Botanika Cafe

5.0 | 1 ocena
Ulica: Salvadora Aljendea 18
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Botanika Cafe
Mobilni: 066/

O nama

BOTANIKA CAFE

Botanika Cafe počeo je sa radom u junu 2017. godine i predstavlja pravu zelenu oazu u urbanom delu Karaburme koji je poznat kao Nova okretnica. Raznovrsna ponuda kafa, domaćih limunada, piva i koktela čine jedinstven ambijent našeg kafića pravim izborom kada poželite da se opustite sa prijateljima daleko od gradske buke i vreve.

U skladu sa imenom, enterijer kafića Botanika je prebogat zelenilom, palme, fikusi i razne biljke, dok je u jednom delu pod prekriven veštačkom travom. U to savršenstvo prirode, odlično se uklapaju zanimljivi detalji na zidovima, raznobojne stolice i stolovi koji u prostor unose vesele boje.

Pored prijatne unutrašnjosti kapaciteta 15 stolova, tokom leta gosti kafića Botanika mogu da se opuste u bašti prepunoj zelenila koja ima kapacitet 6 stolova. Naša bašta je prepoznatljiva i po 30 crvenih kišobrana koji pružaju zaštitu od sunca ili kiše našim gostima.

Kako bi uživanje u prelepom ambijentu bilo kompletno, Botanika Cafe nudi veliki izbor kafa, od prave domaće kafe, preko nesa, kapućina i espresa, do specijalnih kafa sa ukusom: nana, mančmelou i sl. Odličan izbor u vrelim letnjim danima su izvrsne domaće limunade sa različitim ukusima.

Sve ljubitelje piva, u našoj zelenoj oazi očekuje veliki izbor flaširanog i točenog piva: Zaječarsko (svetlo i tamno), Kruševice, Budweiser, Heineken, Lav, Guinness... Ako ste više ljubitelj koktela, naši izvrsni barmeni će smućkati koktel po Vašem izboru. Takođe, u našoj ponudi očekuju Vas vrhunske domaće rakije: loza, šljiva i medovača.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Facebook stranica:

Botanika Cafe, Salvadora Aljendea 18, Karaburma, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Zona cafe, Grge Jankesa 14, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Kafe Bilijar Santa Fe, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd
  Caffe Nicosia dm, Olge Jovanović 18a, Zvezdara, Beograd
  Anticipo caffe club, Ustanička 205c, Zvezdara, Zvezdara, Beograd
  No mistake caffe and food, Živka Davidovića 86, Zvezdara, Beograd
  Dimac Caffe, Djevdjelijska 5, Zvezdara, Beograd
  Caffe Kokomo 011, Danteova 25a, Palilula, Beograd
  Kafe basta Vrt 204, Bulevar Kralja Aleksandra 204, Zvezdara, Beograd
  Galino Skver kafe poslasticarnica, Žička 5, Vračar, Beograd
  Kafic Duki i Buki, Bulevar Kralja Aleksandra 297, Zvezdara, Beograd