O nama - BERLIN MONROE CRAFT ROOM


Berlin Monroe Craft Room je mini kulturni centar u samom srcu Beograda koji nastoji da objedini sve sfere umetnosti: muzika, slikarstvo, film... U našem jedinstvenom prostoru smeštenom u umetničkom distriktu Cetinjske ulice, autori iz različitih oblasti umetnosti dobijaju priliku da prezentuju svoje radove.

Craft Room Berlin Monroe krasi originalno uređeni enterijer koji predstavlja spoj modernih tokova i tradicije. Unutrašnji deo objekta koji se prostire na dva nivoa (prizemlje i galerija) ima kapacitet 90 ljudi. Tokom lepih i sunčanih dana naši gosti mogu da uživaju u jedinstveno uređenoj bašti koja može da primi 20 ljudi.

Kada je u pitanju muzika, Berlin Monroe Craft Room nastoji da pruži priliku kvalitetnim izvođačima različitih muzičkih žanrova. Naš muzički bar je prepoznatljiv po sadržajnom programu: žive svirke, tematske večeri, žurke... Nismo zaboravili ni predstavnike sedme umetnosti, tako da se u našem prostoru organizuju i filmske projekcije.

Berlin Monroe Craft Room nudi pažljivo odabranu ponudu pića nastojeći da neguje domaću radinost. Samo kod nas možete da probate vrhunske domaće rakije, likere, viski, piva i vina koji će Vas odlično zagrejati za ludi noćni provod.

Savremena zanatska galerija Berlin Monroe organizuje i umetničke izložbe na kojima mladi autori imaju priliku da predstave svoja ručno rađena dela: unikatan nakit, odeća, obuća...
Izložbe često imaju prodajni karakter, pa ukoliko želite da nekoga obradujete originalnim poklonom, svratite do nas.

Doživite novi koncept umetnosti – Berlin Monroe Craft Room!

Radno vreme:
nedelja – četvrtak od 16-00h
petak i subota od 16-01h

Posetite Facebook stranicu: berlin.monroe011

Berlin Monroe Craft Room, Cetinjska 15, Stari grad, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Berlin Monroe Craft Room
  • Berlin Monroe,
  • Berlin Monroe Craft Room,
  • Craft Room Berlin Monroe Beograd,
  • kafe bar Stari grad,
  • pabovi Stari grad,
  • zanatska galerija Berlin Monroe,
  • Craft Room Berlin Monroe radno vreme