O nama - GALINO SKVER KAFE POSLASTIČARNICA

Galino skver kafe poslastičarnica predstavlja idealan izbor kada poželite da se zasladite i osvežite u prijatnom društvu. Ušuškan u mirnom kraju na Crvenom krstu, naš kafe je prepoznatljiv po izvrsnoj ponudi torti i kolača, kao i sveže ceđenim sokovima fantastičnih mikseva.

Kafe poslastičarnica Galino skver ima kapacitet 75 sedećih mesta u prijatnom ambijentu koji je kao stvoren za razgovor i druženje. Tokom letnje sezone, našim gostima je na raspolaganju prelepa bašta kapaciteta 45 sedećih mesta.

U Galino skveru ljubitelji kafe mogu da uživaju uz Julius Meinl Gold kafu koja je napravljena od pažljivo biranih i 100% čistih zrna arabica kafe. Fantastičan ukus probudiće sva Vaša čula i učiniti da vreme stane dok ispijate šoljicu Vaše omiljene kafe. Pored kafe, u našoj ponudi se nalaze Julius Meinl čajevi i tople čokolade.

Zdravi i uvek sveže ceđeni sokovi su odličan izbor za buđenje organizma, jer obezbeđuju neophodnu dozu vitamina. Maštovite kombinacije najrazličitijih vrsta voća i povrća, blendirane u ukusne sokove, odličan su izbor za pravo osveženje u bilo koje doba dana.

Poslastičarnica Galino skver iz svoje ponude izdvaja najslađe Home Made kolače, kao i Don Juan torte neodoljivog čokoladnog ili voćnog ukusa. Pored najlepših slatkiša, u našoj ponudi Vas očekuju Chef 's sendviči i salate.

Galino skver kafe može se pohvaliti i bogatom ponudom žestokih pića, među kojima se posebno izdvaja viski. Ako je Vaš izbor vino, predlažemo neku od vrhunskih boca iz vinarije Aleksandrović.

Radno vreme:
svaki dan od 08-00h

Galino skver kafe poslastičarnica, Žička 5, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Galino Skver kafe poslasticarnica
  • Galino Skver kafe poslasticarnica,
  • Galino Skver kafe poslasticarnica Vračar,
  • Galino Skver kafe poslasticarnica Beograd,
  • Galino Skver kafe poslasticarnica radno vreme