Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Blackberry polovni telefoni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Blackberry polovni telefoni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Blackberry polovni telefoni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Blackberry polovni telefoni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Blackberry polovni telefoni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Interesuju vas Blackberry polovni telefoni? Blackberry bije glas da ga vole poslovni ljudi, a i svi oni koji se tako osećaju. Kada uzmete Blackberry u ruke, imate utisak da držite vrhunski i skup uređaj. Zapravo on to i jeste. Neke od pogodnosti koje se javljaju kod određenih modela jesu što je zadnji deo prekriven rupičastom gumom, koja sprečava klizanje i ispadanje iz ruke. 

Kod novijih modela videćete kameru i Led blic sjajno uklopljene u gornji levi ugao, dok prednji deo telefona nema nijedan taster (na šta su korisnici Blackberry-a nisu navikli), već se na njemu samo šepuri displej!

Polovni Blackberry telefoni

Noviji modeli ove marke telefona žele da naglase jednostavnost upotrebe, pa je tako dizajnirano kućište da vam tasteri za njegovo korišćenje i nisu potrebni. 

Kada govorimo o softveru, novi modeli poseduju operativni sistem koji je sasvim redizajniran, i u odnosu na ranija rešenja, potpuno je promenjen.

Naravno, do ovako kvalitetnog telefona, nije uvek lako doći, a mnogi od nas bi ga poželeli. Pogotovo kada znamo da ga rado koriste advokati, biznismeni, političari... Na sreću, tu su prodavnice polovnih mobilnih telefona, koje su dobro kompromisno rešenje, jer za manje para dobijate željenu stvar, u ovom slučaju, dobar Blackberry.

Naime, pri otkupu telefona, stručna lica prodavnice, najpre provere u kakvom je stanju Blackberry, odnosno njegova ispravnost. Neko opšte prihvaćeno pravilo jeste da se ne uzimaju uređaji koji su stariji od dve godine, što će reći da su još uvek pod garantnim rokom, mada ima izuzetaka.

Blackberry prodaja

U funkcionalnom smislu, Blackberry će raditi savršeno – pošto je prošao provere i utvrđena je njegova besprekornost u radu. 

Ukoliko postoji neko malo oštećenje u fizičkom smislu, kao što je ogrebotina i slično, to se lako da prikriti raznim maskama, na primer. Takav nedostatak sniziće cenu Blackberry-u, a da mu u suštini, ništa ne fali, jednostavnim jezikom rečeno.

Samo vama omogućuje da lakše dođete do njega. Najvažnije je da uređaj radi dobro, u smislu izdržljivosti baterije, te bez zastoja kada je u pitanju korišćenje multimedijalnih sadržaja, obavljanja dugih telefonskih poziva, surfovanja internetom, te igranja zahtevnih igrica.

Blackberry zamena

Uvek možete da se odlučite za varijantu da za vaš stari telefon, uz određenu doplatu, dobijete skoro nov, ili „jedan dan star“ Blackberry. Sa druge strane, ako imate nov telefon, menjate po principu „novo za novo“, i u zavisnosti od razlike u cenama, vršite doplatu ili se ta razlika isplaćuje vama. Tako se posao završava na zadovoljstvo svih strana u ovoj kombinaciji.

Blackberry nudi razne modele kao što su Porsche Design P9983, ili Leap, Blackberry Porsche Design P’9982, Z30 ili Passport, i svi su jednako atraktivni i kvalitetni, a to je upravo ono što želite.

Blackberry polovni telefoni – cena:

Potrebno je izdvojiti od 30 evra za Blackberry Storm 9500, koji je star godinu dana, preko 90 evra za Blackberry Q5, star dve nedelje, zatim, 340 evra za Blackberry

Passport, koji je star deset dana sa ful pakovanjem, sve do 640 evra za Blackberry

Priv, koji je star jedan dan, odnosno, nekorišćen, za koji biste u redovnoj prodaji izdvojili oko 686 evra. Ovo je samo jedan mali deo ponude pa je najbolje da posetite web prezentacije prodavnica mobilnih telefona ili da ih posetite lično.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane