Dimac Caffe

0.0 | 0 ocena
Ulica: Djevdjelijska 5
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Dimac Caffe
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

DIMAC CAFFE

"Dimac Caffe“ pronaći ćete u ulici Đevđelijska broj 5, u Beogradu. Iako smo locirani u neposrednoj blizini jedne od najdužih ulica Bulevara kralja Aleksandra, naš caffe je ušuškan u pešačkoj zoni i zaklonjen od gradskog saobraćaja i buke.

Novootvoreni lokal u gradu sa Vama je od 2016. godine. Zahvaljujući idealnoj lokaciji do nas možete stići velikim brojem tramvajskih linija 5, 6, 7 i 14, iz gotovo svih delova grada.

"Dimac Caffe“ nudi Vam prijatan ambijent u kome možete da se opustite uz omiljeno piće, sa Vama dragim osobama. Svim gostima našeg kafića na raspolaganju je besplatan WiFi internet, kao i korišćenje lap top-a. Takođe, možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer smo pet friendly.

Kapacitet kafića iznosi 25 mesta za sedenje, što ga čini potpuno ušuškanim i odaje utisak prijatne atmosfere. Tokom letnje sezone možete uživati u maloj bašti, uz neko od osvežavajućih pića iz naše raznovrsne ponude.

Vrlo povoljne cene pića su ono po čemu se razlikujemo od drugih i što nas čini posebnim. “Dimac Caffe” je mesto kao stvoreno za prvu jutarnju kaficu i novine, poslepodnevno časkanje sa kolegama i odličan večernji provod sa prijateljima. Ukoliko ste u žurbi nudimo Vam kafu za poneti.

U prelepom ambijentu kafića Dimac možete i organizovati proslavu po Vašoj želji. Iznajmljujemo prostor za rođendane, žurke i druge vrste proslava, po pristupačnim cenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Posetite nas i doživite pravi italijanski šmek u centru Beograda.

Radno vreme:
svaki dan od 09-23h

“Dimac Caffe”, nadomak Đeram pijace, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kafe Bilijar Santa Fe, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd
  Croce Rossa kafic, Vojvode Petka 9, Vračar, Beograd
  Caffe bar Potpis, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Kafe Kaizen, Radoslava Grujića 28, Beograd, Vračar, Beograd
  Caffe Avgusta, Vojvode Brane 28, Zvezdara, Beograd
  Kafe basta Vrt 204, Bulevar Kralja Aleksandra 204, Zvezdara, Beograd
  Caffe Cattaro, Šumatovačka 94, Vračar, Beograd
  Galino Skver kafe poslasticarnica, Žička 5, Vračar, Beograd
  Zanzi Bar, Niška 29-31, Vračar, Beograd
  Kafic Duki i Buki, Bulevar Kralja Aleksandra 297, Zvezdara, Beograd