Dodaj firmu

Cleaner Verde čišćenje objekata

Ako ste u potrazi za profesionalnom uslugom čišćenja, na pravom ste mestu! Cleaner Verde iz Pančeva nudi čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih objekata. Garantujemo da će Vaše poslovne prostorije uz našu uslugu uvek biti čiste i uredne!
Pročitaj više

Novoseljanski put 94 a
Pančevo

Agencija za čišćenje Allko

Agencija za čišćenje Allko iz Pančeva vrši svakodnevno čišćenje i održavanje Vašeg radnog prostora radom naših higijeničarki u vreme koje Vama i Vašim potrebama odgovara. Visoka higijena Vašeg prostora i Vaše zadovoljstvo su naši primarni ciljevi. Profesionalnost, iskustvo i posvećenost našeg osoblja uveriće Vas da su usluge čišćenja i higijene koje mi pružamo maksimalnog kvaliteta
Pročitaj više

Bavaništanski put4 35
Pančevo

Dep - agencija za čišćenje

Dep - agencija za čišćenje ispunjava, po dogovoru sve zahteve klijenata, nudeći im brzu, profesionalnu i povoljnu uslugu. Održavanje higijene u malim i velikim poslovnim prostorima, zahteva brzinu i stručnost, a najvažnija jeste ušteda vremena zaposlenih i njihov nesmetan rad.
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 120
Pančevo

Kuter - čišćenje i održavanje objekata

Ako ste u potrazi za profesionalnom uslugom čišćenja prepustite se rukama profesionalaca iz naše agencije. Spremni smo da sve obaveze čišćenja i održavanja preuzmemo na sebe, a Vas poštedimo i oslobodimo svih neugodnih poslova.
Pročitaj više

Novosadska 1
Pančevo

Davidtko održavanje objekata

Davidtko održavanje objekata je specijalizovana agencija koja se profesionalno bavi čišćenjem i održavanjem higijene enterijera i eksterijera svih tipova stambenih i poslovnih objekata. Nudimo Vam visoki kvalitet čišćenja i održavanja higijene u Vašem poslovnom prostoru po najpovoljnijim cenama koje su trenutno na našem tržištu.
Pročitaj više

Njegoševa 9
Pančevo

Pan servis - održavanje objekata

Pan servis - održavanje objekata je firma koja se bavi čišćenjem i održavanjem objekata, kako u domaćinstvima, tako i u stambenim i poslovnim prostorima. Postojimo već dugo godina. Našim profesionalnim radom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 10
Pančevo

Svetlana Dičić čišćenje stambenih i poslovnih prostora

Svetlana Dičić iz Pančeva je firma koja se bavi održavanjem higijene stambenih i poslovnih prostora. Obavljamo profesionalno čišćenje objekata: čišćenje stanova - periodično i redovno, čišćenje stambenih zgrada - generalno i redovno, čišćenje zgrada nakon građevinskih radova, čišćenje poslovnih prostora.
Pročitaj više

Stara 2
Pančevo

Ag brisko čišćenje i održavanje objekata

Ag brisko čišćenje i održavanje objekata je specijalizovana agencija koja radi profesionalno čišćenje i održavanje higijene enterijera i eksterijera stambenih i poslovnih objekata. Stalnom edukacijom zaposlenih u našem radu primenjujemo najefikasnije metode čišćenja kako bi Vam pružili vrhunski kvalitet usluge čišćenja, besprekornu čistoću i sjaj Vašeg prostora.
Pročitaj više

Jove Maksina 11
Pančevo

MZM održavanje objekata

MZM održavanje objekata ispunjava sve zahteve klijenata, nudeći im brzu, profesionalnu i povoljnu uslugu. Bavimo se bavi profesionalnim održavanjem higijene i čišćenjem vaših stambenih objekata, čišćenjem poslovnih prostora, čišćenjem kancelarija, hala, banaka, tržnih centara i ostalih objekata različitih namena.
Pročitaj više

Hercegovačka 11
Pančevo

Agroduo čišćenje i održavanje objekata

Agroduo čišćenje i održavanje objekata zapošljava stručan i pouzdan tim. Poverenje nam je ukazao veliki broj firmi, skupština zgrada i fizičkih lica. Svaka stambena zgrada ima svoje specifičnosti, što zahteva poseban pristup pri pravljenju liste usluga. Listu usluga i intenzitet radova planiramo u dogovoru s Vama.
Pročitaj više

Prvomajska 22
Pančevo

Čišćenje i održavanje objekata Quick service

Čišćenje i održavanje objekata Quick service je specijalizovana agencija koja se profesionalno bavi čišćenjem i održavanjem higijene enterijera i eksterijera svih stambenih i poslovnih objekata. Sa nama možete biti sigurni da će Vaš prostor zablistati!
Pročitaj više

Bačvanska 4
Pančevo
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane