Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Alex Mobil - otkup i prodaja mobilnih telefona i opreme

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateć...
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Alex Mobil - otkup i prodaja mobilnih telefona i opreme

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo ...
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Otkup LG telefona Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Otkup LG telefona 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Otkup LG telefona 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Ko nudi otkup LG telefona? “LG, Life's Good" – kaže slogan poznatog proizvođača. Život stvarno jeste lep i dobar uz fenomenalne modele LG mobilnih telefona. Uvek možete izabrati takav telefon koji ispunjava sve vaše zahteve u softverskom i hardverskom smislu. 

Možete birati LG telefone koje pokreće operativni sistem Android, zatim aparate sa najboljim kamerama, prednjim i zadnjim, ukratko rečeno – svi mobilni telefoni kompanije LG poseduju funkcije uz pomoć kojih možete da prilagodite sebi iskustvo korišćenja aparata. Drugim rečima kazano – izaberite za sebe idealan LG telefon!

Polovni LG telefoni

Možda vam je LG telefon prešao iz stanja „novo“ u stanje „polovno“, time što je malo oštećen, u smislu, vaše dete ga je ispustilo na beton? Ili, ste jednostavno, prosuli šolju kafe preko njega za radnim stolom? Nezgode takve i slične, dešavaju se svakoga dana.

Iz tih razloga, javlja se potreba za otkupom LG telefona, a sa druge strane, za kupovinom polovnih aparata te kompanije.

Izaberite prodavnice koje se bave ovom vrstom posla, ali tako da one iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo, kao i mnogo hiljada zadovoljnih mušterija. 

Od čega sve zavisi cena otkupa LG telefona? Razloga ima dosta, a jedan je da prodavnica treba da ima veliki promet i dobar plasman. Svakoj stranci se pristupa sa maksimalnom pažnjom, dok za stalne mušterije, odobravaju se i određene pogodnosti.

Otkup LG

Svi mi koji dajemo telefon u otkup, očekujemo da što više zaradimo, i to je normalno. Koliko ćemo profitirati od svog LG-a zavisi od nekoliko faktora, kao što su: starost vašeg aparata, stanje u kome se nalazi, kao i to koliko je model LG telefona koga nudite, popularan trenutno na tržištu.

Ukoliko imate modele LG telefona kao što su LG Spirit 4G, LG G3, LG Leon LTE, LG Nexus 5X i slično možete se nadati ceni od 10 do 20 posto ispod tržišne vrednosti, ako vam je LG nov, pod garancijom, očuvan, sa originalnim punjačem.

Kod otkupa LG telefona, prodavnice postavljaju i još neke uslove, kao što su da najradije otkupljuju telefone koji su stari do dve godine, da uglavnom budu u ispravnom stanju, a za telefone čija tržišna vrednost ne prelazi 20 do 30 evra, neće biti ponuđen otkup.

Zamena LG telefona

Uvek možete da se odlučite da zamenite vaš stari LG za novi aparat, uz određenu doplatu. Postoji i obrnuta situacija, recimo – imate super nov LG, ali vam nije potreban, pa ga možete zameniti za jeftiniji, ali tada će prodavnica isplatiti vama razliku u ceni, po dogovoru.

Otkup LG telefona - iskustva

Ceo posao se  završava jednostavno i sigurno, novac ili telefon dobijate odmah, potrebno je samo da imate garanciju za aparat, kao i svoju ličnu ispravu, pasoš ili ličnu kartu, odnosno, dokument koji poseduje vašu fotografiju.

Bolji telefon u džepu, ili više para u istom – svaka varijanta je poželjna!

Otkup LG telefona – cena:

U zavisnosti od karakteristika vašeg telefona, koje su navedene u našem tekstu, kao otkupnu cenu možete dobiti od 50 do 490 evra, shodno modelu aparata koji posedujete.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane