovno organizujemo žive svirke na kojima je zagarantovana dobra zabava.

Ako ste više sportski tip u kafiću Zanzi Bar možete se oprobati u pikado takmičenju sa Vašim prijateljima. Kod nas možete uživo pratiti najvažnija sportska takmičenja na klupskom i reprezentativnom nivou u unutrašnjosti kafića ili na projektoru u bašti tokom letnjeg perioda.

Zanzi Bar nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta proslava, pri čemu se naplaćuje samo popijeno piće. Uz pomoć našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja Vaša zabava biće organizovana na visokom nivou.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 09-00h
petak i subota od 09-01h
nedelja od 10-00h

Posetite Instagram stranicu:

Zanzi Bar, Niška 29-31, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kafić Fontana, Bulevar kralja Aleksandra 88, Zvezdara, Beograd
  Croce Rossa kafic, Vojvode Petka 9, Vračar, Beograd
  Caffe bar Potpis, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Kafe Kaizen, Radoslava Grujića 28, Beograd, Vračar, Beograd
  Kafic Nosorog, Kicevska 14, na uglu sa Molerovom, Vračar, Beograd
  Dimac Caffe, Djevdjelijska 5, Zvezdara, Beograd
  Caffe Avgusta, Vojvode Brane 28, Zvezdara, Beograd
  Kafe basta Vrt 204, Bulevar Kralja Aleksandra 204, Zvezdara, Beograd
  Caffe Cattaro, Šumatovačka 94, Vračar, Beograd
  Galino Skver kafe poslasticarnica, Žička 5, Vračar, Beograd