Agencija SIS FAMILY DOO

5.0 | 19 ocena
Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 10D, lokal 80 YBC
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Agencija SIS FAMILY DOO
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.agencija-sis.com

O nama

shop.sisfamily.com, www.agencija-sis.com

SIS FAMILY DOO nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina 10 D, lokal 80 YBC, u Beogradu. SIS FAMILY je porodična kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom dobrog poslovanja. Osnovne delatnosti kompanije su pružanje usluga kućne nege i profesionalno čišćenje i održavanje objekata. Kao pravni sledbenik firme Agencije SIS osnovane 2007. godine nosioc je kvaliteta i prepoznatljivo je ime u delatnostima kojima se bavi.

USLUGE KUĆNE NEGE:

Iskustvo koje smo stekli kroz dugi niz godina radeći sa svojim korisnicima omogućava nam da usluge koje danas pružamo budu izuzetno prilagodjene potrebana naših korisnika. Upoznali smo se sa najrazličitijim problemima koji su mučili naše korisnike i uspešno im pomogli.
Bilo da se radi o pokretnim, polupokretnim ili nepokretnim licima naš stručni tim medicinskih sestara i geronto-domaćica, pod vodstvom Višemedicinske sestre veoma odgovorno shvata svoj posao i izlazi Vam u susret.

Usluge SIS FAMILY-ja obuhvataju:

 • stalnu uslugu medicinske sestre ili geronto-domaćice u trajanju od 3h do 12h
 • dežurstvo 24h
 • svakodnevno dežurstvo u trajanju od 12h
 • nega ujutro i uveće, dakle dva puta dnevno

USLUGE PROFESIONALNOG ODRŽAVANJA HIGIJENE:

Smatramo da higijena, kako lična tako i higijena objekata i prostorija u kojima boravimo zaista čini "polovinu" zdravlja. Poslovima koji podrazumevaju čišćenje i održavanje objekata poput hala, hotela, poslovnih prostora, kancelarija, banaka, sportskih cenatar i svih drugih prostorija, bavimo se veoma profesionalno i odgovorno.

Naše poslovanje svakodnevno usmeravamo ka praćenju inovacija na tržištu po pitanju čišćenja i održavanja objekata. Naš tim koji je prošao adekvatnu obuku uz pomoć savremenih mašina i sredstava za čišćenje završiće sve poslove vezane za čišćenje i održavanje u rekordnom roku.
Pored svakodnevnog čišćenja i održavanja poslovnih prostora i drugih objekata po Vašoj želji bavimo se i generalnim čišćenjem istih.

PRODAJA PROFESIONALNIH HEMIJSKIH SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE

Uspešnu tradiciju dobrog poslovanja u oblasti profesionalnog održavanja higijene SIS FAMILY kompanija rešila je da nadogradi uvođenjem u svoj program usluga i prodaju profesionalnih hemijskih sredstava za čišćenje.
Potpisanim protokolom o saradnji između SIS FAMILY kompanije i renomirane italijanske kompanije GOLDEN CHIMIGAL kupcima na našem tržištu od sada je dostupna paleta proizvoda koju koriste milioni zadovoljnih korisnika širom Evrope.
Pored vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluge posebna pažnja posvećena je posebnim zahtevima različitih kupaca.
Fleksibilnošću, stalnim istraživanjem tržišta, slušanjem problema naših kupaca kao i inovacijama nalazimo nova rešenja za sve specifične probleme i zahteve vezane za profesionalno održavanje higijene.
Osnovni princip u poslovanju SIS FAMILY kompanije je briga o zaštiti životne sredine.
Svi naši proizvodi koju su Vam dostupni su biorazgradivi i u skladu sa našim partnerima prolaze mnogobrojne laboratorijske analize, kontrole koje garantuju kvalitet samog proizvoda i svaki od njih konstantno prilagođavamo tržištu i zakonima o zaštiti životne sredine.
Za svaki proizvod posedujemo sertifikate o ekološkoj ispravnosti, upustvima o upotrebe, nameni i dr.
Vaše dugogodišnje poverenje i vernost SIS FAMILY kompanije nagrađena je kroz najpristupačnije cene na našem tržištu kada su u pitanju profesionalna hemijska sredstva.
Stalnim korisnicima su dostupni razni popusti na količinu.

Saradnja sa nama skraćuje Vam vreme nabavke sredstava za čišćenje, unajmljivanja osoblja i svih drugih obaveza koje Vam oduzimaju dragoceno vreme i troše nepotrebno Vašnovac. Kompletnu uslugu čišćenja i održavanja objekata po Vašem izboru dobijate od strane naše kompanije SIS FAMILY po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

e-mail: office@sisfamily.com

shop.sisfamily.com

Vaš SIS FAMILY.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  11.06.2016 07:20

  Ova agencija bavi se negom starih ljudi i uredjenjem ziotnog prostora.Odrzavanje objekata poput hala,hotela,poslovnih prostora,kancelarija,banaka, sportskih centara i svih drugih prostorija,bave se veoma profesionalno i odgovorno.

  Andrea Kovačević
  21.08.2015 11:49

  Detaljno i efikasno cišćenje i održavanje poslovinh prostora u Beogradu. Sve preporuke

  Natasa Petrusic
  09.05.2015 10:17

  Potrebna mi je agencija za pomoc u kuci i ciscenje objekata. Baka i deka zive u kuci koja ima 132m2 pa me zanima koja bi cena bila na mesecnom nivou?Unapred hvala!

  slobodanka
  25.01.2015 07:15

  postovani interesuje me imate li u ponudi odrzavanje svakodnevno stana i cuvanje dece.

  Tanja
  11.02.2014 04:59

  Dobar dan,interesuje me postoji li odrzavanje nekih banki,firmi,posle 17h,ili dva,tri puta nedeljno ili vikendom.Naime ja i koleginica smo zaposlene u vrticu,ali nm je potreban dopunski posao,pa bih radile odrzavanje nekih prostorija.Hvala unapred

  Firme u blizini

  Čišcenje i Održavanje Objekata NEW YORK TRADE, Koste Glavinića 2, T.C. Senjak, Savski venac, Beograd
  Servis za ciscenje Vizija, Trscanska 70, Zemun, Beograd
  Ciscenje i odrzavanje Fresh & Clean, Pop Lukina 17, Beograd, Savski venac, Beograd
  Tanimi agencija za čišćenje, Bulevar Mihajla Pupina 205/73, Novi Beograd, Beograd
  CITY CLEAN čišćenje i održavanje objekata, Molerova 11, Vračar, Beograd
  VAŠ STAN - čišćenje zgrada i kancelarija, Strahinića Bana 24, Stari grad, Beograd
  Profesionalno čišćenje objekata MOKA, Bulevar Despota Stefana 66, Palilula, Beograd
  Top Master Shine čišćenje i održavanje, Surčisnki put 64, Novi Beograd, Beograd
  AGENCIJA BARBIE CLEAN agencija za ciscenje, Janka Veselinovića 5, Vračar, Beograd