Lounge bar Baza

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - LOUNGE BAR BAZA

Lounge bar BAZA je novootvoreno urbano mesto u gradu kao stvoreno za uživanje tokom celog dana. U lepom i mirnom kraju na Dedinju, očekuje Vas bogata ponuda hrane i pića za ukusan doručak, ručak i večeru. Iako smo tek nedavno počeli sa radom, bar BAZA je postao jedno od omiljenih mesta u gradu za druženje sa prijateljima, kolegama ili voljenom osobom.

Enterijer lounge bara BAZA uređen je u modernom, industrijskom stilu koji oplemenjuju brojni drveni detalji i interesantno osvetljenje. Kapacitet unutrašnjeg dela je 32 sedeća mesta, a pored klasičnog sedenja, našim gostima na raspolaganju su udobne klupice, kao i visoko sedenje. Tokom lepih dana svi naši gosti mogu da se opuste u prelepoj bašti na već poznatom ćošku koja, takođe, ima kapacitet 32 sedeća mesta.

Lounge bar BAZA je idealno mesto za prvu jutarnju kaficu i novine, kao i ukusan doručak. Ako vodite računa o ishrani možete poručiti neki od popularnih smoothie-ja koji će Vas oduševiti svojim zanimljivim voćnim kombinacijama i dati energiju za ceo dan. Takođe, nudimo uvek sveže ceđene sokove.

Ukoliko Vam je potreban kratak predah u toku dana, svratite do lounge bar BAZA-e na lagani ručak. Na našem meniju nalaze se raznovrsne paste, supe, mesa, salate i deserti za najslađi završetak obroka. Za kompletan užitak u omiljenom jelu preporučujemo da izaberete neko od vrhunskih vina iz naše bogate ponude.

Sa dolaskom večeri, lounge bar BAZA postaje savršeno mesto za uživanje u ukusima vrhunskog piva, odličnih domaćih rakija, likera, kao i popularnih stranih žestokih pića. Posebno izdvajamo izvrsnu ponudu koktela (10-12 vrsta) koje za Vas spremaju iskusni koktel majstori. Takođe, redovno organizujemo promocije pića, po pristupačnim cenama.

Kada to poželite možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer je bar BAZA pet friendly. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: https://www.facebook.com/loungebarbaza/
Instagram: https://www.instagram.com/lounge_bar_baza

Radno vreme:
svaki dan od 08-00h-24-00h

Lounge bar BAZA, Vladimira Gaćinovića 32, Dedinje, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lounge bar Baza
  • Lounge bar Baza,
  • Lounge bar Baza Dedinje,
  • Lounge bar Baza Savski Venac,
  • Lounge bar Baza Beograd,
  • Lounge bar Baza radno vreme,
  • Lounge bar,
  • Lounge bar Dedinje,
  • Baza Lounge bar