TRANZIT BLUES ROCK CAFE BAR

5.0 | 4 ocena
Ulica: Majakovskog 2
Grad: Beograd
Opština: Zemun
TRANZIT BLUES ROCK CAFE BAR
Mobilni: 060/
tranzit.rs

O nama

TRANZIT KAFE BAR

Tranzit je blues rock kafe bar u samom centru Zemuna, na ćošku Gundulićeve i Majakovskog, lociran uz Zemunski park i Kliničko bolnički centar (KBC) Zemun.

Prvo što privlači već pri prvom pogledu je nesvakidašnji enterijer Tranzita. Blues, rock, jazz i u svakom smislu nezaobilazna gitara su tu da podstiču dobro raspoloženje i slobodni duh. Zemuncima je ovo najlepše mesto do Goce Delčeva, a mnoge podseća na Njujork, Buenos Aires, Amsterdam.

Rečima je teško opisati osećaj kada probate našu kafu, ljudise posle prvog gutljaja duboko zamisle se i kažu „Što je dobra kafa“. Nakon toga se uvek vraćaju.

Sve se dešava ispred Vas. Kafa, prirodniceđeni sokovii šejkovi od sezonskog voća puni vitamina i odlični za detoksikaciju organizma koje i deca i oni koji se tako osećaju obožavaju.Točeno pivo su češki Kozel i Pilsner.

Od vinaimamo kvalitetno domaće belo, crveno i rose, a od belog i rose pravimo sjajan veliki špricerkojim se borimo protiv velike žeđi.

Dnevna ponudakreće uskoro, jelaće se menjati svaki dan, nekad ćemo pravitikanelone, nekad bruskete, ručno rađene namaze, u bašti leti imamo bosiljak od koga pravimo sjajan pesto genovese, zimi ćemo pravitigvakamole koji su sjajni u kombinaciji sa brusketima, pate od maslina je nezaobilazan, kao i cheese cake i naši divni sočni mafini.

Veći deo naše ponude kao što su kafa, frape, ceđeni sok, vino i rakija je moguće dobiti i u verziji „Izvini, žurim“ Tranzit za poneti.

U Tranzitu su do sada organizovane promocije, proslave, prezentacije, kokteli, okupljanja, a od skoro radi skoro stalno, od 07:00 do 24:00 radnim danima, a vikendom i duže.

Pratite naš sajt www.tranzit.rs i facebook stranicu Tranzit Majakovskog 2 Zemun za svirke, kvizove i druga dešavanja u našem klubu, sve informacije na tranzit@tranzit.rs i telefone 060/07 33 003 i 063/70 38 302.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Ivanović
  14.08.2015 02:37

  Prošlog vikenda je bila najbolja blues svirka u Beogradu!

  Kristina Maric
  25.04.2015 01:04

  Tranzit kafe bar ima najbolje Jazz svirke u Beogradu. Sjajan enterijer!

  Firme u blizini

  Green Cafe, Prve pruge 37, Zemun, Beograd
  Caffe Marshall, Dzona Kenedija 10j, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Kafić Sevdah, Sremskih Odreda 1, Novi Beograd, Beograd
  Cafe bar Pause, Ljubinke Bobic 9b, Novi Beograd, Beograd
  Blue Caffe, Palmira Toljatija 5, Novi Beograd, Beograd
  Caffe Pogled 1173, Sindjeliceva 30, Zemun, Beograd
  Caffe VIP Impress, Gradski park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Caffe Nargila bar Square, Ugrinovačka 2b, Zemun, Beograd
  Placer caffe, Sumadijska 29, Zemun, Beograd
  Comuna Caffe Bar, Bulevar Mihajla Pupina 167, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane