Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Sony polovni telefoni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Sony polovni telefoni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Sony polovni telefoni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Sony polovni telefoni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Sony polovni telefoni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Interesuju vas Sony polovni telefoni? Ovih dana, kada čujemo Xperia, odmah je prva asocijacija Sony. Veoma lagani, prilično tanki, sa ogromnim ekranima – to bi bilo sasvim ukratko što se tiče osnovnih fizičkih karakteristika Sony telefona.

Kod Sony-a mnogi korisnici vole njihove vodootporne modele, što je više nego praktična i poželjna osobina telefona. Koliko puta smo prosuli kafu ili sok na telefon, a posle smo morali da ga odmah nosimo u servis na sušenje, a ako to ne bi upalilo, mogli bismo da se „pozdravimo“ sa njim. 

Takođe, duži život baterije, naročito je važan kod smart telefona, koji njenu snagu nemilosrdno gutaju. Sony poseduje Battery STAMINA režim, pri kome se isključuju pozadinske funkcije koje nisu korišćene, pa na taj način baterija vašeg telefona može živeti duže i do dva dana. Ova osobina prilično znači, jer setite se koliko je bilo frustrirajuće stalno puniti telefon, koji se posle par poziva isprazni skoro do pola. 

Polovni Sony telefoni

Korisnici Sony mobilnih telefona mogu da uživaju u vrhunskoj multimedijalnoj zabavi, na ultra svetlim velikim ekranima, bez obzira na jačinu sunčeve svetlosti. Većinu Sony modela odlikuje interfejs koji je lak za korišćenje, kao i simetrični dizajn koji će se lepo uklopiti u vaš dlan.

Međutim, često Sony telefon, sa performansama kakve mi želimo, dostižan je samo u našoj mašti, ali ne i u realnosti. Srećom, postoji rešenje uz pomoć koga možemo za manje novca doći do dobrog Sony-a a to su prodavnice polovnih mobilnih telefona.

Često ćete u specijalizovanim prodavnicama tog tipa zateći izraz „telefon star jedan dan“. O čemu se zapravo radi? Neko ko ima nov Sony, ne želi da ga koristi, i odmah ga daje u otkup. Stručno osoblje prodavnice izvrši proveru ispravnosti i pogleda opšte stanje telefona, isplaćujući pri tome do 80 posto od tržišne vrednosti telefona.

Sa druge strane, pojavljujete se vi, koji želite da kupite ovakav Sony, koji se vodi kao polovan, odnosno, da je „star jedan dan“. Obično ćete vi biti prvi koji će skinuti zaštitne folije sa ekrana, ili prvi uključiti telefon u rad. Garancija će važiti na dve godine, telefon je savršeno ispravan, a vi ne samo što ste dobili ono što ste želeli, nego ste i ekonomski povoljnije prošli.

Sony prodaja

Specijalizovanih prodavnica koje se bave otkupom i prodajom polovnih mobilnih telefona ima na više lokacija u gradu, a vi ćete izabrati onu koja vam je fizički najbliža, mada je u svakoj izbor odličan, pa ćete sigurno naći Sony-a za sebe. 

Uživanje u surfovanju internetom, igranju zahtevnih igrica, kao i dugi telefonski razgovori bez gašenja baterije, su zagarantovani.

Sony zamena

Sasvim novi Sony telefon, koji vam nije potreban, iz bilo kog razloga, uvek možete zameniti za neki drugi model, jeftiniji ili skuplji. Naravno, od toga šta nudite i šta birate, zavisi i da li ćete vi doplatiti razliku u ceni, ili će ona biti isplaćena vama.

Gore navedena varijanta se zove „novo za novo“, dok je „staro za novo“, slučaj gde vaš stari telefon menjate za lep i moderan Sony, a razliku u ceni doplaćujete.

Možete birati Sony Xperia E4G, Sony XperiaE, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5...

Na kraju, svi su zadovoljni, a najviše vi, jer verovatno ne postoji nijedan korisnik Sony mobilnog telefona koji svojim mezimcem nije oduševljen.

Sony polovni telefoni – cena:

Potrebno je izdvojiti 35 evra za Sony Xperia E1 D2005, star jednu godinu, preko 80 evra za Sony Xperia SP C5303 8GB, takođe starosti od jedne godine, do 220 evra za Sony

Xperia Z2, uređaj star četiri meseca, i 470 evra za Sony Xperia Z5, koji se vodi kao star jedan dan, što znači – nekorišćen. Ovo je samo mali deo ponude koju možete pronaći u prodavnicama polovnih mobilnih telefona.

*Cene su prikazane informativno, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane