Cafe bar Pause

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CAFE BAR PAUSE


Cafe bar Pause je savršeno mesto za predah, odmor i uživanje svih članova porodice. U prijatnom ambijentu našeg kafića očekuje Vas veliki izbor kafa, čajeva, piva, raznih koktela i drugih sadržaja namenjenih za zabavu u društvu Vaših najmilijih.

Kod nas možete uživati u ukusu najbolje kafe, dok čitate jutarnje novine ili uživate u ćaskanju sa Vašim prijateljima ili kolegama. Ono što posebno izdvajamo iz ponude je najbolji Plazma šejk u gradu koji možete probati samo kod nas. U prijatnom ambijentu kafića Pause na Bežanijskoj kosi dočekaće Vas nasmejano i ljubazno osoblje koje je uvek tu da Vas srdačno ugosti.

Tokom vrelih letnjih dana, svi gosti kafića Pause mogu da se opuste u prelepoj bašti okruženoj zelenilom, koja predstavlja savršeno mesto za beg od gradske buke i gužve. Dok Vi uživate u omiljenom piću, Vaši mališani mogu da se zabave u prelepoj igraonici za decu koja je opremljena brojnim sadržajima za igru i zabavu.

Sa željom da pripadnicima svih generacija ponudimo mesto na kome će moći da uživaju i da se opuste od svakodnevnih problema, najpovoljniji kafić na Bežaniji nudi izvrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića. Svakodnevno organizujemo razne akcije točenog piva, a za sve ljubitelje koktela tu je zanimljiva koktel karta.

Za sve ljubitelje pikada koji žele da pokažu svoje veštine i da uživaju u takmičenju sa svojim prijateljima, tu je pikado aparat. U sklopu našeg kafića nalazi se autoperionica koju drže ljubitelji automobila i trka. Dok Vi uživate u omiljenom piću, Vaš automobil će dobiti zasluženi vrhunski tretman. Takođe, za sve goste našeg kafića obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Najlepši kafić na Bežanijskoj kosi

Radno vreme:
Ponedeljak-Četvrtak-Nedelja od 08h-24h
Petak-Subota od 08h-01h

Cafe bar Pause, Ljubinke Bobić 9b, Bežanija, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cafe bar Pause
  • Cafe bar Pause,
  • Cafe bar Pause radno vreme,
  • Cafe bar Pause kontakt telefon,
  • Kafic na Bezaniji,
  • kafić Pause,
  • Pause caffe bar