O nama - SINATRA JAZZ BAR


Jazz Bar Sinatra je prava adresa za sve ljubitelje kvalitetne džez, bluz, rokenrol i soul muzike koji žele da uživaju u jedinstvenom ambijentu i najboljim živim svirkama. Za kompletan ugođaj, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor kafa, pića, sendviča i sladoleda.

Predivan ambijent jazz bara Sinatra uređen je u kombinaciji drveta i cigle. Ceo prostor oplemenjuju savršeno uklopljeni detalji poput različitih instrumenata: gitara, harmonika, leteći trombon..., a posebno mesto zauzima Sinatrin zid sa fotografijama slavnog muzičara.

Kapacitet jazz bara Sinatra je 40 sedećih i 20 stajaćih mesta u prostoru koji je podeljen na dva nivoa. Zaštitni znak bara je velika bašta kapaciteta 50 sedećih mesta, sa dosta hladovine, što gostima pruža maksimalan ugođaj i u vrelim letnjim danima.

Jazz Bar Sinatra može se pohvaliti velikim izborom kafa za savršeno jutarnje buđenje ili poslepodnevno druženje sa prijateljima: espreso, moka, ice caffe... Iz naše ponude posebno se izdvaja home made ice tea, kao i veliki izbor uvek sveže ceđenih sokova: detox, anti stres i sl.

Doživite najlepšu rapsodiju ukusa uz raznovrsne koktele, bogatu ponudu piva, kao i kvalitetna žestoka pića. Ako želite da prezalogajite nešto kvalitetno, naša preporuka su hrskavi sendviči, a sve sladokusce oduševiće jedinstvena ponuda sladoleda.

Petak i subota u jazz baru Sinatra rezervisani su za žive svirke u džez, bluz i soul maniru. Prostor bara se može iznajmiti i za različite vrste proslava kapaciteta do 50 ljudi.

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 08-24h
petak i subota od 08-01h

Jazz Bar Sinatra, Žorža Klemansoa 10, Dorćol, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sinatra jazz bar
  • Sinatra jazz bar,
  • Sinatra jazz bar Stari grad,
  • jazz bar Stari grad,
  • Jazz club Beograd,
  • Jazz bar Sinatra Beograd,
  • Sinatra,
  • Sinatra jazz bar radno vreme