Kafe basta Vrt 204

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 204
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Kafe basta Vrt 204
Mobilni: 060/

O nama

CAFFE BAŠTA VRT 204

Autentično mesto u gradu, Caffe bašta VRT 204, očekuje Vas na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu. Prava mala oaza mira i savršenstva smeštena je u samom srcu grada, na dohvat ruke svima onima koji žele na kratko da se odmore i opuste uz šoljicu omiljene kafe ili nekog osvežavajućeg napitka.

Sami ili u dobrom društvu imate priliku da se opustite uz neodoljivo ukusan espresso ili okrepljujuće točeno pivo po Vašem izboru, što će Vas ujedno ispuniti novom energijom i pripremiti za naredne izazove koji su pred Vama. Jedinstven enterijer u drvetu i kamenu sa mnoštvom sitnih detalja koji inspirišu i upotpunjuju Vaš doživljaj. Nameštaj od kovanog gvožđa, stare knjige i fotografije po zidovima učiniće da se zaista osećate prijatno dok ispijate šoljicu Vaše prve jutarnje kafe.
Nešto što se ne sreće svaki dan – umirujući zvuk potoka koji žubori pored Vas u centru Beograda! Prepustite se zvucima koji Vas okružuju i zakoračite u mislima, u svet daleko smešten izvan stalne gradske buke i vreve. Videćete koliko je lako prepustiti se uživanju i zaboraviti svakodnevne obaveze.

Idealno mesto za Vaš izlet u prirodi tokom vrelih letnjih dana, kao i skriveno mesto namenjeno omordu i relaksaciji u tmurnim i kišovitim danima. Pokretni krov koji se nadvija nad baštom vrta omogućava posetiocima istog da uživaju u atmosferi iste u svim vremenskim prilikama.
Kako biste se razonodili i dobro zabavili sa društvom imate priliku da odigrate partiju stonog fudbala sa prijateljima ili ukrstite koplja u pikadu. Takođe tu je i pregršt drugih društvenih igara kao što je Risiko, Čoveče ne ljuti se, karte, šah, mice, domine i još mnogo toga za sve Vas koji volite igre strategije i nadmetanje sa prijateljima.

Takođe na raspolaganju Vam je besplatan super brzi WiFi. Bilo da želite da sa prijateljima podelite Vaše nove fotografije snimljene u Caffe bašti Vrt 204, na društvenim mrežama ili da završite neke preostale poslove online, zavaljeni u udobnim foteljama nećete ni primetiti da je dan proleteo.

Kada jesnom dođete u Caffe baštu Vrt 204, postaćete njen stalni gost.
Caffe bašta VRT 204 Vas očekuje, dobro došli!
Vrt izuzetno dobre kafe i drugih čarolija!

Caffe bašta VRT 204, Bulevar Kralja Aleksandra broj 204, Beograd.

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Heineken 0,5
220
2. Heineken 0,33
150
3. Amstel 0,5
180
4. Amstel 0,33
120
5. Zaječarsko 0,5
160
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kafe Bilijar Santa Fe, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd
  Croce Rossa kafic, Vojvode Petka 9, Vračar, Beograd
  Caffe bar Potpis, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Kafe Kaizen, Radoslava Grujića 28, Beograd, Vračar, Beograd
  Dimac Caffe, Djevdjelijska 5, Zvezdara, Beograd
  Caffe Avgusta, Vojvode Brane 28, Zvezdara, Beograd
  Caffe Cattaro, Šumatovačka 94, Vračar, Beograd
  Galino Skver kafe poslasticarnica, Žička 5, Vračar, Beograd
  Zanzi Bar, Niška 29-31, Vračar, Beograd
  Kafic Duki i Buki, Bulevar Kralja Aleksandra 297, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane