Kafic Nosorog

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kicevska 14, na uglu sa Molerovom
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Kafic Nosorog
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

KAFIĆ NOSOROG

Kafić Nosorog je jedinstvena oaza na Vračaru kao stvorena za svakodnevno uživanje u društvu prijatelja, kolega ili voljene osobe. Pored najkvalitetnije italijanske kafe, Vaše trenutke uživanja možete upotpuniti sveže ceđenim sokovima, točenim pivom ili vinom vrhunskog kvaliteta.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, na uglu Kičevske i Molerove ulice, kafić Nosorog je lako dostupan iz svih delova grada. Enterijer kafića uređen je u modernom stilu od drveta, što stvara prijatan i topao ambijent. Celu atmosferu upotpunjuje odlična muzika i najveći domaći i strani hitovi.

Kapacitet kafića Nosorog je 50 mesta u unutrašnjem delu i 30 mesta u prelepoj bašti koja predstavlja idealno mesto za opuštanje tokom vrelih letnjih dana. Zbog velikih prozora koji su okrenuti ka ulici i bašti u celom kafiću ima dosta dnevnog svetla i sunca.

Naša preporuka za idealan početak dana je vrhunska italijanska kafa, u kojoj možete uživati dok prelistavate najaktuelnije naslove iz domaće štampe. Svima koji žele da poprave svoje raspoloženje, naša preporuka su uvek sveže ceđeni sokovi koji će Vam dati neophodnu energiju.

Nema ničeg lepšeg nego kada se posle napornog radnog dana, opustite uz omiljeno piće u prijatnom i pozitivnom ambijentu. Ljubitelje piva u kafiću Nosorog očekuje izvrsna ponuda točenog i flaširanog piva, poznatih domaćih i stranih brendova.

Posebno mesto u našoj ponudi zauzima vinska karta sa velikim izborom etiketa iz celog sveta. Vrata kafića Nosorog su Vam otvorena svakog dana, a naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak i nedelja od 08-00h
petak i subota od 08-01h

Kafić Nosorog, Kičevska 14, na uglu sa Molerovom ulicom, Vračar, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  18.05.2017 11:44

  Kapacitet kafica Nosorog je pedeset mesta u unutrasnjem delu i trideset mesta u prelepoj basti koja predstavlja idealno mesto za opustanje tokom vrelih letnjih dana. Zbog velikih prozora koji su okrenuti ka ulici i basti u celom kaficu ima dosta dnevnog svetla i sunca.

  Firme u blizini

  Kafić Fontana, Bulevar kralja Aleksandra 88, Zvezdara, Beograd
  Croce Rossa kafic, Vojvode Petka 9, Vračar, Beograd
  Caffe bar Potpis, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Kafe Kaizen, Radoslava Grujića 28, Beograd, Vračar, Beograd
  Caffe Avgusta, Vojvode Brane 28, Zvezdara, Beograd
  Cool Coffee Bar, Njegoševa 31a, Vračar, Beograd
  Caffe Cattaro, Šumatovačka 94, Vračar, Beograd
  Caffe City Angel, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  Azra Pab kafe bar, Majke Jevrosime 8, Stari grad, Beograd
  Zanzi Bar, Niška 29-31, Vračar, Beograd
  Idi na vrh strane