Rooftop STATUS caffe & wine bar

5.0 | 9 ocena
Ulica: Andre Nikolića 29
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Rooftop STATUS caffe & wine bar
Mobilni: 065/

O nama

ROOFTOP STATUS CAFFE & WINE BAR

Rooftop STATUS caffe & wine bar je jedinstveno mesto u gradu stvoreno za uživanje, uz izvrsnu ponudu vina koja dolaze sa svih strana sveta. Zahvaljujući neobičnoj lokaciji na IV spratu Sportske akademije Senjak iz našeg kafića se pruža neverovatan pogled na Beograd.

Enterijer caffe & wine bara STATUS uređen je u modernom stilu kojim dominira bela boja i prigušeno osvetljenje koje stvara posebnu atmosferu. Veliki prozori omogućavaju dosta dnevne svetlosti, a tokom celog dana pruža se fatastičan pogled na Adu Ciganliju, Novi Beograd, Most na Adi, Topčiderski park, Hipodrom.

Sve ljubitelje vina oduševiće naša bogata ponuda visokokvalitetnih vina iz Argentine, Portugala i Italije. Dok uživate u ukusu Vašeg omiljenog crnog ili belog vina i ćaskanju sa prijateljima, opustite se u udobnosti našeg ambijenta.

Rooftop STATUS caffe & wine bar organizuje sve vrste proslava, poslovnih prezentacija, koktela i sličnih događaja, po najpovoljnijim cenama u gradu, a koje se kreću od 8-15 evra. U zavisnosti od vrste okupljanja raspolažemo sa različitim sadržajima i kapacitetom do 80 mesta. Naš cenovnik možete pogledati na našoj internet stranici http://www.status-sas.com/

Zahvaljujući saradnji sa našim partnerima nudimo povoljan ketering, kao i dekoraciju prostora u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Takođe, postoji mogućnost kombinovanja drugih sadržaja Sportske akademije Senjak – golf simulator, tenis ili košarka.

Ljubitelje dobrog noćnog provoda pozivamo da nas posete subotom i uživaju u najlepšoj akustičnoj svirci, uz akustični duo “Mister Akustik” iz Beograda. Kako bi Vaš boravak u našem baru bio prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti, naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 14-22h

Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook:
Instagram:

Rooftop STATUS caffe & wine bar, Andre Nikolića 29, Senjak, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Toffee Cafe, Beogradskog bataljona 4, Čukarica, Beograd
  Old London Pub, Gavrila Principa 46, Savski Venac, Beograd, Savski venac, Beograd
  Kafe picerija Fenjer, Vase Pelagica 5, Savski venac, Beograd
  Caffe Moje Brdo, Žarkovačka 21, Čukarica, Beograd
  Lounge bar Baza, Vladimira Gaćinovića 32, Savski venac, Beograd
  Plažni bar Ibiza, Adi Ciganlija 2, Čukarica, Beograd
  Caffe City Angel, Katanićeva 16, Vračar, Beograd
  Alphonse De Lamartine Caffe, Đorđa Vajferta 30, Vračar, Beograd
  PA DA BRE, Savski kej bb (blok 70), Novi Beograd, Beograd
  Maximilian Caffe lounge bar, Beogradskog bataljona 4, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane