Kvart Cafe

0.0 | 0 ocena
Ulica: Hilandarska 8
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Kvart Cafe
Telefon: 011/

O nama

KVART CAFE

Cafe Kvart je novootvoreni kafić nastao sa željom da svim Beograđanima i njihovim gostima ponudi jedno drugačije mesto za druženje i uživanje. U Kvartu, u samom centru grada, možete se opustiti uz najzdravije i uvek sveže ceđene sokove, odličan espreso, kao i pažljivo odabranu ponudu točenog i flaširanog piva.

Naš Kvart uređen je u originalnom i modernom stilu, od koga zastaje dah. Celokupan prostor oplemenjuje veliki broj detalja koji stvaraju prijatnu, domaćinsku atmosferu. Kapacitet kafića je 23 mesta u unutrašnjem delu, a tokom sunčanih dana našim gostima na raspolaganju je i letnja bašta.

Svratite do Kvarta u bilo koje doba dana i uživajte u najboljoj kafi koja će oduševiti sve ljubitelje crnog napitka. U našoj ponudi očekuje Vas fini blend mešane kafe “Professional”, a za sve one sa istančanim ukusom, tu je čista “100% Arabica kafa”.

Ukoliko želite da dan započnete na zdrav način, naša preporuka su sveže ceđeni sokovi od različitih vrsta voća. Samo Vam preostaje da izaberete omiljenu kombinaciju i ispunite organizam dnevnom dozom vitamina koja će Vam popraviti raspoloženje.

Sve ljubitelje piva oduševiće vrhunska ponuda iz asortimana Calsberg pivare. Vaše druženje sa prijateljima možete upotpuniti omiljenim točenim ili flaširanim pivom prepoznatljivog ukusa: Lav, Tuborg, Budwiser, Calsberg, Merak... Iz naše ponude posebno izdvajamo najbolje domaće rakije od šljive stare 12 godina.

Do Kvarta možete svratiti i u društvu Vašeg ljubimca, jer smo pet friendly. U jedinstveno uređenom ambijentu u kome vreme staje, dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje se trudi da dodatno ulepša svaki trenutak koji želite da provedete u najboljem društvu.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 08-24h
petak i subota od 08-01h
nedelja od 09-24h

Posetite našu Facebook stranicu:

Kvart cafe, Hilandarska 8, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Caffe Firma, Makedonska 25, Stari grad, Beograd
  IQ sport plus caffe, Kraljice Natalije 54, Savski venac, Beograd
  Kafić Tri lepe bašte, Dalmatinska 12, Beograd, Palilula, Beograd
  Kafe Trenutak, Balkanska 21, Stari grad, Beograd
  Scenograf Cafe, Kraljice Natalije 14, Savski venac, Beograd
  Azra Pab kafe bar, Majke Jevrosime 8, Stari grad, Beograd
  Sinatra jazz bar, Žorža Klemansoa 10, Stari grad, Beograd
  Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd
  Negro caffe, Terazije 13, Stari grad, Beograd
  Strada di Dolci kafeterija, Laze Pacua 3, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane